Treba, treba. Pokušala sam prelomiti maloprije post i kvotati ga kako želim i na kraju sam ostala bez ikakvog kvota.
Opet gutam - ništa nisam naučila!
trmtex_anais » wrote:
Treba, treba.
blPokušala sam prelomiti maloprije post
teksti kvotati ga
Pa samo ubaciškako želim i na kraju sam ostala bez ikakvog kvota.
[/ quote] oko dijelova teksta.
Mislim, ja sam stvarno debos za ovakve stvari. Najozbiljnije.
Samo sam skontala da se neš sjebe s kvotom ak izbaciš link, totalno se poremeti.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Megalodona
pok 
kaj koji kurac ja nisam moderator?
život u dvoje molit ću
kaj koji kurac ja nisam moderator?
život u dvoje molit ću
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
ex_anais » wrote:
Ovo je najbolje što mogu.Kad izbacim dupli post, dakle svoj iz tvog, onda mi pojede ostatak.
Al nemoj brisat svoj. Neće se pojavit. Sad nisam opće takla citirani dio, a uopće se ne vidi da si ti citirala mene, pa onda ja tebe.
Ok je ovako, ali kad ti idem odvojit rečenice u posebne kvotove ostanem bez ičega. A ne radim ništa nego ih samo obrubim kvotom.dejzi » wrote:
Al nemoj brisat svoj. Neće se pojavit. Sad nisam opće takla citirani dio, a uopće se ne vidi da si ti citirala mene, pa onda ja tebe.
Btw, što se nije prije vidio dupli post?
Ne znam što radiš, morat ću razmislit. Veli Admin da se to nemre maknut.ex_anais » wrote:
Ok je ovako, ali kad ti idem odvojit rečenice u posebne kvotove ostanem bez ičega. A ne radim ništa nego ih samo obrubim kvotom.
Btw, što se nije prije vidio dupli post?
I to nema veze s linkom na post, Hektonešto!
- Megalodona
pok
došla jučer
što se sve izdogađalo, osim otvaranja novog foruma?
ošišala sam šiške i ofarbala sam se, trenutno sam riđa
boja na kutiji je plava
ne želim bit riđokosa
bez uvrede lanyi (koja me ne pozdravlja) i ostalim curama koje nemaju ukusa u bojama kose
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Pok, kravo.Megalodona » wrote: pok![]()
došla jučer![]()
boja na kutiji je plava
ne želim bit riđokosa
Niš nema novo, štob bilo?
Riđa.
Vidiš da sam te pozdravila!
Code: Select all
[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=5124#p5124]dejzi » [/url]"][quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=5121#p5121]ex_anais »[/url]"]
Ok je ovako, ali kad ti idem odvojit rečenice u posebne kvotove ostanem bez ičega. A ne radim ništa nego ih samo obrubim kvotom.
Btw, što se nije prije vidio dupli post? :misli:[/quote]
Ne znam što radiš, morat ću razmislit. Veli Admin da se to nemre maknut. :/Code: Select all
I to nema veze s linkom na post, Hektonešto![/quote]Sad kad se na kraju ne vidi ništa.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Nisi stavila hidrogen dovljno jak da ubije crveni pigment.Megalodona » wrote: pok![]()
došla jučer![]()
boja na kutiji je plava
ne želim bit riđokosa
bez uvrede lanyi (koja me ne pozdravlja) i ostalim curama koje nemaju ukusa u bojama kose
- Megalodona
kupila sam boju bez amonijaka, valjda zato. prvi put sam obojala cijelu kosu, i to doma. nije ni moglo ispast dobroElliQuinn » wrote: Nisi stavila hidrogen dovljno jak da ubije crveni pigment.
tko je sve tu, usput gleduckam teme, vidjela sam herp i još oar poznatih mi nickova
e, sad, tko te jebedejzi » wrote:
Pok, kravo. :ka va:
Niš nema novo, štob bilo? :ne z na:
Riđa. :ro fl:
Vidiš da sam te pozdravila! :mad :
šta, riđe žene su strastvene, čitala ja to
hejMorticia » wrote:Hej, Meg! :ce rek:
kad dobivam moderaturu? neću žud, predomislila sam se, hoću podforum o prirodi i stanovanju
jel ih možemo osnovat? pliz? onako, sve vezano uz prirodu i prirodne znanosti, samo bi ja u to šupila i stanovanje? ali ono, ekološko, moderna arhitektura i te fore?
Bože, što sam kreativna u spajanju nespojivog
Više niš ne kontam što radi, kad maknem samo prviex_anais » wrote:
Ovo napravim, sad sam kliknula code umjesto quote, ali ovaj cijeli odlomak obrubim kvotom i sad bi tu se trebao prikazati tvoj citat. Ali ne prikaže se ništa nego prazan citat.
Evo, code je lijepo uspio odvojit.
Sad kad se na kraju ne vidi ništa.
Code: Select all
, obriše cijeli tekst. :facepalm:
Inače, ja [quote] ubacujem ručno, ne preko opcija. Iako to ne bi smjelo imat nikakve veze.Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Evo, za sve prijedloge i predomišljanja: https://trkeljanje.com/viewtopic.php?f=9&t=93Megalodona » wrote:
kad dobivam moderaturu? neću žud, predomislila sam se, hoću podforum o prirodi i stanovanju
jel ih možemo osnovat? pliz? onako, sve vezano uz prirodu i prirodne znanosti, samo bi ja u to šupila i stanovanje? ali ono, ekološko, moderna arhitektura i te fore?![]()
Bože, što sam kreativna u spajanju nespojivog
Svi bitni.Megalodona » wrote: tko je sve tu, usput gleduckam teme, vidjela sam herp i još oar poznatih mi nickova![]()
Plus Mulica.
Ti i čitanje.e, sad, tko te jebe
šta, riđe žene su strastvene, čitala ja to![]()
- Megalodona
di je multikvot? ne da mi se opet ručno :lijena koza:
mulicu samo pošalji radit nešto korisno, guglat spolne bolesti na području na kojem onaj njen plovi, odmah popizdi i ode. isprobano
ne vrijeđaj me, prijavit ću te jer si bahati moderator
-
- Information
-