Što?dejzi » wrote:
Alo!!
uparite trkeljaše - vrtuljak ljubavi!
Ma nemoj!
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Prvo reci koliko ćeš joj kamatu računati.
:kamatar:
ma dogovorit cemo se, ljudi smo
Whereabout, ako me usrećiš svojom liberalnom slikom, vraćam svim sredstvima.schmokljan » wrote:Beta ženka i JPK
vrrrlet i Whereabout
Ostali mi se ne čine da bi nekoga mogli usrećiti.
Zaboga, ne bih ju volio kao boga, nego kao Boga: kad sam religiozan, to je monoteistično. I to ne bi bilo svađanje, nego prejebavanje, od kreveta do svega ostalog.Morticia » wrote:
Pa da objasnim...
Vrlet i Prove- ajme...Mislim da se nitko na svijetu ne bi tako lijepo svađao 'ko njih dvoje. To bi bila divota za slušat.
On bi nju volija k'o boga.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Tako sam i mislila, greška mi se potkrala.vrrrlet » wrote:
Zaboga, ne bih ju volio kao boga, nego kao Boga: kad sam religiozan, to je monoteistično. I to ne bi bilo svađanje, nego prejebavanje, od kreveta do svega ostalog.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Herp otpada iz modnih razloga.
Elli ne daje odma, tak da to isto niš.
Melody može, pravi se da zna manje nego što zna. Iako, osupnut sam da me niste pokušali upariti s Rosey.
Moji parovi:
jevgenija - Mulica, različite vrste hiperaktivnosti bi se lijepo nadopunile
Mumija - Perzefona, jer samo on bi imao dovoljno živaca za nju
šmoksi - ashtaroth, jer njoj treba čvrsta ruka da ne piše plahte
Lord Byron - Elli, jer njemu treba rospija da se manje kurči okolo
vrle - baja, zašto? zato.
JPK - beta ženka, treba li uopće objašnjenje?
Elli ne daje odma, tak da to isto niš.
Melody može, pravi se da zna manje nego što zna. Iako, osupnut sam da me niste pokušali upariti s Rosey.
Moji parovi:
jevgenija - Mulica, različite vrste hiperaktivnosti bi se lijepo nadopunile
Mumija - Perzefona, jer samo on bi imao dovoljno živaca za nju
šmoksi - ashtaroth, jer njoj treba čvrsta ruka da ne piše plahte
Lord Byron - Elli, jer njemu treba rospija da se manje kurči okolo
vrle - baja, zašto? zato.
JPK - beta ženka, treba li uopće objašnjenje?
- Nikolajevna
Lord Byron i Pješčana – da zajedno, u zalazak sunca, mogu razmjenjivati fortune cookies poruke ispijajući nescafe dolce gusto na svojoj feng shui terasi... te prakticirati tantrički seks, afkors.
Emerizcy i jevgenija – on bi njoj kuhao i načimao najfinija vina a ona bi uletjela u kuhinju, znojna i raspamećena, i transparentima mu porušila sa stola svu njegovu brižljivo naslaganu srebrninu. Odmah bi se uzeli na stolu, afkors.
Unda i BoDerek – da, kad se on zaneseno počne pitati tko je on, gdje je on, tko su oni, kada su oni, kamo idu, kamo će stići.... mu ona može reći da idu bratićevoj maloj na krstitke i nek' ne bleji uokolo nego se konačno počne spremat. Prije toga će ga poseksat, afkors.
Schmokljan i ElliQuinn – jer ona ima pravu iglu. Pa kad se njemu počne nadimati glava od vlastite važnosti, ona će hladno napraviti jedan mali sarkastični boc nakon kojeg će on uz fijuk sletjeti na pod. Tu će ga ona možda poseksati a možda neće, kako joj se sprdne afkors.
Gazda i Prove – jer ona savršeno može ignorirati njegovo picajžljenje oko vlastite oblekice i cipelica, oko tuđih oblekica i cipelica pa čak i oko njenih cipelica i oblekice. Štono bi se reklo, na jedno uvo 'nutra na drugo van. Njoj će se željeti seksat baš kad on izračunava RUC. Njemu neće smetat, afkors.
Jedino tako.
Emerizcy i jevgenija – on bi njoj kuhao i načimao najfinija vina a ona bi uletjela u kuhinju, znojna i raspamećena, i transparentima mu porušila sa stola svu njegovu brižljivo naslaganu srebrninu. Odmah bi se uzeli na stolu, afkors.
Unda i BoDerek – da, kad se on zaneseno počne pitati tko je on, gdje je on, tko su oni, kada su oni, kamo idu, kamo će stići.... mu ona može reći da idu bratićevoj maloj na krstitke i nek' ne bleji uokolo nego se konačno počne spremat. Prije toga će ga poseksat, afkors.
Schmokljan i ElliQuinn – jer ona ima pravu iglu. Pa kad se njemu počne nadimati glava od vlastite važnosti, ona će hladno napraviti jedan mali sarkastični boc nakon kojeg će on uz fijuk sletjeti na pod. Tu će ga ona možda poseksati a možda neće, kako joj se sprdne afkors.
Gazda i Prove – jer ona savršeno može ignorirati njegovo picajžljenje oko vlastite oblekice i cipelica, oko tuđih oblekica i cipelica pa čak i oko njenih cipelica i oblekice. Štono bi se reklo, na jedno uvo 'nutra na drugo van. Njoj će se željeti seksat baš kad on izračunava RUC. Njemu neće smetat, afkors.
Jedino tako.
Ne može, prove mora ostat suva.Nikolajevna » wrote: Gazda i Prove – jer ona savršeno može ignorirati njegovo picajžljenje oko vlastite oblekice i cipelica, oko tuđih oblekica i cipelica pa čak i oko njenih cipelica i oblekice. Štono bi se reklo, na jedno uvo 'nutra na drugo van. Njoj će se željeti seksat baš kad on izračunava RUC. Njemu neće smetat, afkors.
Jedino tako.
-
Almost Rosey
Poše, Gazda, tvoji su izljevi naklonosti prema meni pretjerani.Gazda » wrote: Mumija - Perzefona, jer samo on bi imao dovoljno živaca za nju
Ja sam jedno iznimno umiljato i trpeće stvorenje, a ti meni tako.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Potpisi su za budale.
-
- Information
-