dok ona ne dođe, u kupku stavljam soli (iz mrtvog mora) i neko ulje, trenutno nočurak
*jezebel* sam se sjetila sinoć, pripremajući kupku pošto uvijek ima neki domaći recept, iz rukava
ali dobrodošle su sve kućne čarolije
Da li je itko od vas to stvarno probao? Ja oduvijek imam podočnjake i uopće mi ne smetaju, već sam se navikla.emanca » wrote:osim krastavaca (kojih sad nema - nije sezona), možeš probati sa sirovim krumpirom (isto ploškice na oči)
naravno, uvijek možeš biti moderna i probati s kremom protiv hemeroida
baja » wrote:otvaram ovu temu s namjerom da isprovociram *jezebel* kako bi nam odavala recepte iz kućne radinosti![]()
![]()
dok ona ne dođe, u kupku stavljam soli (iz mrtvog mora) i neko ulje, trenutno nočurak
*jezebel* sam se sjetila sinoć, pripremajući kupku pošto uvijek ima neki domaći recept, iz rukava![]()
ali dobrodošle su sve kućne čarolije
ma, to i jest ulje za kupanje, iz dm-a, 17 kn - ne razbacijem se
ja muscovado koristim jer je vec dosta vlazan pa mi je lakse rukovati s njim, cini mi se finiji (nisam sigurna, ali kao da me nesto manje grebe nego bijeli secer) i koristim ga i u kuhinji. imam onaj od enciana, taj se moze kupit' u svakom ducanu. ima li neke druge koristi - ne znam. ali vidim da se smedji dosta koristi u komercijalnim peelinzima.dimnjak » wrote:kako nema krastavaca? ima i jagoda
jezebel, iz nekog posebnog razloga smedji secer?
i jel znas nesto, prirodno i mirisljavo, protiv strija?
dimnjak » wrote:kaj je peel of baze?
Ja koristim AHA u kućnoj radinosti, jer imam Avene Cleanance K kremu, ali ona ima manji postotak AHA nego ti tretmani u salonu, pa zato. Inače se ne bih usudila sama te tretmane raditi.Aristocat » wrote:Racuna li se tretman AHA kiselinama pod kucnu radinost?![]()
Prije petnaest minuta vratih se s drugog od ukupno sest hm, seansi, tretmana, kakosetokaze?
Kaze teta packalica (u cijoj sam kucnoj radinosti bila a ona istu naziva salonom ljepote ), da
ce mi se koza obnoviti, posipadati sve mrtve stanice i da cu biti kao nova jope.
Ja se gledam skoro deset minuta vec. Nista jos. Jos sam ona stara.![]()
Da me nije prevarila ili da sacekam 6. put?
Jedva cekam da budem opet nova.I sve cu mrtve stanice pokopati i na sprovodu im pjevati.
Misliš protiv strija da ne nastanu (a to je bilo u pubertetu)? Ili da obriše postojeće (ne vjerujem da postoji sredstvo za to)?blaze » wrote: ne vjeruj mirišljavom. sve što je stvarno dobro protiv strija - smrdi. navikni se
Margarita » wrote:Dok sam se ja namakala u zobenoj kupki, dijete pojelo ocijeđene pahuljice. Mislilo da je to večera.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest