a ovo je razlog zbog kojeg sam to učiniliabaja » wrote: nisam
mislim da to rade oni kojima fali pažnje te da se ne suzdržavaju ni u RL od izmišljanja problema
Trolanje
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
bila si na prastarom iskonovom forumu? baš prastarom? hehe, ono: tepih, zvk, krešimir... jel iz tog doba?Beta ženka » wrote:
Inače, znala sam se smijati na neka trolanja još na prastarom iskonovom forumu, jer su očito bili tu tek toliko da isprovociraju NEKU reakciju, i očito su bili trolerski upisi.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
lady domina je bila moja omiljena trolerica na indexu. počinjala bi npr. postom da žena mora čkomit i da joj je mjesto u kuhinji. e sad, ježi ga, neki su je shvaćali ozbiljno i keljili se zgranuto na takve teme
a krempita na sakou i djeca u trgovačkim centrima?blaze » wrote:lady domina je bila moja omiljena trolerica na indexu. počinjala bi npr. postom da žena mora čkomit i da joj je mjesto u kuhinji. e sad, ježi ga, neki su je shvaćali ozbiljno i keljili se zgranuto na takve teme
zar nije to bila sensika? nisam baš sigurna koliko je to trolanjejevgenija » wrote: a krempita na sakou i djeca u trgovačkim centrima?
ma znam da je sens, ali meni su njih dvije uvijek dolazile u tandemu, jedna praši po RiD a druga po politici ili društvu, i onda se samo zamijene 
ima ponekad smisla trolati jer je to jedini način da ljudi pokažu svoje pravo lice. mnogi grade nekakvu lažnu sliku o sebi, npr. da su beskrajno tolerantni. malo potrolaš i tolerancija ode upičkumaterinuaisling » wrote:
Tko to radi? Zašto? Jeste kad trolali s tako nekom ozbiljnijom temom, smislili cijeli scenarij i odglumili priču? Zašto?
poznat mi je slučaj "soraja". definitivno mi je dokazao da ljudi čeznu za manipulacijom. više me sneveselio taj cijeli cirkus nego "smišljanje scenarija". čini mi se da su se javljali ljudi koji su upozoravali na nelogičnosti, ali tko je mario?
- Beta ženka
Ha?blaze » wrote: bila si na prastarom iskonovom forumu? baš prastarom? hehe, ono: tepih, zvk, krešimir... jel iz tog doba?
Ne znam ništa o tome, nisam TOLIKO visila tamo, ali kad bih se zakačila čitati neku temu...
Nije bilo moderatora, administratora, trolalo se, podjebavalo, psovalo i vrijeđalo... A meni su suze išle na oči od smijeha.
Sjećam se samo dvije teme - o debelim ženama koje nose tange, i jednu varijaciju - neka ženska je pisala o svom iscjetku u detalje, naravno s pitanjem što bi to moglo biti, a onda su se samo redale sve žešće parodije na tu temu. Najviše sam se smijala zgroženim muškarcima i njihovim komentarima.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ma dobro, nisi trebala toliko visiti tamo, dovoljan je bio pdf "kultne stvari". nije bilo ni registracije, al kužio se svačiji virtualni alterego. ah, to su bila vremena
- Beta ženka
Nisam nikad išla na taj pdf...blaze » wrote: ma dobro, nisi trebala toliko visiti tamo, dovoljan je bio pdf "kultne stvari". nije bilo ni registracije, al kužio se svačiji virtualni alterego. ah, to su bila vremena
Ali sam se sjetila i pdf-a Crna kronika (u kojem su se, kao i drugim pdf-ovima, generirale teme od komentara članaka na portalu, ali mogla se i samoinicijativno otvoriti tema), bio je odličan topic o smiješnim naslovima u Crnoj kronici. Dugo, dugo je opstala, i onda ju obrisaše.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
evo što me još fascinira. dakle, bio na indexu "smišljeni scenarij". činjenica da se scenarij razotkrio kao trolerski nije zasmetala cijenjenom dežurnom filozofu da ispiše cijelu plahtu svojih reminiscencija, kao da je scenarij istinit. zapitaš se tko je tu lud
i onda još naiđeš na to kako se taj isti filozof hvali detektiranjem trolova
pa stvarno, komedija
zato bih se usudila reći da su trolovi dragocjeni, dođu kao lakmus
i onda još naiđeš na to kako se taj isti filozof hvali detektiranjem trolova
- Lord Byron
Je li taj indexov forum fakat takvo leglo chateraja i trolbe, kakvim ga svi živi opisuju? Nisam tamo nikad bio, a lijen sam osobno istraživati.blaze » wrote:dakle, bio na indexu "smišljeni scenarij"...
blaze » wrote:evo što me još fascinira. dakle, bio na indexu "smišljeni scenarij". činjenica da se scenarij razotkrio kao trolerski nije zasmetala cijenjenom dežurnom filozofu da ispiše cijelu plahtu svojih reminiscencija, kao da je scenarij istinit. zapitaš se tko je tu lud
i onda još naiđeš na to kako se taj isti filozof hvali detektiranjem trolovapa stvarno, komedija
sad sam se sva raznježila
sram te može biti
što si izmislila? da ti je luster pao na glavu?
ne
nego da mi je komoda raritet. a nehotice sam slagala i da je moja isto
U usporedbi s index forumom, fhr je Švicarska.Lord Byron » wrote:Je li taj indexov forum fakat takvo leglo chateraja i trolbe, kakvim ga svi živi opisuju? Nisam tamo nikad bio, a lijen sam osobno istraživati.
Sad sam baš odskakutao logirati se na index forum da vidim kaj ima, kad ono - traži me da se logiram. Krenem se logirat, unesem korisničko ime i vidim gumb "Završite registraciju". Nekaj su iskemijali jer sam registriran godinama. Uglavnom, forma za registraciju me tražila da unesem datum rođenja, spol, državu i grad. Traži se čak ime i prezime, ali polje nije obavezno. Ono kaj me ispizilo je činjenica da mi je za korisničko ime _slafko_ reklo da nije prikladno. Ne znam kaj da si mislim. Trolaju li me ili im se samo ne sviđa to kaj imam dva anderskora?
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Ako trolah, trolah nenamjerno. U 30K postova svašta živ čo'ek napiše, pa mu se i poneka trolba zalomi, valjda. 
Za kvalitetno lignja-trolanje nisam nikad imala dovoljno kreativnosti, vremena i muda.
Za kvalitetno lignja-trolanje nisam nikad imala dovoljno kreativnosti, vremena i muda.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Lord Byron
Malo su se priča "rasule" pod dojmom fhr-"definicije" trolanja u koju spada sve, od istinskog izmišljanja, preko kurenja rasprave (onak, počneš veganima da je meso super i da bez mesa atrofira mozak) pa do "ideš mi na živce, a ne znam što drugo da ti prikačim". 
Imala sam namjeru trolat, al vidjeli ste da mi ne ide jednostavno 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
-
- Information
-