a da ti pokažeš sise?Pješčana » wrote:imam osjećaj da sam napravila feštu i da je netko pozvao frenda koji je došao s kombijem ljudi, i ostali su zadnji na mom tulumu, a nikog ne znam.
a ja sam ovdje doma![]()
tko ste vi svi? identificirajte se !
Bojkot je. Što da radim, što?!
- Drle Torcida
navijači
ekipa s pdf-a nogomet!
meg ti je glupa!!! :xlux:
planiramo ionako uskoro otvoriti Sporcki pedef, Kukuriku već čeka iza stejdža da ju proglasimo moderatoricom napokon, tako da super!
Dečki, slobodno smislite kakvu temu ovdje
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pješčana » wrote:imam osjećaj da sam napravila feštu i da je netko pozvao frenda koji je došao s kombijem ljudi, i ostali su zadnji na mom tulumu, a nikog ne znam.
a ja sam ovdje doma![]()
tko ste vi svi? identificirajte se !
A i ti svakome otvaraš vrata ccc
Potrošit će nam ovi svu drogu, vidi što su nabrijani
Bez sporta, nema ni droge. A bez droge, nema ni nas. Eto ga, mislim da je sad sasvim jasan naš plan i program.Pješčana » wrote:planiramo ionako uskoro otvoriti Sporcki pedef, Kukuriku već čeka iza stejdža da ju proglasimo moderatoricom napokon, tako da super!
0 new messages
Errrrrrrr, kada kažeš "ovdje", što točno to "ovdje" znači?Pješčana » wrote:planiramo ionako uskoro otvoriti Sporcki pedef, Kukuriku već čeka iza stejdža da ju proglasimo moderatoricom napokon, tako da super!
I kad kažeš "kakvu temu", na kakav tip teme točno ciljaš?
Nije to Maradona nego Safet Sušić.
Skinheadsi, takav si!
Jedna od mojih omiljenih uzrečicanina williams » wrote:Auuuu, vid sranja u Ruandi.![]()
Jes' bogami, večeras je parti. Ja promijenila boje na ekranu, sad su svi krvavocrveni
Primljeno na znanje, ovih dana kad uhvatim vremena ću nešto otvoriti. Sada čitam zaostatke sa ove teme, zanimljivo mi je.Ajvi » wrote:Otvori temu ovdje na Okruglom stolu ili na Hobijima. Ispred naziva napiši SPORT. Ako ih se skupi neki broj s istim predznakom otvori se novi pdf.
Skinheadsi, takav si!
Bok.Anderlon » wrote:Bok
Ovo nije chat tema. Ovo je tema s pitanjima, na Bojkotu možeš chatati. Ovdje možeš odgovarati na pitanja
Pozdrav svima, napokon mjesto gdje nadam se se mogu napisati i razjasniti neke stvari bez straha od bana.Zekoslawa » wrote:A smijem ja nešto pitati tebe što nemaš pojma? Što to zna pola foruma? Ja ne znam.
Nego, što se tiče aktualnih događanja, dvije stvari.
Mislim da je forum koji se spominje da odvlači članove zbog paranoje oko PM-ova Slobodni.net ili kako već. I mene se pozvali nakon recentnih događanja na PŽK-u. Dok sam ja pročitala PM pošiljatelj je već bio siv, dakle, netko je to prijavio. I to je vBulletin.
Ja sam sa Slobodnog i mi nismo odvlacili forumase zbog paranoje o citanju pm poruka, prica je skroz drugacija. Na fhru su se dogadjale mnoge nepravde i to svi ovdje znate, pa sjetite se samo one Mandragore i sta je radila odredjenim grupama forumasa. I to cijelim grupama i chatovima. Mi smo samo tim ljudima nudili mjesto gdje mogu slobodno pisati, stoga smo i nastali. Evo iskreno recite, sta su kome zene sa chata sa prevarenih nazao ucinile? Boljih i mirnijih forumasa od njih nismo imali, doduse bilo je problema sa samo dvije forumasice..ali je to rijeseno, zasto bi cijela grupa ispastala zbog pojedinaca.
Sjecate li se ww3 teme sa alternative tj teoreticara zavjera ? Bila je najcitanija tema i sa najvise postova na alternativi, ok netko ce reci trkeljaju gluposti..ok mozda i da, necu u te rasprave, ali kome su oni sta lose ucinili? Zasto su Mandragori smetali i zasto je velika vecina forumasa pobanirano uz blagoslov Anderlona? Kome su oni u svome kutku smetali? Dakle mozete misliti o njima sta hocete ali mnostvo novih registracija nam dolazi bas zbog njih i to zbog kvalitetnog pisanja. Moram li napomenuti da nikad sa njima nikakvih problema nije bilo? Ali FHR u su smetali..
Dakle mi smo zvali takve forumase, forumase koji su bili nezadovoljni na Fhru.
A sad malo o pm porukama..to je bio odgovor na ono sto su nam uradili na Fhru. Naime nakon sto su ljudi prelazili kod nas, neki forumasi na Fhru su dobili perma ban, samo zato jer su imali neku funkciju kod nas, to je bilo nisko i jadno jer nista nisu uradili.
To sa citanjem pmova nije laz, ako hocete procitajte i to znaju svi koji se kuze u forume, a to je da vb forumi imaju opciju citanja pm poruka. Ta opcija se moze dodijeliti bilo kome tko ima funkciju na Fhru, kod nas to mogu samo vlasnici. I zasto to kriti, u cemu je fazon? Mi smo priznali to a FHR nam je zbog toga lupio cenzuru..onda priznajem da smo i mi spamali po FHR u, to je bilo zbog bezobraznog i arogantnog ponasanja, i iskreno, uopce se ne kajem zbog toga.
To vam je prica oko nas i citanja pm poruka i nadam se da smijem to napisati slobodno ovdje.
Mnogi od vas koji su sad ovdje znaju da je ovo sto pisem istina, vjerovatno smo vam zadali odredjene muke ali bome i vi ste nama..a evo sad se i vama dogadja nepravda, i to od vlasnika FHRA pod cijom..nazovimo to tako..sluzbom ste i sami bili. Nadam se da sad razumijete neke nase poteze. Nije to jer mrzimo Fhr, vec zbog svega sto su radili.
Ne nasjedajte na njegove provokacije. (Anderlonove) Nadam se da je proslost iza nas i ako zelite neku vrstu suradnje mi smo otvoreni za to. Pozivamo vas ako hocete da dodjete kod nas i reklamirate se, ne znam koji su vam ciljevi, imate li neke zelje nesto uciniti od ovoga foruma ali mi vam stojimo na raspolaganju u bilo cemu, nadam se da cemo zakopati ratne sjekire jer na kraju krajeva..i mi na Slobodnom i vi ovdje ste zbog odnosa FHra prema vama/ nama i nema smisla da ratujemo..dakle ponavljam, nadam se nekoj vrsti suradnje sa vama.H-K » wrote: slobodni.net?
Pa, što je tako osjetljiv, samo sam mu lijepo rekla, ako se hoće upitat za zdravlje, da može doći 'vamo, a on tako
Jedva čekam suradnju s forumom koji je leglo MMS trovača i platforma za prodaju dotičnog otrova.Slobodni » wrote:
Ne nasjedajte na njegove provokacije. (Anderlonove) Nadam se da je proslost iza nas i ako zelite neku vrstu suradnje mi smo otvoreni za to. Pozivamo vas ako hocete da dodjete kod nas i reklamirate se, ne znam koji su vam ciljevi, imate li neke zelje nesto uciniti od ovoga foruma ali mi vam stojimo na raspolaganju u bilo cemu, nadam se da cemo zakopati ratne sjekire jer na kraju krajeva..i mi na Slobodnom i vi ovdje ste zbog odnosa FHra prema vama/ nama i nema smisla da ratujemo..dakle ponavljam, nadam se nekoj vrsti suradnje sa vama.
Biti i mniti svemiropolisno
1. Da, vidio sam da je bilo bahaćenja moderatora tamo i upozorio sam, na to. Također sam doznao da već imamo pravilo koje to zabranjuje. Ja sam dodatno predložio da uvedemo karton za bahaćenje s naše strane. Mogu vas informirati da me odgovor na ovo pitanje koštao gubitka više supermoderatora i moderatora.jevgenija » wrote:Ovdje nema spamanja dok momak ne odgovori, a onda ćemo šiknut topik na Bojkot di mu je i mjesto.
jevge:
1. ako si pročitao Bojkot, znaš na što smo uglavnom grintali, pa me zanima kako bi ti spriječio bahaćenje moderatora ondje? I pritom mi je svejedno radi li se o "opravdanom" bahaćenju jer su "korisnici debili" ili o "neopravdanom" poput sašenjkovog, a trenutno i apophisovog? Ekipa ti tamo masovno poprima obilježja "glavnih u razredu" iz šestog razreda OŠ Prekopakra. Čast iznimkama - jako ih je malo, i moderiraju ili stručne ili malobrojne pdf-ove
2. kad misliš s psihologije maknut moderatore koji korisnike na tom pdf-u nazivaju psihičkim bolesnicima
3. jesi pročitao uopće upute za upotrebu PŽK-a na Krstarici?!?!
2. Trenutno nemamo niti jednog moderatora Psihologije. Otišli su danas samoinicijativno. Nisam ih ja maknuo. Nisu rekli razlog.
3. Pravila PŽK-a nisam vidio prije postavljanja. Kad sam ih vidio rekao sam da mi se ne sviđa zabrana "advokatiranja", jer je drugo mišljenje dozvoljeno na ostalim dijelovima Foruma. No, u vezi PŽK-a morate imati na umu da je to za moderatora daleko nastresniji podforum od svih koje imamo i da tamo ljudi garantirano izgore prije ili kasnije. Ozbiljno razmišljam o drugim varijantama, npr. da PŽK bude zatvoreni podforum, da odgovori budu anonimni, nešto, bilo što, jer tamo uništavamo ljude. Moguće da je zgsash izgorio upravo tamo. To je užasno za osobu, za korisnike, za Forum. Napominjem da je meni jako bitno imati feedback od korisnika i nikako ne želim gušiti taj kanal. No, moramo imati neku zaštitnu izolaciju, jer je neupitno da ima svakojakih pacijenata, koji kod moderatora proizvode obrambeni gard i uvjetni refleks vraćanja uvreda, tako da stradavaju i oni koji imaju opravdanu žalbu.
Toliko za danas, jer nemam više vremena
Pozdrav
-
- Information
-