..moram sad popravit svjetlo vanka, macke mi ne vide uc u kucu, poslije cu ti rec..
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Jel to neki samostojeći element?..a unda » wrote: ..moram sad popravit svjetlo vanka, macke mi ne vide uc u kucu, poslije cu ti rec..
Tea Tree » wrote:Aha, sad vidim da nitko nije pitao što je to na slikama koje sam stavila.
Znači da znate. Znači da ste probali. Znači da se drogirate, a vjerojatno i dilate.
:krimpolicija:
![]()
![]()

Koliko se već nalagao jednostavnije i brže bi mu bilo da je napravio horoskop.
..sta?..svjetlo ili..?ElliQuinn » wrote: Jel to neki samostojeći element?
..ako je..ili..ne treba njoj horoskop to govorit, zna to ona, ali nece, nece..
Štancaj sad kad ga nema.
-
Almost Rosey
Šta ja neću, šta?..a unda » wrote: ..sta?..svjetlo ili..?
..ako je..ili..ne treba njoj horoskop to govorit, zna to ona, ali nece, nece..
Ništa ne razumijem.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
..macke vide po mraku, ali im je ljepse hodat kad imaju svjetla. kod tebe je valjda obrnuto. tebe vide po svjetlu, ali im je ljepse kad te vide po mraku.
..eto ti sad na. oces jos poticat na nasilje nad bicima?
..eli quinn ce ti objasnit. ona zna. znam da zna.
..pe jel ti imas ijedno zensko da poprica s tobom. :jebote trkeljanje po citav dan:
A neka, petak je, zaslužile smo.Almost Rosey » wrote: također. mrmlj.

Sanjala sam sinoć da vidim duhove. Kao u Šaptačici. Neka se duh cura zaletjela u mene. Brinem.

- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Znam da ništa ne znam. : hdz pred sudom :..a unda » wrote: ..eli quinn ce ti objasnit. ona zna. znam da zna.![]()
Odjebala sam ih danas. Skupa s RL-om. Šta te briga...a unda » wrote: ..eli quinn ce ti objasnit. ona zna. znam da zna.![]()
..pe jel ti imas ijedno zensko da poprica s tobom. :jebote trkeljanje po citav dan:
i jedno i drugo. copor, ali svaka od njih ima svoju taktiku.ElliQuinn » wrote: Mačke. Svaka vodi svoju politiku ili su ipak čopor?
A, ne, ne. Nisam ja poticala na nasilje nad tim bićima...a unda » wrote:
..macke vide po mraku, ali im je ljepse hodat kad imaju svjetla. kod tebe je valjda obrnuto. tebe vide po svjetlu, ali im je ljepse kad te vide po mraku.
..eto ti sad na. oces jos poticat na nasilje nad bicima?
Moje mene slabo vide po mraku pa onda moraju ležati po meni da me bolje vide.
Kako su stare i debele, to nije nimalo lako. Meni.
..i apsurdo kvija kredo..to im je isto jedna od glavnih obrana kad im popuste dokazi za.. vjerujte da nismo smo krivi, jer je to nevjerojatno.ElliQuinn » wrote: Znam da ništa ne znam. : hdz pred sudom :
-
- Information
-