Gutam s guštom, jebeš ananas!
Ma lako za nove, al su se i stari tamo nalijepili. I zaboravila sam što sam htjela pitat. A bilo je super važno.ElliQuinn » wrote: Ma novi su ti svi na Bojkotu, misle da je to najvažniji dio Trkeljanja. Pitaj...
Zapravo sam samo htjela vidjet tko čita i ostatak foruma.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Lord Byron
Treba te držat za rukicu dok postavljaš pitanje? : tupelo:dejzi » wrote:I danas kad sam ja imala važno pitanje za postavit, sve je puno novih ljudi i bok. Niš od pitanja.
Ne treba.Lord Byron » wrote: Treba te držat za rukicu dok postavljaš pitanje? : tupelo:
Nije poanta da se ne usudim, nego sam zaboravila što sam htjela pitat od silnih događanja.
A kamo bi mogla ić?jevgenija wrote:samo da izjavim da se ja odavde ne mičem. tako mi jozefine, sitne dece, eurokrema, luka i zeke.![]()
ostavila sam previše prijateljski dojam prema hologramima, pa izjavljujem unaprijed da to što nisam nikog banirala ne znači da idem s njima
: oprezna:
: oprezna:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
Zaboravio sam: jes' ti ona koja se smijala našim star... iskusnim priznanjima gluposti koje radimo poput kuhanja kave na ugašenom štednjaku jer si ti mlada pa ti se to ne događa?dejzi » wrote:
Nije poanta da se ne usudim, nego sam zaboravila što sam htjela pitat od silnih događanja.
pomalo ti! sama će se stavit na sušilodejzi wrote:
Nisam svu.![]()
dobro, drago mi je da nisam jedini idiot!jevgenija » wrote:ja ležim. al radim sutra. i obično zaspim već oko deset. pa ti računaj
sutra ujutro ću proklinjat i fhaer i trkeljanja!
meg ti je glupa!!! :xlux:
krivo si skopčao!Lord Byron » wrote: Zaboravio sam: jes' ti ona koja se smijala našim star... iskusnim priznanjima gluposti koje radimo poput kuhanja kave na ugašenom štednjaku jer si ti mlada pa ti se to ne događa?
nije zaboravila, nego joj se ne da stavljat robu na sušilo kad je ode zanimljivo! pa ona to pomalo, između postova!
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Lord Byron
18 guests.
O'te spat guests, završiJo cirkus.
Uništit će nas na izdržljivost
.
O'te spat guests, završiJo cirkus.
Uništit će nas na izdržljivost
Nisam se rugala, rekla sam da sam ja takva samo kad sam zaljubljena. A zna se da sam uvijek u tom stanju.Lord Byron » wrote: Zaboravio sam: jes' ti ona koja se smijala našim star... iskusnim priznanjima gluposti koje radimo poput kuhanja kave na ugašenom štednjaku jer si ti mlada pa ti se to ne događa?
-
- Information
-