Ovo čak ima i smisla. : snebiva se:..a unda » wrote: ok, ontopik..naslov. prigodni. blagdanski. gutajte cestito...cestito gutanje, tako nesto.
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
..a unda » wrote: ok, ontopik..naslov. prigodni. blagdanski. gutajte cestito...cestito gutanje, tako nesto.
:a unda:Ovo je spam topic u susret pravom, ne? A pravi će biti pošićni, zagrijavamo se.
Čestito gutanje...a unda » wrote: ok, ontopik..naslov. prigodni. blagdanski. gutajte cestito...cestito gutanje, tako nesto.
Nisam niš napravila zbog ovog jebenog foruma, a cimer već dolazi s posla. Ubit će me.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
ne brini se. to je normalno u tvojim godinama.ElliQuinn » wrote: Ma nemam što. Ja ti svagdje vidim seksualne aluzije i cigara nikad nije samo cigara.
daj, zelim te vec neso duze vremena pitat. cimer pa cimer..pa cimer ovo, cimer ono..pa nemam, pa imam cimera..ko je taj cimer?dejzi » wrote:
Čestito gutanje.![]()
![]()
Nisam niš napravila zbog ovog jebenog foruma, a cimer već dolazi s posla. Ubit će me.
Roditelj...a unda » wrote: daj, zelim te vec neso duze vremena pitat. cimer pa cimer..pa cimer ovo, cimer ono..pa nemam, pa imam cimera..ko je taj cimer?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
pas maters, morala sam se probit kroz svakakve droze do zadnje stranice! 
ima šta nova, jel bio anderlon?
sašice, konačno si došla!
klonče, kud bježiš? nemoj
evo sad će dejzi ić ća, možeš pisat slobodno! 
vidim da se traži mod na 'o svemu ozbiljno'! najiskrenije mi nije jasno da mene niko nije predložio!
ono...malo zamjeram, da 
i jebo vas, budite ontopični...ko otvara ova gutanja?
razmišljam da stavim pošićni avatar!
jel kasno? 
sašice, konačno si došla!
vidim da se traži mod na 'o svemu ozbiljno'! najiskrenije mi nije jasno da mene niko nije predložio!
razmišljam da stavim pošićni avatar!
meg ti je glupa!!! :xlux:
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
A da bude Djevojka? Možda se dođe družiti ako je tako prizovete?AdMulica » wrote:pas maters, morala sam se probit kroz svakakve droze do zadnje stranice!
sašice, konačno si došla!klonče, kud bježiš? nemoj
evo sad će dejzi ić ća, možeš pisat slobodno!
vidim da se traži mod na 'o svemu ozbiljno'! najiskrenije mi nije jasno da mene niko nije predložio!ono...malo zamjeram, da
razmišljam da stavim pošićni avatar!jel kasno?
nema je, nema je online nikako! nema je ni na mobiteluElliQuinn » wrote: A da bude Djevojka? Možda se dođe družiti ako je tako prizovete?
meg ti je glupa!!! :xlux:
večer.
ja večeras idem van.
dakle, velika je vjerojatnost da će noćas ovdje biti još prometnije.
molim vas, ako dođe brošarica, nedajte lastanu da joj zaljepi odma ban.
ja bih njoj postavila par pitanja
kao drugi Anderlonu
ja večeras idem van.
dakle, velika je vjerojatnost da će noćas ovdje biti još prometnije.
molim vas, ako dođe brošarica, nedajte lastanu da joj zaljepi odma ban.
ja bih njoj postavila par pitanja
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ja sam suzdrzana, nacu ti ja neki koji ti pristaje pa cu ti ga zakeljit : poseŽeusmajliČvreČu:
-
- Information
-