Djeluje mi sebičan. Nema onaj pravi pošićni duh.
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
pošićni green smajlić :cerek :poše
aj leć!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Al lako za smajliće, ja bih uvela neki šljašteći pošićni skin.ex_anais » wrote:
To je najbolji kog sam mogla nać da je uživljen u bor.Doduše, da, ovaj je više uživljen u darove, bor je samo paravan.
Ono, ubojstvo kičem koje toliko blješći da ne možeš čitat.
Naravno, registrirani bi imali opciju sklonit ga.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Sad ću, sad ću.
Daaa.dejzi wrote:
Al lako za smajliće, ja bih uvela neki šljašteći pošićni skin. :cer ek:
Ono, ubojstvo kičem koje toliko blješći da ne možeš čitat. :cer ek:
Naravno, registrirani bi imali opciju sklonit ga.![]()
Našla sam brdo, ima čak i tvojih i jevginih avatara u raznim bojama.

Ovaj-

Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10.
Mislim da ću to ostaviti Lordu, ipak je prozvan.
U čudu iščitavam i ne kužim kako je to iščitala da me ubiješ.
Ok, neću bit sebična. http://smileys.smilchat.net/smiley/christmas-tree.phpdejzi » wrote:Ajme, ovog ljubičastog nisam vidjela, znam da ima još i žuti. Difan je!
Moramo stavit! Ima ih 9 slobodnih. Ljubičasti je najljepši.dejzi » wrote:Joj, sad razmišljam jel da stavim tamnoplavog.
Za pošić svi moraju imat svog drvosječu!!
Unda će bit oduševljen, bit će ga strah ulogirat se.
edit: e, i tamnoplavi je lijep, moš stavit.

manije ni bitno, na čitavom našem forumu toga ima brdo, rekla je ona! ona je jadna našla taman krivoga!ex_anais » wrote: U čudu iščitavam i ne kužim kako je to iščitala da me ubiješ.
izvrsno, još jedna zabilješka gore! falilo mi je linkova na smajliće, da!
baš sam se mislila kojeg bi ja sebi pošićnog skeljila! neću drvosječu, svo ćemo se pomišatdejzi wrote:Joj, sad razmišljam jel da stavim tamnoplavog.
Za pošić svi moraju imat svog drvosječu!!
Unda će bit oduševljen, bit će ga strah ulogirat se.![]()
meg ti je glupa!!! :xlux:
Zamisli tog divnog kaosa.AdMulica » wrote: baš sam se mislila kojeg bi ja sebi pošićnog skeljila! neću drvosječu, svo ćemo se pomišat
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
-
Whereabout
Stavljam i ovdje:
Kako se, o kako, zove onaj (stariji) crtić u kojemu se lik nezaustavljivo smije? I radnja se pretežno vrti, i obavezno kulminira, u tom njegovom prdenju i urlikanju od smijeha? Ne mogu se nikako sjetiti, a gleda mi se i sluša to.
Kako se, o kako, zove onaj (stariji) crtić u kojemu se lik nezaustavljivo smije? I radnja se pretežno vrti, i obavezno kulminira, u tom njegovom prdenju i urlikanju od smijeha? Ne mogu se nikako sjetiti, a gleda mi se i sluša to.
.
-
Whereabout
Našla sam. Stripy! 
Ne sjećam se kad sam neki crtić toliko dugo tražila - morala sam potegnuti čak do foruma haer i potražiti stari Druidov post.
Ne sjećam se kad sam neki crtić toliko dugo tražila - morala sam potegnuti čak do foruma haer i potražiti stari Druidov post.
.
..jel ovo sad nova gutaona?
alzo, sve nesto kao vedro, pa oblacno, vjetra ce bit, ali i nece, na moru je oko 15, zagreb, osijek i lika teze ka ledistu, sarajevo se ne da sa 7 stupnjeva, a tu je naravno i pazin sa 1.
meni je pazin dokaz da je istra kontinent.
mislim, na sardiniji i korzici su manje razlike u temperaturi nego izmedju pazina i rovinja.
:forum hr smajli..onaj prvi je drito:

alzo, sve nesto kao vedro, pa oblacno, vjetra ce bit, ali i nece, na moru je oko 15, zagreb, osijek i lika teze ka ledistu, sarajevo se ne da sa 7 stupnjeva, a tu je naravno i pazin sa 1.
meni je pazin dokaz da je istra kontinent.
mislim, na sardiniji i korzici su manje razlike u temperaturi nego izmedju pazina i rovinja.
:forum hr smajli..onaj prvi je drito:
..inace, za koji sat ce biti 11:11:11, 11.11.2011..
kazu da nije to dobro, a i ko zna kako ce biti poslije. dakle, opustimo se danas i neka forumasice salju ss na sve strane.
ko zna sta ce biti sutra, pa da se poslije ne zali sto se nesto nije napravilo.
kazu da nije to dobro, a i ko zna kako ce biti poslije. dakle, opustimo se danas i neka forumasice salju ss na sve strane.
ko zna sta ce biti sutra, pa da se poslije ne zali sto se nesto nije napravilo.
-
- Information
-