I nemoj pobrkati tekice.
Reklamirati Trkeljanje?
- Lord Byron
Heka su, očito, zadržali u banci. 
Sljedeći dobrovoljac?
Sljedeći dobrovoljac?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 858 times
- Been thanked: 1646 times
Nisu me zadržali, sve sam riješio. Stvari stoje ovako: najbrži je način da pokrenem stvari kupnja Zabine kartice Visa Avenue Mall - njome se mogu obavljati internetska plaćanja, a funkcionira kao bon od 100, 200, 500 i 1000 kn. Nakon što potrošim iznos na njoj mogu je baciti.
Kreditne kartice Visa i MasterCard čekaju se otprilike desetak dana, a trebam donijeti i platne liste, što mi kao nezaposlenom malo komplicira aktiviranje.
Kako mi je rekla ljubazna teta, prvi način omogućuje plaćanje svih računa u inozemstvu koji imaju opciju upotrebe Vise, jer na kartici postoje kodovi koji se traže.
Što sad? Da kupim karticu od 500 kuna pa vam šaljem broj tekućeg PM-om? Ili da kupim onu od tisuću? Tako već danas mogu sastaviti uglas, utipkati ključne riječi i odrediti opcije prikazivanja. Rizik je moj.
Ili imate bolje rješenje?
Kreditne kartice Visa i MasterCard čekaju se otprilike desetak dana, a trebam donijeti i platne liste, što mi kao nezaposlenom malo komplicira aktiviranje.
Kako mi je rekla ljubazna teta, prvi način omogućuje plaćanje svih računa u inozemstvu koji imaju opciju upotrebe Vise, jer na kartici postoje kodovi koji se traže.
Što sad? Da kupim karticu od 500 kuna pa vam šaljem broj tekućeg PM-om? Ili da kupim onu od tisuću? Tako već danas mogu sastaviti uglas, utipkati ključne riječi i odrediti opcije prikazivanja. Rizik je moj.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ne može se nadoplatiti; kad potrošiš što imaš, baciš je.
Potpisi su za budale.
Da li ono gdje se trkeljanje misli reklamirati ima tu opciju?Kako mi je rekla ljubazna teta, prvi način omogućuje plaćanje svih računa u inozemstvu koji imaju opciju upotrebe Vise, jer na kartici postoje kodovi koji se traže.
Ne vidim smisao kupovanja kartice prije nego novac sjedne i prije nego vidiš koliko smo uplatili.Što sad? Da kupim karticu od 500 kuna pa vam šaljem broj tekućeg PM-om? Ili da kupim onu od tisuću? Tako već danas mogu sastaviti uglas, utipkati ključne riječi i odrediti opcije prikazivanja. Rizik je moj.
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
AdWords ima dvije opcije - MasterCard i Visu. Zaključujem dakle da se može tako plaćati, jer mi je to rekla teta u Zabi. Valjda ona zna.
A pitao sam za rješenja jer možemo iskoristiti i karticu nekoga od vas ako vam se učini da je tako bolje. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ovako, broj računa u prvom su krugu dobili Aisling, Lord, Elli, Ajvi, Pješčana, M.za, Nina, Jevgenija, Tea Tree i Schmokljan. Zašto oni? Pa zato što su izrijekom napisali da su za to. Sudjelovanje na temi ne smatram naime kriterijem - hoću da sve kažete/napišete jasno i glasno.
Mislim da vam za internetsko plaćanje ne trebaju moji podaci. Dovoljan je broj računa. Ali ako zatrebaju, javite se. Hvala na pozornosti.
Mislim da vam za internetsko plaćanje ne trebaju moji podaci. Dovoljan je broj računa. Ali ako zatrebaju, javite se. Hvala na pozornosti.
Potpisi su za budale.
sad je gotovoHekatonhir » wrote:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
Dodajem Bo, Nikolajevnu i Morti prvome krugu. 
I da - nemojte mene pitati koliko da uplatite, to ovisi o vama. Ali bez pretjerivanja. Nemojte da iza vas ostanu gladna djeca, mace i psi, dajte koliko možete.
I da - nemojte mene pitati koliko da uplatite, to ovisi o vama. Ali bez pretjerivanja. Nemojte da iza vas ostanu gladna djeca, mace i psi, dajte koliko možete.
Potpisi su za budale.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Aj da ipak ovdje pitam...ne vidim da piše, a svima će trebat, koja je šifra?
Uplata za solidarne i humanitarne svrhe?
Uplata za solidarne i humanitarne svrhe?
- Stitch
- Head Honcho
Napiši nešto vezano uz forum, tako ću znati. Šifru ne znam, a ime ću ti poslati po potrebi. Ja ga nikad nisam upisivao, ali tko zna...
Potpisi su za budale.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ma ne treba mi ime, nisam to mislila. Al nešto mi se čini da internetom ne moš napravit uplatu bez toga. I ne moš upisat Forum. Samo odabireš ponuđeno. Doduše, ja nisam internetski mislila plaćat...hm.
- Stitch
- Head Honcho
Izaberi nešto sama pa mi pošalji što je. Tako ću znati. I dodati te na drugu temu. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Poslao sam ti sve, uključujući i ime. Valjda ga smiješ znati, već kad mi šalješ lovu. 
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.