Boje za kosu
ovisi i kakav je tip kose u pitanju.....moja je debela i oštra dlaka,i teško prima svijetliju nijansubliss » wrote:Garnier mi je bio dobar. Mogla bih možda opet pokušati s njim. Ali ne s presvijetlim nijansama jer Garnier dobro prima a ja ne želim biti svijetla
Nera, kako s kojom bojom. Baš ovaj Garnier koji spominjem mi je znao poprilično posvijetliti kosu.
evo,meni je otkriće Garnier bez amonijaka.....mislila da je to nešto bezveze jer je jeftina....traje mi duže(izrast),nego neke skuplje i razvikanije....
nera » wrote:
evo,meni je otkriće Garnier bez amonijaka.....mislila da je to nešto bezveze jer je jeftina....traje mi duže(izrast),nego neke skuplje i razvikanije....
To je ta koju sam spomenula. Recimo, Keune se strašno brzo ispire. To moja mama kosristi i stalno kuka kak se ispire. A ovaj Garnier je prilično postojan.
-
Almost Rosey
Valja li to štogod?Pješčana » wrote:ako ikog zanima, u Mulleru je Syoss farba na sniženju, oko 25 kuna
Uh, meni su Syoss preočajne, barem ona Intense Red koju sam probala.
Boja je odlična, intenzivna, sjajna, ali se nenormalno brzo ispire. Gore od ijedne koju sam probala.
Možda je tako samo s crvenim nijansama, ali ja ju ne namjeravam više kupovati.
Meni se Keune nije ispirala nimalo, i bila mi je jako dobra kad su crvene nijanse u pitanju.
Boja je odlična, intenzivna, sjajna, ali se nenormalno brzo ispire. Gore od ijedne koju sam probala.
Možda je tako samo s crvenim nijansama, ali ja ju ne namjeravam više kupovati.
Meni se Keune nije ispirala nimalo, i bila mi je jako dobra kad su crvene nijanse u pitanju.
jel tko probao Keune šampon za plavu kosu, da se dobije siva boja? tek sam čula za njega, ali ne da mi se dat 65 kuna za džabe.
Melody, meni je ispiranjem problem što mi se na šiškama vide sijede ako je brzo ispirujuća boja. A syoss se drži. obično mijenjam malo syoss, malo Subrinu, malo neki treći čijeg se imena ne mogu sjetiti
Melody, meni je ispiranjem problem što mi se na šiškama vide sijede ako je brzo ispirujuća boja. A syoss se drži. obično mijenjam malo syoss, malo Subrinu, malo neki treći čijeg se imena ne mogu sjetiti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Bit će da to zavisi od nijansi. Crvene je najteže napraviti da budu što dugotrajnije, jer se ispiraju i blijede cijelom dužinom.
Recimo, Subrina mi je što se toga tiče za nijansu bolja od Syossa, ali tu su negdje. A fakat je ružno za crvenu boju kad postane blijeda i bezlična.
Keune su mi tu bile super, prvi put nisam vidjela crvenu vodu prilikom ispiranja. No, ima Keune svojih caka u miksanju, nanošenju, držanju, svemu, ipak su to profi farbe. Tu mi je malo pomogao frizer.
A taj Keune silver šampon uglavnom jako hvale blajhane plavuše, ne znam isplati li se, pitaj najbolje frizerku.
Recimo, Subrina mi je što se toga tiče za nijansu bolja od Syossa, ali tu su negdje. A fakat je ružno za crvenu boju kad postane blijeda i bezlična.
Keune su mi tu bile super, prvi put nisam vidjela crvenu vodu prilikom ispiranja. No, ima Keune svojih caka u miksanju, nanošenju, držanju, svemu, ipak su to profi farbe. Tu mi je malo pomogao frizer.
A taj Keune silver šampon uglavnom jako hvale blajhane plavuše, ne znam isplati li se, pitaj najbolje frizerku.
ja sam dugo bila crvena, i najgore je bilo imati izrast, jer je bio siv 
sa smeđom i plavom je drugačije, naplavu su me frizeri nagovarali jer se sijede manje vide, i uklope se
a izrast se tolerira.
sa smeđom i plavom je drugačije, naplavu su me frizeri nagovarali jer se sijede manje vide, i uklope se
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Moja sestra je plava i jako hvali taj Keune silver šampon. Ja ću valjda do kraja života ostati vjerna kani jer mi je boja super i ne ispire se ni malo. No nanošenje je kompliciranije i kupujem je isključivo na Egipatskom bazaru u Istanbulu tako da i nije najjednopstavnije doći do nje.
Desire makes slaves out of kings.
Gdje to? Meni, naravno, nije nikakav problem ići u Istanbul svakih mjesec-dva, ali dobro bi mi došao jednostavniji načinMelody » wrote:Kod nas ima na par mjesta kupiti egipatsku kanu, naravno da sam ju prije par godina probala, izvrsna je, ali ja se nisam mogla pomiriti s kompliciranim nanošenjem.
meni nanošenje isto nije baš najdraži posao na svijetu, ali kad vidim kako mi je boja lijepa i kako mi kosa zdravo izgleda, potrudim se. Još sam ja napravila čitavu nauku oko toga.
Na svu sreću stavljam kanu jednom u mjesec-dva. izrast mi je isto crvene boje, smao par nijansi svijetlije pa ne odudara previše.
Ne znam, što sam starija mi boja sve više plavo izgleda, a to mi se baš i ne sviđa. Prirodna mi je ovako neke boje http://img.ehowcdn.com/article-page-mai ... 00x800.jpg, a kanom dobivam nešto ovakvo: http://www3.images.coolspotters.com/pho ... allery.jpg
Dakle, samo malo tamnija boja. I više crvena, a manje plava.
Dakle, samo malo tamnija boja. I više crvena, a manje plava.
-
Almost Rosey
Uuu, vidiš, nije mi palo na pamet kanirati se
doduše, ja bih opet neku divlju boju a to kanom ne mogu postići. A opet, divlje boje se sve redom brzo ispiru, pogotovo one iz kućne radinosti, a za pošteno farbanje kod frizera mi je žao dat novce
What is a girl to do?
A možda sam prerasla drečave boje na kosi?
Zapravo ne znam ni kakva mi boja najbolje stoji na trenutnu kratku.
MRMLJ.
What is a girl to do?
MRMLJ.
Ja pomješam kanu s jakim crnim čajem i malo maslinovog ulja i stavim na glavu istko kao i običnu boju, pretpostavljam. Jedini problem je što ako je nisi dovoljno gustu smješala može curiti po licu i ostaviti narančaste pruge.
Drži se ovisno o tome kakve pigmente imaš i koliko jaku boju želiš. Ja držim sat vremena, možda sat i pol najduže, dok moja sestra koja ima tamno smeđu kosu drži satima i na kraju ima samo malo crvenkastu boju s bakrenim odsjajem.
Kod kane je problem što ne znaš što ćeš dobiti na glavi dok ne probaš
I da, kana izgleda kao zeleno blato. Kupaonica ne izgleda bajno nakon ispiranja kane, ali navikneš se s vremenom
Drži se ovisno o tome kakve pigmente imaš i koliko jaku boju želiš. Ja držim sat vremena, možda sat i pol najduže, dok moja sestra koja ima tamno smeđu kosu drži satima i na kraju ima samo malo crvenkastu boju s bakrenim odsjajem.
Kod kane je problem što ne znaš što ćeš dobiti na glavi dok ne probaš
I da, kana izgleda kao zeleno blato. Kupaonica ne izgleda bajno nakon ispiranja kane, ali navikneš se s vremenom
Kakvu imaš boju kose? Mojoj teti koja ima smeđu, ali puno crvenih pigmenta ispada ovakvo nešto:Almost Rosey » wrote:Uuu, vidiš, nije mi palo na pamet kanirati sedoduše, ja bih opet neku divlju boju a to kanom ne mogu postići. A opet, divlje boje se sve redom brzo ispiru, pogotovo one iz kućne radinosti, a za pošteno farbanje kod frizera mi je žao dat novce
![]()
What is a girl to do?
MRMLJ.
http://your-hairstyles.com/img/arts/201 ... _color.jpg
Kana je baš lutrija
-
Almost Rosey
Ma kanirala sam se ja svojedobno
ali nisam dugo. Inače mi je neka bezvezna smeđa, ali ima crvenkasti pigment pa se generalno hvata sve u tim tonovima. Samo je problem što mi se boje em brzo isperu (što izgleda otprilike ovako, em je dosta često šišam jer je kratka pa mi je često "šarena" 
Prirodna sam otprilike ovakva. Trenutno sam najbliže ovome, s tim da mi pola dužine kose @tm čini izrast
I sad ne znam što bih - boju (i kakvu) ili kanu (kakvu)? Neki preljev možda? Nešto divlje, crveno, ljubičasto, ili nešto tamno (tamna čokolada, crno s nekim odsjajem) ili nježno i medenasto, ili...
I ubit ću se ako me pitate kakav ten imam
@blue: nije jako komplicirano (osim ovog dijela s neredom
). Kana je u smjesi slična talogu od kave i "mokra" je pa skužiš koji su ti dijelovi kose ostali suhi. Ja sam koristila crvenu kanu dok sam imala kosu do bubrega i uvijek je ispadalo pristojno.
Prirodna sam otprilike ovakva. Trenutno sam najbliže ovome, s tim da mi pola dužine kose @tm čini izrast
I sad ne znam što bih - boju (i kakvu) ili kanu (kakvu)? Neki preljev možda? Nešto divlje, crveno, ljubičasto, ili nešto tamno (tamna čokolada, crno s nekim odsjajem) ili nježno i medenasto, ili...
I ubit ću se ako me pitate kakav ten imam
@blue: nije jako komplicirano (osim ovog dijela s neredom
-
- Information
-