Iz tvojih usta u Božje uši.Lord Byron » wrote: Bit će više od 500 kn, sigurno.
Reklamirati Trkeljanje?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 858 times
- Been thanked: 1646 times
- schmokljan
Je li to uvjet za pisanje ili tek poželjna karakteristika?JPK » wrote: Razumije se, ovdje pišu ljudi dubljeg džepa.
Mogao bi biti uvjet ako trazis lascivne slike u inboks.schmokljan » wrote:
Je li to uvjet za pisanje ili tek poželjna karakteristika?
Biti i mniti svemiropolisno
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
U ponedjeljak idem u banku. Dotad, neka se izjasni ostatak ekipe. Da ne bi poslije bilo...Tea Tree » wrote:Što se mene tiče, možeš mi odmah poslati broj nečega što si otvorio.
Ako si otvorio.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Tako vam svakog od 7 sekretara, ja vas uraca ne razumijem.
Ako sam dobro ulovila s prve 3 strane (dalje ne mogu čitat, fakat ništa ne berem), negdje treba uplatit neke pare.
Đe i kako-to me jedino zanima, ove fore: odabir riječi, AdSense, AdWord...to mačku o rep mogu okačit i pustit ga niz čaršiju.
Ako sam dobro ulovila s prve 3 strane (dalje ne mogu čitat, fakat ništa ne berem), negdje treba uplatit neke pare.
Đe i kako-to me jedino zanima, ove fore: odabir riječi, AdSense, AdWord...to mačku o rep mogu okačit i pustit ga niz čaršiju.
- Lord Byron
Hek u ponedjeljak ide u banku. Detalje o tome gdje i kako slat će PM-om na upit.nina williams » wrote: Đe i kako-to me jedino zanima
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Fala.
Hekatonhire, smatraj se upitanim.
Hekatonhire, smatraj se upitanim.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Reklamiranje Trkeljanje je dobra ideja.
Ako već nisu ovdje, možda pozovem par korisnika Forum.hr da se pridruže? Preko pm, naravno.
Kiss me, Bitchy as usual, Ace of Diamonds, Isadora w., jou jou... što kažete?
Trenutno razmišljam dali ostati na Forumu.hr. Tek sam jučer saznala za pobunu u Kokošinjcu, pa mi je to otvorilo oči.
Ako već nisu ovdje, možda pozovem par korisnika Forum.hr da se pridruže? Preko pm, naravno.
Trenutno razmišljam dali ostati na Forumu.hr. Tek sam jučer saznala za pobunu u Kokošinjcu, pa mi je to otvorilo oči.
Ovom usranom konzumerističkom društvu fali ljubav, čast, srčanost, suosjećajnost i poštenje, a ne nikakav patriotizam, bogobojaznost, marljivost, spremnost na odricanje i prihvaćanje besmislenih kazni...
- Stitch
- Head Honcho
Kiss me već je registrirana. Strašno je mnogo pridonijela Trkeljanju. Isto kao i IMF-u. 
Potpisi su za budale.
Da sad ovo ne ode u skroz krivom smjeru Hekatonhire
Aurora, većina nikova koje si navela svakodnevno spominje i raspravlja o trkeljanjima na PŽK, tako da nije da ne znaju za stranicu i mislim da je stvarno nepotrebno cimati bilo kog putem pmova tamo
Stavljati reklamu na f.hr postalo je potpuno suvišno jer je f.hr to sam odradio, istina s antireklamom, ali što sad, besplatno je.
Aurora, većina nikova koje si navela svakodnevno spominje i raspravlja o trkeljanjima na PŽK, tako da nije da ne znaju za stranicu i mislim da je stvarno nepotrebno cimati bilo kog putem pmova tamo
Stavljati reklamu na f.hr postalo je potpuno suvišno jer je f.hr to sam odradio, istina s antireklamom, ali što sad, besplatno je.
Happy Easter!
- Lord Byron
fhr je "odrađen" i raspravno i "pozivno".
U tom odrađivanju neki su položili svoje mlade živote - hm, položili svoje živote
uime širenja trkeljaškog imena i slave, ali sad je stvar poznata svakome tko želi da mu bude poznata. Dakle, osim što bi predloženi popis uzvanika doživio vrlo ekstenzivne komentare, bespredmetno je pozivati bilo koga.
Ono što bi bilo dobro postići reklamiranjem je privlačenje "ne-fhr" populacije. Naime, za očekivati je (a prije par dana se i dogodilo) da s fhr-a dođu i ljudi s (pogrešnom - ali, mogu ja to ponoviti milijun puta, tko ne želi pročitati, opet neće pročitati) vizijom Trkeljanja kao mjesta za pljuvanje po fhr-u, pa krenu sa svojim tužnimružnim pričama.
Blagodat za Trkeljanje bi bila pojava novih ljudi, neopterećenih nekakvim izmišljenim "mi" i "oni", "il' ja njemu, il' će ga on meni" filmovima.
U tom odrađivanju neki su položili svoje mlade živote - hm, položili svoje živote
Ono što bi bilo dobro postići reklamiranjem je privlačenje "ne-fhr" populacije. Naime, za očekivati je (a prije par dana se i dogodilo) da s fhr-a dođu i ljudi s (pogrešnom - ali, mogu ja to ponoviti milijun puta, tko ne želi pročitati, opet neće pročitati) vizijom Trkeljanja kao mjesta za pljuvanje po fhr-u, pa krenu sa svojim tužnimružnim pričama.
Blagodat za Trkeljanje bi bila pojava novih ljudi, neopterećenih nekakvim izmišljenim "mi" i "oni", "il' ja njemu, il' će ga on meni" filmovima.
Aurora, ti si tamo Zora, jel tako?Aurora » wrote:Reklamiranje Trkeljanje je dobra ideja.
Hvala ti na lijepim namjerama i željama, i drago nam je da si došla, ali ako si čitala posljednju stranicu misterija jučer, ove cure koje si nabrojala su zapravo odahnule kad smo otišli, tako da mislim da ti takve poruke ništa ne znače ili bi čak mogle biti kontraproduktivne.
Osim toga, i gazda fhra nas je nakratko izreklamirao
U svakom slučaju, dobrodošla
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Pješčana, ne kupujemo trkeljaške dionice nego samo dajemo lemozinuPješčana » wrote:govorimo o 500 kuna u totalu ili 500 kuna po osobi?
Hek, ja sam isto za.
(ne znam više točno za što doduše, ali imam povjerenja
-
- Information
-