Dugo mi se motala po glavi misao da si isprintam ovu malu kokoš i prikeljim na majicu kad idem planinariti
Gutam s guštom, jebeš ananas! II
Bome je i Mulica nešto upadljivija nego prije
Jel to za goste
Ajte, laku noć! Sutra je radni dan
I jebate više se uopće ne pozdravljamo po forumu, ono otprašili smo topić bez pozdrava, nema po noći 5 stranica kisi kisi laku noć, ujutro lini za pozdravit. Užas
Mah mah!
Ajte, laku noć! Sutra je radni dan
I jebate više se uopće ne pozdravljamo po forumu, ono otprašili smo topić bez pozdrava, nema po noći 5 stranica kisi kisi laku noć, ujutro lini za pozdravit. Užas
Mah mah!
pa red je sredit se za gosteRuralna » wrote:Bome je i Mulica nešto upadljivija nego prijeJel to za goste
![]()
Ajte, laku noć! Sutra je radni dan![]()
I jebate više se uopće ne pozdravljamo po forumu, ono otprašili smo topić bez pozdrava, nema po noći 5 stranica kisi kisi laku noć, ujutro lini za pozdravit. Užas![]()
Mah mah!
mene tuga uvati kad vidim prvi post koji nije sav okupan u cerecima ili kavama ili već čemu...mogla je jevge barem ukrasit post kojim smajlićem! čisto da se blješći
meg ti je glupa!!! :xlux:
Imaš pravo. A rekoh da me potjerate leć prije po ure.AdMulica » wrote:p.s. ex, kfragu, ne idi tamo...ne kači se da ljudima koji ništa ni ne čitaju!
-
- Information
-