E, ali ako ga skužimo, ban će biti proporcionalan duljini posta.
Bojkot je. Što da radim, što?!
- Lord Byron
Trebaju li nove teme o onom forumu? Ima li netko još potrebu za tim? Mislim, ako ima nek' kaže, da ne bude nismo znali.Lastan » wrote: Nema.
Ako hoćeš pričati o onom forumu, otvori temu. S time da ne smiješ otvoriti duplikat postojeće teme, a postojeća će tema biti zaključana. Ako zajebeš, banirat ćemo te.
Meni se čini da tako samo otvaraš vrata padobrancima i njihovim sipanjem uvreda o mongoloidima i ostalome. Bljuv.
ako ode u fotelju, kako Lord kaze, nece mu biti potrebne plahte. mozda samo dekica.
i kakav lavorcic tople vode za noge.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Beta ženka
Ondak se mogu otvarati zasebne teme u vezi svakog posta, kartona i bana tamo?Lastan » wrote: Nema.
Ako hoćeš pričati o onom forumu, otvori temu. S time da ne smiješ otvoriti duplikat postojeće teme, a postojeća će tema biti zaključana. Ako zajebeš, banirat ćemo te.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Nema nikakve potrebe da postoji cijela tema o fhr-u.
U dva mjeseca se reklo uglavnom sve što se imalo. Ostalo rješavajte tamo, ako imate što.
Sporadično spominjanje ne vidim zašto bi se i kako spriječilo, ali otvaranja novih ovakvih tema neće biti.
Jer se dokazalo na primjeru ovoga da se to svede na vrijeđanje i likovanje.
Ako se nekome vrijeđa i svađa s forumašima ili moderatorima/administratorima koji pišu na fhru za to postoji fhr.
Toliko o tome.
U dva mjeseca se reklo uglavnom sve što se imalo. Ostalo rješavajte tamo, ako imate što.
Sporadično spominjanje ne vidim zašto bi se i kako spriječilo, ali otvaranja novih ovakvih tema neće biti.
Ako se nekome vrijeđa i svađa s forumašima ili moderatorima/administratorima koji pišu na fhru za to postoji fhr.
Toliko o tome.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Beta ženka
Represija, represija, to je sprečavanje slobode govora! Komunjaro stara!Morticia » wrote:Nema nikakve potrebe da postoji cijela tema o fhr-u.
Toliko o tome.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Naravno da se mogu. Ne možemo to baš softverski onemogućiti.
Ali ono, nekoga moramo banirati.
- Lord Byron
Pa nije se baš svelo samo na vrijeđanje i likovanje - to mi je malo preoštra formulacija. Ali, podržavam arhiviranje fhr-priča.Morticia » wrote:Jer se dokazalo na primjeru ovoga da se to svede na vrijeđanje i likovanje.
- Beta ženka
Još mi i moderator prijeti svojim ovlastima...Lastan » wrote: Naravno da se mogu. Ne možemo to baš softverski onemogućiti.
Ali ono, nekoga moramo banirati.Il' me ženi, il' tamburu kupi, ja u nešto udarati moram.
Jesi računala iz glave ili digitronom?ex_anais » wrote:Još 83 posta!
Zvuči zlobno, al nije zlobno pitanje.
Happy Easter!
- Lord Byron
Zaboravila si spomenuti metlu.Morticia » wrote:Lorde, hvala ti na podršci i molim te ne cjepidlači.
Evo, moj zadnji upis na ovom topicu. Dok se opet dokopam compa, sigurno ćete mi ga prepuniti, sramote jedne nijedne.
Ajd bok'.
- Beta ženka
Manje, još 60-ak.
Da se razumijemo, podržavam i ja.Lord Byron » wrote: Pa nije se baš svelo samo na vrijeđanje i likovanje - to mi je malo preoštra formulacija. Ali, podržavam arhiviranje fhr-priča.
Uostalom, ondje se na PŽK-u napokon kako-tako raspravlja o nekim stvarima a da se ne sivi sve kao pogled mrtvog daltonista. Dakle, ni s te strane nismo potrebni onima koji bi napokon željeli nešto reći o tom forumu a da ne dobiju po pičci.
- Beta ženka
Jesi ubrojala i Pitanja za Anderlona?
Ček samo da ih počnem rabiti umjesto argumenata u raspravi.
-
- Information
-