Bojkot je. Što da radim, što?!
- Lord Byron
U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci - tako nekako.
Ja sam se i do sada junački trudio fhr priče držati unutar ovog topica i nakon zatvaranja topica ću zašutjeti o fhr-u. Ali, dok smo još tu, moram napisati da mi je fenomenalno kako se neki ljudi razotkriju u ovakvim trenutcima kad je tipkovnica brža od mozga.
"Navedi mi bilo koji forum koji ima otvoreni moderatorski" -> "Trkeljanje.com" -> "E, ali oni nemaju 300k korisnika".
"Navedi tko je, ako je itko, napisao "jebi se unaprijed"" -> link na Sashov post -> "E. ali to nije edge, ispričaj mu se".
I tako to.
Ja sam se i do sada junački trudio fhr priče držati unutar ovog topica i nakon zatvaranja topica ću zašutjeti o fhr-u. Ali, dok smo još tu, moram napisati da mi je fenomenalno kako se neki ljudi razotkriju u ovakvim trenutcima kad je tipkovnica brža od mozga.
"Navedi mi bilo koji forum koji ima otvoreni moderatorski" -> "Trkeljanje.com" -> "E, ali oni nemaju 300k korisnika".
"Navedi tko je, ako je itko, napisao "jebi se unaprijed"" -> link na Sashov post -> "E. ali to nije edge, ispričaj mu se".
I tako to.
Lorde, jos mi nije kava napustila zeludac. ne kuzim. plavusa sam. makar nisam bila na pramenovima 6mj. i dalje sam svijetla.
tko se razotkrio. kako. zasto.
reci, prije nego se loka.
zasto sam odrezala nokte? sad nih ne mogu niti gristi.
kupus!
kupus!
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
najviše puta sam čula pretpostavku, ponekad potkrijepljenu ničim, a ponekad nečim, da je to Dumber.dimnjak » wrote:ajde prije locka, ko je tfiti? moze i na PM.
Meni to također zvuči uvjerljivo - sitne zlobe, neshvaćanje situacije, a onda krađa tuđih fora. Eno sad tamo potura sve što je ovdje marljivo čitala kao svoju ideju
E nek sam napokon rekla.
Dimnjak, samo da te upozorim, to su sve nepotvrđene glasine, i tjeraju vodu na moj mlin jer mi mala abnormalno ide na kurac
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ni ja ne kužim. Al, ono, uopće ga ne kužim. Mogo je i hijeroglife u tom postu napisat, bilo bi mi samo mrvu nejasnije.dimnjak » wrote:Lorde, jos mi nije kava napustila zeludac. ne kuzim. plavusa sam. makar nisam bila na pramenovima 6mj. i dalje sam svijetla.
zasto sam odrezala nokte? sad nih ne mogu niti gristi.
kupus!
- Lord Byron
Pratim topic Moderatura na PŽK-u i gledam ljude kako se "razotkrivaju".
Mehanizam je uvijek isti: samouvjereno se prospe neka "ajd' da te vidim, dokaži ovo ili ono", onda se ovo ili ono uredno dokaže, onda se najednom tema skrene na uzbekistansku kinematografiju.
Ovaj koji je svisoka rekao "daj mi primjer foruma gdje je moderatorski otvoren", kad je dobio link na trkeljanja, još samouvjerenije je napisao "ajde, daj mi skrinšot pa ću povjerovat!". Čovjek se spominje među kandidatima za novog admina.
Mehanizam je uvijek isti: samouvjereno se prospe neka "ajd' da te vidim, dokaži ovo ili ono", onda se ovo ili ono uredno dokaže, onda se najednom tema skrene na uzbekistansku kinematografiju.
Ovaj koji je svisoka rekao "daj mi primjer foruma gdje je moderatorski otvoren", kad je dobio link na trkeljanja, još samouvjerenije je napisao "ajde, daj mi skrinšot pa ću povjerovat!". Čovjek se spominje među kandidatima za novog admina.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Je li to kompliment?Emericzy » wrote:Od ponoći do sada, još pet stranica. Razmišljam o imenu ovog foruma. Nomen est omen.
- Lord Byron
Nisam shvatio na što aludiraš.aisling » wrote:Byrone, nije ti bilo dovoljno da te se zove snobom, sad hoćeš bit i junak?
- Lord Byron
http://www.forum.hr/showpost.php?p=3665 ... tcount=342
Nije li navedeni "slučajno" objavljeni moderatorski topic koji se sad priziva kao korpus delikates, bio otvoren stanovitog prvog travnja?
Nije li navedeni "slučajno" objavljeni moderatorski topic koji se sad priziva kao korpus delikates, bio otvoren stanovitog prvog travnja?
Jako konstruktivan postEmericzy » wrote:Od ponoći do sada, još pet stranica. Razmišljam o imenu ovog foruma. Nomen est omen.
Happy Easter!
to se gazda samo pravio da je to prvi aprilLord Byron » wrote:http://www.forum.hr/showpost.php?p=3665 ... tcount=342
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- nina williams
Aha, neko se otkrio da ne čita Trkeljanje.Lord Byron » wrote:Pratim topic Moderatura na PŽK-u i gledam ljude kako se "razotkrivaju".
Il se neko otkrio da čita?
Il je onaj prvi onom drugom namjestio sačekušu?
Tj. pričam o registriranju.
A, kad bolje razmislim, fala ti što si pojasnio. Nisi trebo, sad kontam još manje.
- Lord Byron
Neki se razotkrivaju tako što samouvjereno prosipaju tvrdnje, a onda se, kad ih se argumentirano demantira, prave nevini u ludnici. Da je barem jedan škarnicl i ispriku vidjeti, bilo bi zlata vrijedno.nina williams » wrote: Aha, neko se otkrio da ne čita Trkeljanje.
Il se neko otkrio da čita?
Ljudi se razotkrivaju kakvi su - nema to veze ni s jednom od dva foruma.
Mislim da je onaj biser Deedy, bog mu pomogao, jednom stvarno otvorio topic na Gastronomiji misleći da ga samo moderatori vide, pa počeo olajavati forumaše.Lord Byron » wrote:http://www.forum.hr/showpost.php?p=3665 ... tcount=342
Ovo s prvim aprilom je druga stvar.
Biti i mniti svemiropolisno
- nina williams
Moram ti reć da danas opako brkaš rodove. (Ono objema i sad ovo...ccc.)Lord Byron » wrote: Neki se razotkrivaju tako što samouvjereno prosipaju tvrdnje, a onda se, kad ih se argumentirano demantira, prave nevini u ludnici. Da je barem jedan škarnicl i ispriku vidjeti, bilo bi zlata vrijedno.
Ljudi se razotkrivaju kakvi su - nema to veze ni s jednom od dva foruma.
I moram ubit još koji post do 5 iljada.
I moram malo više šetat potpis. Pa dajte ljudi, jebemumiša.
-
- Information
-