Brak ili farsa?
Kako ovaj forum nema baš RL tema, ovo je najbliže tome sa dovoljno štofa
http://hot.net.hr/zvijezde/skandali/pag ... 03006.html
Članak govori o Tonyu koji se odselio od žene i diteta. Demantirali su razvod, ali priznali su da se odselio. On se, kako kaže članak, već mjesec dana predstavlja okolo (ne znam točno kako to izgleda) kao slobodan čovjek. Oboje su potvrdili da će i dalje surađivati u poslu.
Kako vam se sve ovo čini? Stvarno? Lažno? Zar poslovna suradnja ne bi mogla funkcionirati i nakon razvoda? To jest, ne vidim smisao ostajanja u braku ako ne žive skupa, on pokušava poševiti druge, samo mu je ona menagerica.
http://hot.net.hr/zvijezde/skandali/pag ... 03006.html
Članak govori o Tonyu koji se odselio od žene i diteta. Demantirali su razvod, ali priznali su da se odselio. On se, kako kaže članak, već mjesec dana predstavlja okolo (ne znam točno kako to izgleda) kao slobodan čovjek. Oboje su potvrdili da će i dalje surađivati u poslu.
Kako vam se sve ovo čini? Stvarno? Lažno? Zar poslovna suradnja ne bi mogla funkcionirati i nakon razvoda? To jest, ne vidim smisao ostajanja u braku ako ne žive skupa, on pokušava poševiti druge, samo mu je ona menagerica.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
nekako ne mislim da oni imaju takvo slojevito razmišljanje. oboje su mi iznimno materijalne osobe, i ja osobno sumnjam da je ljubavi i bilo.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
valjda je bilo neke privlačnosti. ta mu je druga žena fizički slična prvoj, kao tipPješčana » wrote:nekako ne mislim da oni imaju takvo slojevito razmišljanje. oboje su mi iznimno materijalne osobe, i ja osobno sumnjam da je ljubavi i bilo.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Meni se čini da je Toniju ponestalo medijske pažnje, pa su složili ovo. Valjda, ne pjevaju više oni debosi na HTZ?
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Meni se čini kao da im je rastava dovoljno stresan proces i bez da rastežu svaki detalj pred medijima, a bolje da daju izjavu nego da u Glamour Caffeu donose ekskluzivnu vijest da je Tony viđen kako s Marijanom ispija kavu nakon što je odselio od žene i da sigurno jebe Marijanu, pa ispadne da mu je to polusestra ali je zasočnila vijest.
Pješčana » wrote:nekako ne mislim da oni imaju takvo slojevito razmišljanje. oboje su mi iznimno materijalne osobe, i ja osobno sumnjam da je ljubavi i bilo.
Dobro sebični su... zar to od ljudi čine kamenje?
Ja smatram da sebični ljudi su najzaljubljeniji, jer se sama zaljubljenost manifestira sebičnim ponašanjem.
Tipa: ljubomora na obične poglede ili razgovore (govorim o normalnoj ljubomori, onoj kod koje te pere sat, sat i pol i onda to pustiš), u stanju si nagovarati partnera da bude s tobom (najgori stupanj jest prijetnje životom ako ga partner ostavi, ali ja govorim o tome da želiš povoditi s partnerom stalno, ali pristaješ na rastanak ako si zreo i savjestan), te nas muče naše mane i nedostaci što je zapravo prikrivena egocetričnost.
Ipak, ljubav nije zaljubljenost...
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
koji dio te točno zanima? Tony i gospođa u nedostatku mawih pwawih ovdje? ili ljubavni odnosi na LJISu?slafko » wrote:Meni je zanimljivija tema: koga uopće takve stvari zanimaju?
@Aurora- ne kažem da su kameni, kažem da mislim da nije bilo ljubavi, nego je ovo dogovoreni odnos. koji im paše.
- schmokljan
Ljetos je Tony Cetinski imao koncert na vrhu novootvorenog šoping centra u Osijeku. Nadao sam se da će debela svinja pasti i dobro se razbiti, no umjesto toga je bilo, kažu, 12 000 oduševljenih ljudi. Skoro sam zaplakao.
Jel ti ovo ozbiljno?Aurora » wrote:
Ja smatram da sebični ljudi su najzaljubljeniji, jer se sama zaljubljenost manifestira sebičnim ponašanjem.
Tipa: ljubomora na obične poglede ili razgovore (govorim o normalnoj ljubomori, onoj kod koje te pere sat, sat i pol i onda to pustiš), u stanju si nagovarati partnera da bude s tobom (najgori stupanj jest prijetnje životom ako ga partner ostavi, ali ja govorim o tome da želiš povoditi s partnerom stalno, ali pristaješ na rastanak ako si zreo i savjestan), te nas muče naše mane i nedostaci što je zapravo prikrivena egocetričnost.
Ipak, ljubav nije zaljubljenost...
Aurora » wrote: Ja smatram da sebični ljudi su najzaljubljeniji, jer se sama zaljubljenost manifestira sebičnim ponašanjem.
U životu nisam manifestirala zaljubljenost na ovakve načine, i zasigurno nikad ni neću. Sugeriraš li da je ovo univerzalno ponašanje zaljubljenih ljudi?
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
zaljubljenost se manifestira bezglavošćuAurora » wrote:
Dobro sebični su... zar to od ljudi čine kamenje?
Ja smatram da sebični ljudi su najzaljubljeniji, jer se sama zaljubljenost manifestira sebičnim ponašanjem....
a sebičnost bi se mogla nazvati emocionalnom okamenjenošću
A.P. » wrote:
U životu nisam manifestirala zaljubljenost na ovakve načine, i zasigurno nikad ni neću. Sugeriraš li da je ovo univerzalno ponašanje zaljubljenih ljudi?
Ovako, obično kada je osoba zaljubljena, nju mori zašto njezin dragi razgovara s nekom curom. To ne znači da je ljubomorna kao kuja, nego da se zapita tu i tamo "tko je ova?" S tim da zaljubljena osoba zaboravi tu curu nakon 5 minuta, ili 10 minuta, pa se posveti svom užitku s osobom u koju je zaljubljena.
Također, zaljubljena osoba želi provoditi svoje vrijeme samo sa svojom ljubavi. Tako često zapostavi prijatelje, školu, posao... Ako su razumne, rastat će se od dragih da nešto naprave, kao spavanje, jedenje, pospremanje, učenje, rad na poslu, doći kući roditeljima i tako... znate one žene koje prijete smrću ako ih se ostavi. E, pa one su jako pretjerale, ali ovo je uzrok toj želji.
Također, zaljubljenim osobama je stalo do toga kako izgledaju, iz egocentričnih razloga - žele biti ljepše od drugih da zadrže partnera (hoće ga za sebe).
Sugeriram da je ovo ponašanje ljudi koji su jako primitivni, te ne mogu kontrolirati svoje nagone. To je većina ljudi, čast izuzecima.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
Ne biti ljubomoran i tvojim 5 minuta slave će doći.schmokljan » wrote:Ljetos je Tony Cetinski imao koncert na vrhu novootvorenog šoping centra u Osijeku. Nadao sam se da će debela svinja pasti i dobro se razbiti, no umjesto toga je bilo, kažu, 12 000 oduševljenih ljudi. Skoro sam zaplakao.
..opak si. a jel publika bila gore ili dole oko tog centra? ako je koncert gore, na krovu, a publika dole, oko centra i da toson ima koncert, i da je 50000 publike oko tog centra, sta mislis bi li se toson u trenutku odusevljenja bacio u publiku..ono, da ostvari potpuni kontakt?schmokljan » wrote:Ljetos je Tony Cetinski imao koncert na vrhu novootvorenog šoping centra u Osijeku. Nadao sam se da će debela svinja pasti i dobro se razbiti, no umjesto toga je bilo, kažu, 12 000 oduševljenih ljudi. Skoro sam zaplakao.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Koje trik-pitanje. Pa kad je tonson ostvarivao potpuni kontakt s publikom?..a unda » wrote: ..opak si. a jel publika bila gore ili dole oko tog centra? ako je koncert gore, na krovu, a publika dole, oko centra i da toson ima koncert, i da je 50000 publike oko tog centra, sta mislis bi li se toson u trenutku odusevljenja bacio u publiku..ono, da ostvari potpuni kontakt?
ne. ovo tvoje je trik pitanje. jel ti to pises oftopik ili ontopik?ElliQuinn » wrote: Koje trik-pitanje. Pa kad je tonson ostvarivao potpuni kontakt s publikom?
-
- Information
-