Možda se ne radi o 4 dana koju su potrebna da novac sjedne na račun, već o 4 dana koja su potrebna da oni registriraju tu uplatu i povežu dugovanje s uplatom. U svakom slučaju, drugi put plati na vrijemedimnjak » wrote:
ma mozda im i ranije sjedne. to o 4 dana je stigno automatskim pozivom snimke neplatisama koja upozorava da nakon uplate treba proci 4 dana da im sjedne
Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
Happy Easter!
bi, šalji im. ozbiljnoaisling » wrote: Inače, slanje dokaza o uplati na fax/mail bi možda moglo malo ubrzati stvar?
Nisam nikad toliko čekala da nekome sjedne uplata, ali obično ako je nešto hitno čim uplatim pošaljem na fax ili na mail detalje o transakciji.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
uskoro se vraca onaj moj. kao i uvijek, rekla sam mu da ne kupuje nikakve cokolade, al' mislim da ce donijet'. 
napravila sam si piling od smedjeg secera, ulja i zobi.
napravila sam si piling od smedjeg secera, ulja i zobi.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
jebise
u Zagrebu se ne vidi magla u devet navečer
i idem van i upravo pečem muffine i pijem fino vino. i, nije da mi je bitno, ali naši vode.
naši nikad ne vode, pa mi je drago da će navijači biti sretni
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
sinoc sam ponovno pogledala the pursuit of happyness. predivan film.
ridala sam kao u... cekaj
, ja jesam u pms-u. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
imala sam divan vikend . bila vani, u klubu u kojem se ne puši 
da, kosa ne smrdi navečer kad legnete
naletila na dobre traperice na sniženju, koje mi stoje, i kupila ih, a ja jako rijetko kupujem i nosim traperice
što još? naspavala sam se i paše mi ova hladnoća vani
da, kosa ne smrdi navečer kad legnete
naletila na dobre traperice na sniženju, koje mi stoje, i kupila ih, a ja jako rijetko kupujem i nosim traperice
što još? naspavala sam se i paše mi ova hladnoća vani
- Lord Byron
Zapravo je to malo, onako, čudno.
Uvijek ista (hoch : bandić:) šalica, uvijek isti ritual, ista kava, ista žličica (ista voda
)... a opet, posljedice kombinacije tih triju sastojaka zna biti vrlo raznolike. Valjda je najbolji pokazatelj nevještosti i nenadarenosti za kuhanje činjenica da najobičnija kava nerijetko zna biti preslatka, pregorka, prejaka, preslaba, prevruća, premlaka, preširoka, pretijesna, prelijeva, predesna...
A opet, ima nečega privlačnog i u toj neujednačenosti; nije bez draži trenutak iščekivanja prvog gutljaja koji razotkriva što se i kako danas umiješalo, onaj prividno dug trenutak dok se okus tog gutljaja razlije nepcem (poput onog prividno dugog trenutka između udarca nožnim prstom u ormar i užasne boli koja preplavi cijelo tijelo
)...
Danas je jedno od onih jutara kada se sve poklopilo.
Sraz usana i podatnog porculana, osjećaj prave temperature i prave slatkoće i prave jakosti i svega pravog... Čista erotika. Dan koji je dobro započeo.
Onako, mami na trkeljanje. Kao što se može vidjeti.
Uvijek ista (hoch : bandić:) šalica, uvijek isti ritual, ista kava, ista žličica (ista voda
A opet, ima nečega privlačnog i u toj neujednačenosti; nije bez draži trenutak iščekivanja prvog gutljaja koji razotkriva što se i kako danas umiješalo, onaj prividno dug trenutak dok se okus tog gutljaja razlije nepcem (poput onog prividno dugog trenutka između udarca nožnim prstom u ormar i užasne boli koja preplavi cijelo tijelo
Danas je jedno od onih jutara kada se sve poklopilo.
Sraz usana i podatnog porculana, osjećaj prave temperature i prave slatkoće i prave jakosti i svega pravog... Čista erotika. Dan koji je dobro započeo.
Onako, mami na trkeljanje. Kao što se može vidjeti.
-
Almost Rosey
Čini mi se da sam smislila temu diplomskog. Ovaj put zaozbać 
Nije da kurim frku, al jel se sjećaš mene prije godinu dana?Almost Rosey » wrote:Čini mi se da sam smislila temu diplomskog. Ovaj put zaozbać
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Zapravo, ne
Isto sam bila jako vesela jer sam imala obje teme
Sad više nisam.
A nemam ni diplome
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
-
Almost Rosey
Želiš li, možda, erm...
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
U, ovo bi i mene razveselilo*jezebel* » wrote: kupila sam traku za pokrit' usi za samo dva eura.
Divan primjer kak smo svi različiti. Meni bi ovo recimo bila noćna moraPješčana » wrote:imala sam divan vikend . bila vani, u klubu u kojem se ne puši
Canon 550d.Vodena » wrote:Sabaaaaaa koji fotić?
Meni danas bilo okej. Sam da nije tak zima i da sam na godišnjem.
Divan je i svojeglav i muti mi se u glavi od čitanja uputa, tutoriala i sličnog.
To je i dragom i meni preuranjeni božićni poklon koji smo si skupa kupili.
The planet is fine. The people are fucked.
-
- Information
-