Pa iskreno, ja tamo rijetko zalazim otkako je Trkeljanja, ovdje mi je i bolje od očekivanog. Samo će se "switchat" ovisnost.Lastan » wrote: Ističe za tri tjedna i kusur. Ima dana.
Perme su nam povučene i pretvorene u jednomjesečne izgone. Što nije perma, ali je dovoljno da se odvikneš od foruma koji ne možeš ni čitati.
UĐITE! (službeni chat)
- Beta ženka
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Zašto? Propustila sam point, očito, a sad me baš zanimaLastan » wrote: Kad mi istekne ban na onom forumu, ulogiravam se samo da promijenim lokaciju u Ministarstvo ljubavi.
Orvelovština narodu uzrokuje PTSD, dakako, samo nam je to u Orwellvoj fikciji puno lakše za podnijeti. Bilo je dosta referenci na 1984 (dugujem Perzefoni odgovor za ovo, odnosno, dugo mi se mota po glavi od jednog njenog pm-a), ali ima i dosta osobina Životinjske farme, koja je mojoj prirodi puno draža, iako možda naoko malo manje kompleksna
Ja još uvijek nisam formirala mišljenje o tome šta ću i kako ću. Pitam se još uvijek je li ono što sam tamo voljela zbilja sve samo bila iluzija.
Spriječite me u daljem trkeljanju, odmah, molim vas kao boga u kojeg ne vjerujem!
Što bih tek imala reći za "znanstvenicima" koji proučavaju nauku o upraviElliQuinn » wrote:Samo da prošećem novi potpis, ne obazirite se.
Pa ako je većina onog što si voljela sad tu, mislim da se nemaš zašto bojati da si luda. Voliš ljude s kojima komuniciraš, ne formu u kojoj se ta komunikacija odvija.Melody wrote:
Ja još uvijek nisam formirala mišljenje o tome šta ću i kako ću. Pitam se još uvijek je li ono što sam tamo voljela zbilja sve samo bila iluzija.
Spriječite me u daljem trkeljanju, odmah, molim vas kao boga u kojeg ne vjerujem!![]()
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
-
Monsignor.m
A i Serenita je tu, jedina forumašica kojoj sam napisao pjesmu. 
Vidim ja da vas još uvijek muče dvojbe i dvojbice, pitanja i svašta nešto. 
Ljudi, nemojte se toliko opterećivati.
Ako se nekome piše tamo, neka piše.
Ako vam se ne piše- no, pa znate.
Stvarno mi nije jasno od kud vam ideja da pisanjem na jednom mjestu izdajete drugo.

Odmah napominjem, ne pada mi na pamet "izbacivati" ikog tko želi ovdje pisati. Da, s vremenom će se možda pojavljivati i sve više "naših" neistomišljenika, ali recite mi, što je forum bez dobre svađe?
Mislim, zar ćemo ovo svesti na međusobno milovanje peruškom po guzici i uživanje u samima sebi jer mi smo, oh, tako super i moralni?
Pokrepavat ćemo od dosade.
Barem ja hoću. 
Pišite gdje želite.
Sve što vas molim jest sljedeće- dok smo ovdje, potrudimo se da nam ovo mjesto bude što ugodnije.
Jer netko je u sve ovo uložio i ulaže trud. Popriličan.
I eto, iskreno, ako nekome to ne znači baš ništa nego mu je ovo isključivo poligon za izbacivanje frustracija... Pa, da, vrijeđa me to. I boli, malo.
Eto, rekla sam.
Ljudi, nemojte se toliko opterećivati.
Ako se nekome piše tamo, neka piše.
Ako vam se ne piše- no, pa znate.
Stvarno mi nije jasno od kud vam ideja da pisanjem na jednom mjestu izdajete drugo.
Odmah napominjem, ne pada mi na pamet "izbacivati" ikog tko želi ovdje pisati. Da, s vremenom će se možda pojavljivati i sve više "naših" neistomišljenika, ali recite mi, što je forum bez dobre svađe?
Mislim, zar ćemo ovo svesti na međusobno milovanje peruškom po guzici i uživanje u samima sebi jer mi smo, oh, tako super i moralni?
Pokrepavat ćemo od dosade.
Pišite gdje želite.
Sve što vas molim jest sljedeće- dok smo ovdje, potrudimo se da nam ovo mjesto bude što ugodnije.
Jer netko je u sve ovo uložio i ulaže trud. Popriličan.
I eto, iskreno, ako nekome to ne znači baš ništa nego mu je ovo isključivo poligon za izbacivanje frustracija... Pa, da, vrijeđa me to. I boli, malo.
Eto, rekla sam.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
zašto svima smeta moj nick?Ajvi » wrote:Ne bih ti ja dala ništa dok imaš taj nick.
oćeš rađe da budem ZgMule?
e, imam jedan upit...
daklem, obzirom da više ne pišemo na gutačkom tamo na kokošinjcu, jel se more ode otvorit gutački topic za nas odbjegle kokoše sa vorumhaera!
reći ćete da je i ovo chat, al da me ubiješ brate, ja ti ne znam komunicirat sa lastanom, silajn, whereabout i tako tom rječitom ekipom!
onda, jel more gutački?
meg ti je glupa!!! :xlux:
Ja baš volim ovakve chatove.Anderlonka » wrote:
reći ćete da je i ovo chat, al da me ubiješ brate, ja ti ne znam komunicirat sa lastanom, silajn, whereabout i tako tom rječitom ekipom!nemam ja ništa protiv njih, al mi se teško uključit u razgovor dok oni tu trkeljaju o ministarstvima, 1984, PTSD-u...
Meni ne smeta još jedan chat, i tamo ću pisati.
Groupie :cerek:
mas paters, nisi mogla pustit da ga neka kokoš otvori?
ovo zaslužuje karton!!! svako otvaranje gutačke teme od strane ne-kokoši nosi karton, ako ne i ban!
jepi se, uvrijedžena samAjvi wrote:Je, i meni fali jedan kokošji čet.
Što se tiče tvog nicka, nije duhovit. Samo mi daje na bjutu.
Ako sam ja mogla podnijeti odvajanje od Bios (iako mislim da mi je nikić bio skroz kewl) možeš i ti bit Mulica.
mijenjam nick tek kad mi smislite nešto između mulice i anderlona, ili mulice i admina...ili mulice i moda!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Mulac.Anderlonka » wrote: mijenjam nick tek kad mi smislite nešto između mulice i anderlona, ili mulice i admina...ili mulice i moda!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Kao da ja znam što si u pravom životu.Anderlonka » wrote: pa nisam muško, pokati
Admin = ad + min iz čega slijedi MiniMulica.
u pravom šifotu sam damaElliQuinn » wrote: Kao da ja znam što si u pravom životu.![]()
Admin = ad + min iz čega slijedi MiniMulica.
neće niko drugi osim tebe iz toga iščitat admina
daj nešto bolje
Samo da rečem da nisam Splićanka, ali mi se jako sviđa ovaj izrazAjvi » wrote:Je, i meni fali jedan kokošji čet.
Što se tiče tvog nicka, nije duhovit. Samo mi daje na bjutu.
Ako sam ja mogla podnijeti odvajanje od Bios (iako mislim da mi je nikić bio skroz kewl) možeš i ti bit Mulica.
Usvajam
ElliQuinn wrote:Mulad, ali to je zbirna imenica. Živi li u tvojoj glavi više od jedne osobe?
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
da, na daneElliQuinn » wrote:Mulad, ali to je zbirna imenica. Živi li u tvojoj glavi više od jedne osobe?
al mi se opet ne svidža nick
hmmm...dalo bi se razmislit o ovome!
dat ću prijedlog na razmatranje!
-
- Information
-