Il je to bilo prekjučer?
Bojkot je. Što da radim, što?!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Kako to misliš ponekad. Ženo, nema te sto godina. Daj taj otkaz više i trkeljaj s nama.kukuriku » wrote:
Je, da, ajmo zaboravit kukuriku zato što ponekad mora i radit. Fakju. Ja oču sport!
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
bliss, kad si već ovdje, a djeluješ i pouzdano, aj prenesi tamo da od svih preseravanja ondje jedine smislene prijedloge ima onaj curičak just a girl.
ne bi bilo zgorega da je se posluša, premda nije sva puna sebe i preseravanja o kreativnosti pa ne dolazi do izražaja
i pozdravi je od mene, nema veze što nema pojma ko sam ja
ne bi bilo zgorega da je se posluša, premda nije sva puna sebe i preseravanja o kreativnosti pa ne dolazi do izražaja
i pozdravi je od mene, nema veze što nema pojma ko sam ja
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Beta ženka
A eto, pretpostavke su sljedeće:dimnjak » wrote: dragi citatelji, ovu sezonu nosi se eyes wide shut. pljesak molim.
1) ni oni nisu svi visili na pžk "kad se pucalo" pa možda nisu ni vidjeli. (btw, nije mi jasan stav nekih, pogotovo ogorčenog dijela "zidićki", da bi forumaši trebali redovito svraćati na pžk i pratiti što se tamo događa)
2) vjerujem da je mnogima zg_sash i pomogao, meni je davno u vezi nečeg kao supermoderator, zato me kasnije jako neugodno iznenadio i razočarao. A nekima je valjda bitno da je netko ok prema njima, za druge tko pita. Ili su ti "drugi" netko tko im se ne sviđa/zamjerio se - što je još jedan plus za admina/moderatora koji kazni forumaša kojeg ne vole.
3) neki se grebu za ispražnjene moderatorske fotelje
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Lord Byron
Dakle, prema najavama, Čika "daj skrinšot pa ću povjerovati to što tvrdiš, da trkeljanje ima otvoreni moderatorski" Strile.
Inače, kad već pokušavamo zaklat ovaj topik žlicom, da podijelim srećicu.
Jako mi je drago kad odem na neki drugi pdf osim OS-a i vidim da ga čitaju gosti. Znam da su većinom to oni kojima se samo ne da ulogirat trenutno, ali šta ja znam, milo mi je oko srčeka vidjet da se čita i nešto drugo osim ovog.
Jako mi je drago kad odem na neki drugi pdf osim OS-a i vidim da ga čitaju gosti. Znam da su većinom to oni kojima se samo ne da ulogirat trenutno, ali šta ja znam, milo mi je oko srčeka vidjet da se čita i nešto drugo osim ovog.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Beta ženka » wrote:
3) neki se grebu za ispražnjene moderatorske fotelje
- Beta ženka
Ne znam, pitaj Mulicu.
I ne, ne šalim se, prvi put sam ju zamijetila (zbog uskličnika) na PŽK kako kao eho ponavlja ono što su admini napisali forumašima koji se žale na nešto.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
da, tako je i meni bilo toplo sinoc kada sam vidjela da su na LJISu. i nakon pola sata. i dalje. citaju.dejzi » wrote:Inače, kad već pokušavamo zaklat ovaj topik žlicom, da podijelim srećicu.
Znam. Pogriješila sam što se nisam bogato udala.ElliQuinn » wrote: Kako to misliš ponekad. Ženo, nema te sto godina. Daj taj otkaz više i trkeljaj s nama.
Sad bih tako željela biti sponzoruša, ali više ne udovoljavam uvjetima. Kmeee.
Nek(v)arljiva.
- Lord Byron
Netko se zabravio ulogirati, garant. : partibrejker:dimnjak » wrote: da, tako je i meni bilo toplo sinoc kada sam vidjela da su na LJISu. i nakon pola sata. i dalje. citaju.
nemoj mi trgati latice sa tratincica, nemojLord Byron » wrote: Netko se zabravio ulogirati, garant. : partibrejker:
- Lord Byron
A jeste neki svi vi chatteri skupa.
Moram raditi, a vi ćete mi nakrcati topic.
Ajde, iš, iš, spamat negdje drugdje!!!
:(:(
Moram raditi, a vi ćete mi nakrcati topic.
Ajde, iš, iš, spamat negdje drugdje!!!
Mulica se zajebava.Beta ženka » wrote:
Ne znam, pitaj Mulicu.![]()
I ne, ne šalim se, prvi put sam ju zamijetila (zbog uskličnika) na PŽK kako kao eho ponavlja ono što su admini napisali forumašima koji se žale na nešto.
Ma odi dame igrat!Lord Byron wrote: Netko se zabravio ulogirati, garant. : partibrejker:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- schmokljan
Neka netko tko može ode čestitati Cika Striletu, staroj komunjari. :zadnjitrzajizluradosti:
- Beta ženka
Tamo mi nije tako djelovalo, ali dopuštam da nisam u pravu, samo moj dojam.dejzi » wrote:
Mulica se zajebava.
-
- Information
-