Pomijesala si sarlatane, strumf je gutao srebro, a ovi gutaju varikinu.Eurakesa » wrote:
Neprežaljeni Endimion je sve objasnio: http://endimion17.blog.hr/2009/06/16264 ... ement.html
P.S. Jednu od posljedica možeš vidjeti među JPK-ovim postovima, ključna riječ: Štrumf.
Bojkot je. Što da radim, što?!
Biti i mniti svemiropolisno
- Beta ženka
schmokljan » wrote:Neka netko tko može ode čestitati Cika Striletu, staroj komunjari. :zadnjitrzajizluradosti:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Mučitelju Mortiše.schmokljan » wrote:Neka netko tko može ode čestitati Cika Striletu, staroj komunjari. :zadnjitrzajizluradosti:
- Beta ženka
Schmokljane, ovaj je pravi za tebe:

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
A da. Zamoli jevge i klonče da ti je stave kao stiki, bilo bi šteta da potone, a moglo bi se dogoditi da ljudi nemaju uvijek što za napisati.
Edit: s time da bi bilo dobro da se to čisti od ikakvog chata, zbog preglednosti.
Ono, samo najava i opis.
Edit: s time da bi bilo dobro da se to čisti od ikakvog chata, zbog preglednosti.
Ono, samo najava i opis.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
čuj ti, oš ti alate, il ćeš pustit mene da stikam šta ja oću stikat?Morticia » wrote:A da. Zamoli jevge i klonče da ti je stave kao stiki, bilo bi šteta da potone, a moglo bi se dogoditi da ljudi nemaju uvijek što za napisati.
Ono, samo najava i opis.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
uvijek je od koristi znat šta se dešava u Bibinjuex_anais » wrote:Dobra ideja. Ja sam upućena u zbivanja, ali nisam sigurna koliko je kome od koristi pošto nitko nije iz mog grada.![]()
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Kako znaš? Vidi koliko ih je došlo, mora biti barem jedan. Ili jedna.ex_anais » wrote:Dobra ideja. Ja sam upućena u zbivanja, ali nisam sigurna koliko je kome od koristi pošto nitko nije iz mog grada.![]()
- Beta ženka
O tome se uglavnom čita u crnoj kronici.
Sad me hvata paranoja.Morticia » wrote:Nema veze, piši svejedno.
vidiš da imamo više gostiju nego domaćina, tko zna tko sve čita. :zu bo:
Da Bibinje.jevgenija wrote: uvijek je od koristi znat šta se dešava u Bibinju![]()
![]()
Šuti. Skužila sam sinoć koliko sam dosad izlajala i da je sreća što imam toliko postova i što toliko trkeljamo da nema šanse da me tko prepozna.Tea Tree wrote: Kako znaš? Vidi koliko ih je došlo, mora biti barem jedan. Ili jedna.![]()
-
- Information
-