Prvi trkeljaški sabor
- Lord Byron
Da nije možda rezervacija Purgeraja otkazana?
dimnjak » wrote: inace ne trazim da se skida, niti se volim skidati, al postujem kad moram.
aisling wrote:Često te ljudi zovu u goste?
I zbog ovakvih komentara i upisa postala sam grupie nekih forumaša, koje sam, hvala dragom bogu,
OT: I ja dolazim u Arenu! Samo da pitam, je l' tamo dobijem člansku ili mi je pošaljete poštom na kućnu adresu?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Potpisi su za budale.
Cijelom trkeljanju?jevgenija » wrote:petak, lokaciju ćete dobit na pepe
Ili i mi moramo stavljati plusiće? Šta mi je retardirano, al dobro.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
poslat ću svima koji su do sad rekli tu na topiću da će doć, plus svima koji se naknadno jave i svima za koje oću da dođu. Tojest, da, cijelom aktivnom dijelu Trkeljanja reganom do jučer u 17:00

You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- schmokljan
Upravo tako, jučer je bio njihov najn ilevn i ne trebaju nam rejecti na tulumu.jevgenija » wrote:poslat ću svima koji su do sad rekli tu na topiću da će doć, plus svima koji se naknadno jave i svima za koje oću da dođu. Tojest, da, cijelom aktivnom dijelu Trkeljanja reganom do jučer u 17:00![]()
Dolazim i molim neko pristojno mjesto, prikladno mojoj razini.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Idemo na neko mjesto s podrumom?schmokljan » wrote:
Upravo tako, jučer je bio njihov najn ilevn i ne trebaju nam rejecti na tulumu.
Dolazim i molim neko pristojno mjesto, prikladno mojoj razini.
Glavno da ne moram idiotski plusić stavljat.
Al nek se zna da sam već otkantala jedan dogovor zbog ove pijanke.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
- schmokljan
- schmokljan
To je jasno, nego me je stid tvoje duhovitosti.
- schmokljan
Pih, ja sam otkantao čitav jedan forum zbog ove pijanke.Serenità » wrote:Glavno da ne moram idiotski plusić stavljat.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Oš ti mene na ignore ili ću ja tebe? Ili da napravimo virtualnu šezdesetdevetku i izignoriramo se uzajamno?schmokljan » wrote:To je jasno, nego me je stid tvoje duhovitosti.
- schmokljan
Ne, zašto, ti si meni super, ali onaj moj komentar zove da netko napiše nešto tipa podrum, dno i slično, a od tebe samo očekujem višu razinu duhovitosti. Da smatram to tvojim vrhuncem duhovitosti esao bih te, majke mi. OK? Dakle, Eli, možeš ti bolje.ElliQuinn » wrote: Oš ti mene na ignore ili ću ja tebe? Ili da napravimo virtualnu šezdesetdevetku i izignoriramo se uzajamno?
-
- Information
-