Nisam došao ovdje chatati, vidim naziv teme. Došao sam odgovoriti na pitanje. A "bok" je bio samo da se javim da sam tu.Melody » wrote:
Bok.
Ovo nije chat tema. Ovo je tema s pitanjima, na Bojkotu možeš chatati. Ovdje možeš odgovarati na pitanja
Bojkot je. Što da radim, što?!
Znaš što ću ja tebi reći, čiko Anderlon. Svaka tebi čast, ali sramota je da ovdje piskaraš, dočim ti ljudi tamo vise na PŽK-u i čekaju da im se obratiš. Ma sve da sad ovdje odgovoriš ne znam što ne znam kome, lakše mi je živjeti s činjenicom da se neka budala od admina izdrkava nada mnom nego s time da radim promet nekome kome nije ni do čega nego do cirkusa, žutila i s time vezanog profita. Otužno.
- Pištolj doktor
Zekoslawa » wrote:Znaš što ću ja tebi reći, čiko Anderlon. Svaka tebi čast, ali sramota je da ovdje piskaraš, dočim ti ljudi tamo vise na PŽK-u i čekaju da im se obratiš. Ma sve da sad ovdje odgovoriš ne znam što ne znam kome, lakše mi je živjeti s činjenicom da se neka budala od admina izdrkava nada mnom nego s time da radim promet nekome kome nije ni do čega nego do cirkusa, žutila i s time vezanog profita. Otužno.
-
Whereabout
Ipak ću ponoviti pitanje - sklonila sam ga ranije na temu o bojkotu. Kratko je i jednostavno.
Jesi li čitao mailove koji su ti upućeni na tvoju službenu adresu na Monitoru, na primjer moje, i zašto ti je bilo teško odgovoriti? Mailovi su bili upućeni u vremenu kad se činilo da se kao forumaš sama (sad u svoje ime govorim) moram boriti s onime s čime si se ti (možda) obračunao jučer smjenom nekih ljudi. Informirali su te, i pisali ti, i neki drugi. Svejedno, fidbek je dugo putovao ili nije ni stigao.
Jesi li čitao mailove koji su ti upućeni na tvoju službenu adresu na Monitoru, na primjer moje, i zašto ti je bilo teško odgovoriti? Mailovi su bili upućeni u vremenu kad se činilo da se kao forumaš sama (sad u svoje ime govorim) moram boriti s onime s čime si se ti (možda) obračunao jučer smjenom nekih ljudi. Informirali su te, i pisali ti, i neki drugi. Svejedno, fidbek je dugo putovao ili nije ni stigao.
.
koje je ovo po redu pitanje? 
5. eno je na fhaeru nastala opća uzbuna naroda jer si ti tu, a nisi tamo? šta ne misliš da onim ljudima također duguješ neko objašnjenje, barem vezano za novonastalu situaciju?
nije niti na nimoy-u niti na smart bitch niti na ikome trećemu da opravdava tvoje odluke tamo, dok si ti tu! 
6. ono što me oduvik mučilo na pžk recimo: moderator nikad, al nikad nikad nije smio bit na suprotnoj strani od admina! jer je to uvik kriva strana, jel! primjer: otvori se tema na pžk, žale se forumaši na zgsashu/tyndalla/nekog supermoda/moda! naravno, svaki moderator koji dođe na tu temu zna točan odgovor (ironija
) na pitanje, a taj bi bio da je moderator u pravu! međutim, rijetko se nađe moderator koji nije na strani optuženog, kaže svoje mišljenje koje je, jel, negativno (bez vrijeđanja, trolanja, čisto iskreno svoje mišljenje koje, eto, nije isto ko sašino ili ty-ovo) i, da prostiš, najebe! 
zašto? jer je običan čovjek koji ima svoje mišljenje koje se možda ne slaže sa ostatkom moderatorskog kutka?
to mi nikako nije jasno! i modovi su ljudi i imaju pravo na svoje mišljenje, pa makar se ne slagalo sa mišljenjem administratora! šta to ne bi tribalo bit logično?
7. vidim da su moja pitanja s vrha iduća na listi! zanemari dio o moderaturi

5. eno je na fhaeru nastala opća uzbuna naroda jer si ti tu, a nisi tamo? šta ne misliš da onim ljudima također duguješ neko objašnjenje, barem vezano za novonastalu situaciju?
6. ono što me oduvik mučilo na pžk recimo: moderator nikad, al nikad nikad nije smio bit na suprotnoj strani od admina! jer je to uvik kriva strana, jel! primjer: otvori se tema na pžk, žale se forumaši na zgsashu/tyndalla/nekog supermoda/moda! naravno, svaki moderator koji dođe na tu temu zna točan odgovor (ironija
zašto? jer je običan čovjek koji ima svoje mišljenje koje se možda ne slaže sa ostatkom moderatorskog kutka?
to mi nikako nije jasno! i modovi su ljudi i imaju pravo na svoje mišljenje, pa makar se ne slagalo sa mišljenjem administratora! šta to ne bi tribalo bit logično?
7. vidim da su moja pitanja s vrha iduća na listi! zanemari dio o moderaturi
meg ti je glupa!!! :xlux:
Preko foruma Slobodni.net se MMS ne prodaje, vec se pise o njegovim ucincima. Vidis ti mozes tamo doci bez problema i pisati protiv MMSa ako smatras da je los, dok na FHRu su svi bili banirani koji su pisali o njegovim pozitivnim svojstvima. A podsjetit cu te da je na Alt.lijecenju na Fhru tema MMS bila najcitanija, puno ljudi je pisalo svoja POZITIVNA ISKUSTVA sa MMSom, stavljali su ljudi svoje nalaze od doktora tako da nije lijepo da ih sve nazivas trovacima, zasto je tesko prihvatiti cinjenicu da nekima to pomaze? No ne namjeravam s tobom ovdje pisati o ucincima MMSa, MMS je kod nas samo jedna tema i nista vise.JPK » wrote: Jedva čekam suradnju s forumom koji je leglo MMS trovača i platforma za prodaju dotičnog otrova.
Mudro. Jer mislim da bi me drugi moderatori podržali kad bih počeo dijeliti banove za nadriliječništvo.Slobodni » wrote:No ne namjeravam s tobom ovdje pisati o ucincima MMSa,
Pa cuj, svatko ima svoje misljenje o odredjenoj tematici, ja znam da je vama MMS kost u grlu ali je i cinjenica da se javljalo masu ljudi kojima je to pomoglo, nekima i zivot spasilo, to nije nadrilijecnistvo vec pisanje iskustava, koje je netko prozivio, nismo nista drugaciji od masu ostalih foruma koji pisu o tome, zapravo jedino na FHRU se nije smijelo pisati o tome.Lastan » wrote: Mudro. Jer mislim da bi me drugi moderatori podržali kad bih počeo dijeliti banove za nadriliječništvo.
E sad to sto mi prijetis banom je bas onako..Forum haerovski, onak sta sad, sad si ti faca koja nisi bio tamo ili sta?
Ali bez brige, kako napisah vec nije mi ni u peti pisati o MMSu jer je to obicna tema kao i svaka druga i ne vidim zasto bi se o tome pisalo. Dosao sam ovdje u najboljim namjerama i da objasnim neke stvari koje su nam nepravedno stavljene na teret a koje nisu istina. Pa ako ste imalo posteni i ako ste ista naucili iz primjera na FHRU, onda se necete ovako bahato postavljati kao sto si se ti sad, jer ponavljam jos jednom, nije mi ni u peti pisati o tome niti sam ja to prvi ovdje spomenio, ali na svim forumima se pise o njemu pa ne vidim razlog cemu bas nas izdvajati.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 786 times
- Been thanked: 1496 times
Da, i ja se pitam.nina williams » wrote:Niđe manje jebačine neg na tom LjIS-u. Ja ne znam što on sto ruku ima kad nikake fajde od tog.
Potpisi su za budale.
To je reklamiranje otrova kao lijeka. To je nadriliječništvo.Slobodni » wrote:Pa cuj, svatko ima svoje misljenje o odredjenoj tematici, ja znam da je vama MMS kost u grlu ali je i cinjenica da se javljalo masu ljudi kojima je to pomoglo, nekima i zivot spasilo, to nije nadrilijecnistvo vec pisanje iskustava, koje je netko prozivio, nismo nista drugaciji od masu ostalih foruma koji pisu o tome, zapravo jedino na FHRU se nije smijelo pisati o tome.
E sad to sto mi prijetis banom je bas onako..Forum haerovski, onak sta sad, sad si ti faca koja nisi bio tamo ili sta?
Otrpjet ću optužbe za bahatost ili što već treba, ali sjećam se raspravâ o MMS-u. Najglasniji su s pričama o genijalnosti tog otrova bili oni koji su ga prodavali. Počne li takvo što ovdje, ne prijetim banom. Navodim to kao miroljubivu varijantu, bez podnošenja kaznenih prijava za nadriliječništvo.
Usput budi rečeno, nije MMS ondje postao zabranjenom temom jer bi bio opasan ili jer bi se forum.hr ograđivao od nadriliječništva. Da je tako, ne bi Alternativa postojala, a pogotovo ne Alternativno liječenje. Prognan je kao tema jer su te teme služile kao poligon za reklamiranje, a forum.hr za tu vrstu oglasa traži lovu.
Mislim, ne možeš meni prodavati maglu. Sudjelovao sam u tim raspravama. JPK također.
A jebiga. Znaš li ti koliko vremena treba da izmijeni svih sto ruku? Pa još dok svaku podmaže… nepraktično je to.nina williams » wrote:Niđe manje jebačine neg na tom LjIS-u. Ja ne znam što on sto ruku ima kad nikake fajde od tog.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ne znam tog, nisam ga upratila. Jel mu to klon? Ovaj krade drva u svakom petom postu.
Melody wrote:
Jedna od mojih omiljenih uzrečica![]()
Jes' bogami, večeras je parti. Ja promijenila boje na ekranu, sad su svi krvavocrveni![]()
Hekatonhir wrote:
Da, i ja se pitam.![]()
I da raportiram tamo? Misliš da bi pomoglo?Lastan wrote: A jebiga.
Pozdrav,Slobodni » wrote:
Pozdrav svima, napokon mjesto gdje nadam se se mogu napisati i razjasniti neke stvari bez straha od bana.
ne znam za Slobodni.net, ali u principu ovdje su svi dobrodošli dok poštuju pravila.
To što vas tamo zanima alternativa koja nekog drugog poput Lastana i JPK ne, nije zapreka.
Dobrodošli
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Upravo tako. A budući da je nadriliječništvo zakonom zabranjeno, ono je i protiv pravila foruma.Pješčana » wrote: Pozdrav,
ne znam za Slobodni.net, ali u principu ovdje su svi dobrodošli dok poštuju pravila.
Sve dok se toga svi držimo, bit će sve u redu.
- Lord Byron
Koje grebanje za još esova, nečuveno. 
:
:
Fakat, tekst koji je trebalo napisati od početka do kraja. Svaka čast.
:
Fakat, tekst koji je trebalo napisati od početka do kraja. Svaka čast.
- schmokljan
Jedino što bih izmijenio - odmah zatvoriti ovu temu. Dosta više. Ali, da se razumijemo Morticia, cijenim tvoju odluku i podržavam.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ništa, ništa, samo pomažem bržem dolasku do 5000.
Nego, sada kada je poznat limit, treba apelirati na sve da počnu škrtariti sa pisanjem ovdje. Mislim ostalo je još tek 300-tinjak postova za sočne tračeve s druge strane.
Koja si ti spamericanina williams » wrote:Ništa, ništa, samo pomažem bržem dolasku do 5000.
Happy Easter!
-
- Information
-