E je ti ekipa.
Bojkot je. Što da radim, što?!
Mislio sam ti sad puknuti ban od pol sata s porukom "radi", ali nisam želio da propustiš zatvaranje ove teme...a unda » wrote: ..a ja cu bas otvorti temu da vidim jel vam radi taj ban. ukljucit cu se u klub baniranih na trkeljanju..morticija, klonka, anderlon, ja..
I'll get you next time, Batman!
- Beta ženka
Pa ima primjeraka još, nije da ih pokušavam sustavno uništiti.Lastan » wrote: Pft. Fol izigrava komunjaru, a zapravo je fašist koji pali knjige.
Nije meni velik problem, imam sve to u elektroničkom obliku.
Elektronični oblik? Pih, nema do analogije.
Za temu:

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ma dobro, i to dijelom.
E, kad svi tu radite shout-outs, ja bih pozdravio svog menadžera, svoje fanove i Boga. :gangsta:
- Pištolj doktor
Smijem pitat zakaj ste meni zbrisali moja dva upisa?
Pa nije valjda da ste se pobojali da će ih Anderlon uzeti VAMA za zlo? Valjda je autor odgovoran za iste?
Loše gospodo, loše ste startali. Nadam se da vas neću vidjeti danas-sutra pokajnički poredane natrag na f.hr-u.
Pa nije valjda da ste se pobojali da će ih Anderlon uzeti VAMA za zlo? Valjda je autor odgovoran za iste?
Loše gospodo, loše ste startali. Nadam se da vas neću vidjeti danas-sutra pokajnički poredane natrag na f.hr-u.
Sad mogu pričati po kvartu da sam puknuo ..a undu.
Ne, čekaj, nije mi to tako jako pametno...
- Beta ženka
Ne samo sna za moderatoricu, ima nas još...jevgenija » wrote:elem, bilo mi je milo gledati ovih zadnjih par stranica. ključ na ovom znači više sna što znači ljepšu moderatoricu![]()
crkni, topiče![]()
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nisu obrisani, samo su premješteni na flejm.Pištolj doktor » wrote:Smijem pitat zakaj ste meni zbrisali moja dva upisa?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
E jebiga sad...a unda » wrote:..cekaj, cekaj, imam vam jos nesto rec..
Hoće li ljudi stati s pričom da bi te dočekala otvorena tema? Hoće li biti toliko kolegijalni?
Eto nam sajkoloških eksperimenata.
- Beta ženka
...oooo, neeee, ima i to, ja zaboravila!jevgenija » wrote: nisu obrisani, samo su premješteni na flejm.
Dakle, saga se nastavlja... Kad ću ja spavati?
Ne nastavlja se, tako mi svega.Beta ženka » wrote:
...oooo, neeee, ima i to, ja zaboravila!
Dakle, saga se nastavlja... Kad ću ja spavati?
Dajte, tipkajte brže, moram ić' kući!
Neću valjda događaj sezone dočekat u autu?!
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-