dovraga, onda nije 69!
Bojkot je. Što da radim, što?!
..ok. dakle, prelazimo na rezervni polozaj. :ic mi, leklerk, aj vil sej dis ounli uans:Morticia » wrote:Nema nikakve potrebe da postoji cijela tema o fhr-u.
U dva mjeseca se reklo uglavnom sve što se imalo. Ostalo rješavajte tamo, ako imate što.
Sporadično spominjanje ne vidim zašto bi se i kako spriječilo, ali otvaranja novih ovakvih tema neće biti.
Jer se dokazalo na primjeru ovoga da se to svede na vrijeđanje i likovanje.
Ako se nekome vrijeđa i svađa s forumašima ili moderatorima/administratorima koji pišu na fhru za to postoji fhr.
Toliko o tome.
Pa još sinoć.
Nisi čitala Sport tamo? Pih, ja sam znala pišat od smijeha, ti ljudi nisu normalni.
Al kad smo već na Sportu, gle ove najave za tekmu večeras.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Pa Saš je otišao, ja sam se vratio tamo. Mislim, ja sam svima uključujući njega rekao da me neće biti dok je on admin, to nije tajna.
Jel se oni šale?dejzi » wrote:
Pa još sinoć.
Nisi čitala Sport tamo? Pih, ja sam znala pišat od smijeha, ti ljudi nisu normalni.
Al kad smo već na Sportu, gle ove najave za tekmu večeras.
Aha, opraštamo se već sad s topikom?
Topiče, odi kvragu, pogubila sam žifce ovdje.
barem te nismo svi napustili zadnjih pola sata poslaMorticia » wrote:
I inače te teško razumijem, pogotovo petkom u 15:21.![]()
Ovo je išlo undi, spameri jedni obični!![]()
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Oh, nijesam znala.Gazda » wrote: Pa Saš je otišao, ja sam se vratio tamo. Mislim, ja sam svima uključujući njega rekao da me neće biti dok je on admin, to nije tajna.
Dobro onda, mislila sam da te RL progutao.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
To sam i ja bio rekao. A onda shvatio da to što njega nema ne znači da se moram vratiti.Gazda » wrote:Pa Saš je otišao, ja sam se vratio tamo. Mislim, ja sam svima uključujući njega rekao da me neće biti dok je on admin, to nije tajna.
Lastan » wrote: Nema.
Ako hoćeš pričati o onom forumu, otvori temu. S time da ne smiješ otvoriti duplikat postojeće teme, a postojeća će tema biti zaključana. Ako zajebeš, banirat ćemo te.
Lord Byron » wrote: Meni je unda jako sumnjiv. Jel' neki dan tražio dekicu ili ne? A znamo mi čemu služe dekice, drugovi!!!
Ajde, unda, lijepo priznaj pa će Đuro sve da ti oprosti. I što te tuk'o i sve...
..jjj...jj..e..eeeeee..ste..v..v..v..vvvvvvi ttttttto..m m m m m..m..ene ddddddd..osli..za..zza..z..z..zajebavat?Lastan » wrote: E, ali ako ga skužimo, ban će biti proporcionalan duljini posta.
Mi? Nipošto!..a unda » wrote:..jjj...jj..e..eeeeee..ste..v..v..v..vvvvvvi ttttttto..m m m m m..m..ene ddddddd..osli..za..zza..z..z..zajebavat?
- Beta ženka
Neš dobit Bujoldicu nazad, iskoristit ću ih za potpalu.Lastan » wrote: Ček samo da ih počnem rabiti umjesto argumenata u raspravi.
x ili +1 ili: "Potpis!aisling wrote:Moj zadnji ovdje:
Bilo mi je lijepo na forum.hru
Sad mi je lijepo tu.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Napiši jedan razumljivi za kraj.
Pft. Fol izigrava komunjaru, a zapravo je fašist koji pali knjige.Beta ženka » wrote:Neš dobit Bujoldicu nazad, iskoristit ću ih za potpalu.
Nije meni velik problem, imam sve to u elektroničkom obliku.
-
- Information
-