Zato ću svom bratu nabit cijenu.
UĐITE! (službeni chat)
Njegovih sisa?!?
Šta, moje nisu dovoljno dobre?
The planet is fine. The people are fucked.
nego...
ova kukuriku se razbacala ko deset deka salame
jel to zato što je bila na prisilnoj apstinenciji par dana ili zato što su napokon došli muški dečki, a ne ovi naši štreberi?
ova kukuriku se razbacala ko deset deka salame
jel to zato što je bila na prisilnoj apstinenciji par dana ili zato što su napokon došli muški dečki, a ne ovi naši štreberi?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Lol, nisam klon. Rekla sam vec da sam nova. Nova novcata. Uostalom vidjet cete s vremenom.adnu a.. » wrote: ..maco, ciji si ti klon? ..mislim, ne zelim rec da bi se moglo desit da naskacem sam na sebe, ali i gore stvari su se dogadjale.
i, ja ti nemam osobnost. ali, imam zato druge mane, sta jes, jes..
E a tebe ne poznam.
Nego, vidim potraga za bracom. Imam jednog, lijep je. Pomalo je robusan, a pomalo i emotivan kao sestra mu. Medjutim, udomila bi ga u inozemstvo. Nema ovdje bogatije udavaca.
a ti si!!!
drago mi je što si s nama!
i ostalim novima želim dobrodošlicu
vidim novo lice - aristocrat! dobro došla i drago mi je što si nas našla!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Hvala, bolje te nasla.AdMulica » wrote: a ti si!!!
drago mi je što si s nama!![]()
i ostalim novima želim dobrodošlicu
vidim novo lice - aristocrat! dobro došla i drago mi je što si nas našla!
Znas, do sad sam vas samo citala. A sad sam ovdje kao pas pusten s lanca. Pisem i pisem i stalno nesto imam za reci. Osjecam se lijepo.
Drago mi je biti dijelom vase zajednice.
drago nam je što se dobro osjećaš među nama!Aristocat » wrote:
Hvala, bolje te nasla.
Znas, do sad sam vas samo citala. A sad sam ovdje kao pas pusten s lanca. Pisem i pisem i stalno nesto imam za reci. Osjecam se lijepo.
Drago mi je biti dijelom vase zajednice.
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Lord Byron
Nemaj straha, nakon par tisuća postova će malo popustitiAristocat » wrote: Pisem i pisem i stalno nesto imam za reci.
Hvala. Da, trebam ohrabrenje. Nadam se da cu uskoro moci pisati i na ozbiljnijim temama.Lord Byron » wrote: Nemaj straha, nakon par tisuća postova će malo popustiti.
PS. Lord... hmmm, mozda nije lose ime... (tema o imenu...).
Sad piše 201, dakle, na 200 smo...a unda » wrote: ..imaj na umu da ja imam jednog klonka.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
- Information
-