Gutam s guštom, jebeš ananas! II
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Koje, koje? :grize nokte:
- nina williams
Ma daj, pa vidiš da se trača na više nivoa. Ko izda pizda. 
ulala!dejzi » wrote:A ne mogu ja više tračat, nemam što napisat.![]()
I došla sam do opasnog dijela, ne znam oćel se seksat ili svađat, možda i rađat, jel pojebla tatu od frendice il je mama ošla s njenim tatom, napeto je!!
daj javi ujutro sta je bilo
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
26.
Broj jedan je ljuta na broj dva jer ju je upoznala s brojem tri koja je počela jebat tatu od broja 1.dimnjak wrote: ulala!
daj javi ujutro sta je bilo![]()
Volim ovakve knjige, pune su mudrosti.
Trokuti su obično nestabilne konfiguracije, ali ovaj je djelovao postojano. Činilo se da niti jedna nije uznemirena niti zabrinuta zbog svojeg položaja u odnosu na druge dvije. Nije bilo uobičajenih stvari koje kvare ženska prijateljstva. Nikad se nisu svađale.
Koje su to uobičajene stvari?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- nina williams
Dobro šta ti to čitaš? Dinastija meets Santa Barbara?dejzi » wrote:A ne mogu ja više tračat, nemam što napisat.![]()
I došla sam do opasnog dijela, ne znam oćel se seksat ili svađat, možda i rađat, jel pojebla tatu od frendice il je mama ošla s njenim tatom, napeto je!!
- nina williams
Džeki, jebate kako se to nisam sjetila ponudit za ime onog ćuke o kom se glasuje. Džekiiii.ex_anais » wrote:Jackie Collins?
Aupićku onda, il nisam žensko il nemam prijatelja.dimnjak wrote:valjanje u blatu?![]()
Klub pošićnih kolačića.nina williams wrote: Dobro šta ti to čitaš? Dinastija meets Santa Barbara?
Ima 12 recepata. Khm.
Ma neee, to ti je prosjek. Ja sam jedva punoljetna.daze wrote: Znači osim imenjakinja, i generacija.![]()
Ide ti kvotanje, još malo pa ćeš i MQ!
Pomaže kod kasapljenja ako klikneš preview prvo.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
kaj jos niste?nina williams » wrote: Ajmo svi gledat šta je piso po politici. Silajn, ako nisi skrinšutala, fakat ne znam što radiš.
ja sam istog trena u strahu da ne obrise
dejzi, nije 12 malih crnaca?
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Znači ovdje sve u prosjecima. Koje navlakuše. Mogao sam se prodati za 35.dejzi » wrote:Ma neee, to ti je prosjek. Ja sam jedva punoljetna.
Ide ti kvotanje, još malo pa ćeš i MQ!
Pomaže kod kasapljenja ako klikneš preview prvo.
0 new messages
-
- Information
-