Grejtst šits

Koljite se i gložite!
klonka

Post 02 Nov 2011, 14:31

Ne trebam vam napominjati tko je autor, skužit ćete i sami: :serek:

"Evo, sad ću vam reći sve o tom šatoru. Ja sam autor ideje za to! Vidio sam kako to izgleda u drugim europskim gradovima! Pet godina sam pišao krv da to ne bude obična cerada, da to izgleda kako treba. Evo, npr. primakli su šator 80 centimetara do Manduševca, naredio sam da ga maknu, demontirali su ga i ponovno sastavili, sad je dva i pol metra dalje! Ja se zalažem da to izgleda svjetski! Moj je savjet bio samo da izgleda svjetski, a koliko će to koštati i tko će biti tamo neka se odluči, i odlučilo se putem javnog nadmetanja!. Jel' vam bilo lijepo dok su se čarape i dronjci prodavali na Jelačić placu? Sad imamo šator koji izgleda hoch, izgleda svjetski! Ljudi se neće žaliti nego će se lijepo zabavljati!"

Hoch, svjetski. :s

gonj špadi
vrrrlet

Post 02 Nov 2011, 14:41

klonka » wrote:Ne trebam vam napominjati tko je autor, skužit ćete i sami: :serek:

"Evo, sad ću vam reći sve o tom šatoru. Ja sam autor ideje za to! Vidio sam kako to izgleda u drugim europskim gradovima! Pet godina sam pišao krv da to ne bude obična cerada, da to izgleda kako treba. Evo, npr. primakli su šator 80 centimetara do Manduševca, naredio sam da ga maknu, demontirali su ga i ponovno sastavili, sad je dva i pol metra dalje! Ja se zalažem da to izgleda svjetski! Moj je savjet bio samo da izgleda svjetski, a koliko će to koštati i tko će biti tamo neka se odluči, i odlučilo se putem javnog nadmetanja!. Jel' vam bilo lijepo dok su se čarape i dronjci prodavali na Jelačić placu? Sad imamo šator koji izgleda hoch, izgleda svjetski! Ljudi se neće žaliti nego će se lijepo zabavljati!"

Hoch, svjetski. :s
Da li to naš gradonačelnik brani od napada počobanovljivanje Trga šatorima? Meni smeta što je šator polovično rješenje. Ja na Trgu vidim jedno ukusno zdanje od stakla i mesinga, s viticama, da se vidi da je viktorijansko. Ako već nema novaca za takvo što, onda bi uz taj šator trebao staviti bar jednu devu.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 02 Nov 2011, 14:54

Idealno rješenje bilo bi trajno natkrivanje cijelog Trga. Jest da bi izgledao malo kao kakav banhof, ali, što kaže vrrrlet, nema tog što vitice ne bi mogle ukrasiti i uljepšati.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
slafko

Post 02 Nov 2011, 15:16

A lijepo sam rekao da je globalizacija zlo. :facepalm:
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Herp
Nikki Gauda

Post 03 Nov 2011, 00:01

Kad smo već kod Srba i Afganistanaca, neki dan sam svjedočila ovom hapšenju :zubo:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
blaze

Post 03 Nov 2011, 06:24

vrrrlet » wrote:
Ako već nema novaca za takvo što, onda bi uz taj šator trebao staviti bar jednu devu.
ahahhahaha :lol:
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 03 Nov 2011, 09:55

..ne znam di cu ovo postat, pa cu ovdje stavit, iako nisam siguran da se radi o situ. ne prestajem se smijat vec pola sata.

gle ih..

Urnebes iz Japana - paintball ekipe se igraju "Hrvata i Srba"

isti su, isti.. :lol: ..a gle da donjoj slici drazu. ma isti.. :rofl: :rofl:

:s :s

edit..pa ovo je jos iz 2007. a ja tek sada ovo vidim.. :facepalm:
Ze.

Post 03 Nov 2011, 10:34

Ajme majko... :lol: :lol: :facepalm:
Ze.

Post 04 Nov 2011, 15:08

klonka

Post 05 Nov 2011, 20:19

Predizborni plakati - bez komentara :facepalm:
gonj špadi
..a unda
Undaminator

Post 06 Nov 2011, 12:47

http://www.njuz.net/grcka-na-proslavu-o ... ardi-evra/

:zubo: :rofl:

inace, ovi njuzi su novine po mojoj mjeri. idem im se javit i ponudit suradnju..:zubo:
klonka

Post 06 Nov 2011, 14:21

Meni su genijalni :cerek:, ali patka da je Dobriša Ćosić dobio Nobelovu nagradu je čak i njih ostavila bez teksta. :zubo:
gonj špadi
Silajn

Post 07 Nov 2011, 19:39

Otkrijte na donjem popisu predizborne parole Kukuriku koalicije.

1. Bolje biti bogat, nego ne biti.
2. Bolje dug život, nego život na dug.
3. Naš je posao da osiguramo vaš posao.
4. Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti, ne vrijedi.
5. Izvoziti ideje, a ne pametnu mladost.
6. Bolje nečasan uzmak nego častan poraz.
7. U plusu tri plaće, a ne u minusu da ti se plače.
8. Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi.
9. Visoku nezaposlenost zamijeniti visokim BDP-om.
10. Ako želite pobijediti u trci, morate prvi proći kroz cilj.

:D :D :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Nov 2011, 19:41

Vidim i tebi su hrvatski političari ofarbana kopija likova iz Alana Forda. :D

Pričuvni moderator.
Silajn

Post 07 Nov 2011, 19:54

ElliQuinn » wrote:Vidim i tebi su hrvatski političari ofarbana kopija likova iz Alana Forda. :D
Klauškom prvo :zubo: Ali da, smijala sam se.
schmokljan

Post 07 Nov 2011, 19:55

To je iz teksta Tomislava Klauškog - Što radi Grunf u stožeru Kukuriku koalicije.

Inače, kakve su to copywritere angažirali, kakav PR tim - to je da sjedneš i plačeš.
Lord Byron

Post 07 Nov 2011, 20:42

Silajn » wrote:Otkrijte na donjem popisu predizborne parole Kukuriku koalicije.
Jedini gori potez od ovih grunfovskih složenica bio bi finiširanje kampanje s fotošopiranim stranačkim prvacima. To bi tek bio samoubilački potez.

U tom je smislu početak HDZ-ove kampanje bolji: imaju "crven-bijeli-plavi", plakati im izgledaju dovoljno sirotinjski da mogu tvrditi kako su "u ovom teškom trenutku" odlučili biti štedljivi, a poruke su im (pustimo sad /ne/istinitost tih poruka - pa radi se o izborima :D) jedine koje u ovom trenutku mogu lansirati.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se ipak nasloniti na staro, dobro plašenje naroda "crvenima" i grožnju vraćanjem u Jugoslaviju. Mislim da je to uvijek palilo kao "integracijski faktor" kod neodlučnih sklonih bilo kakvoj desnici.
Pješčana

Post 08 Nov 2011, 09:17

http://www.jutarnji.hr/vojni-poligon-u- ... u-/985735/

glavno da mi osnivamo povjerenstva zbog problematičnih medvjeda :kava:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Herp
Nikki Gauda

Post 08 Nov 2011, 13:03

- Tata, tata, jel istina da su komunisti bili crveni?
- Zlatni su bili, sine, zlatni.

:D
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 08 Nov 2011, 13:10

Herp » wrote:- Tata, tata, jel istina da su komunisti bili crveni?
- Zlatni su bili, sine, zlatni.

:D
:zubo:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
slafko

Post 08 Nov 2011, 19:33

Silajn » wrote:10. Ako želite pobijediti u trci, morate prvi proći kroz cilj.
Ovo je bushizam samo takav. :s :s

"I think we agree, the past is over."
~ Dubya
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
..a unda
Undaminator

Post 09 Nov 2011, 00:09

..danas je dan velikih sranja, a ima i dosta smeca. tako, ako se neko pita kako ce nam bit, moze danasnji dan shvatiti kao prolog onog sto nas ocekuje u narednih nekoliko cinova.
ovaj danasnji prolog ce biti sastavljen od nekoliko dijelova, invokacije, evokacije i uvertire, a garantiram da ce biti prikazan i neki pistolj koji ce do kraja ove farse morati opaliti.
dakle, danas je bio stvarno bogati dan, prebogat cak i za grejtist sits..

1. hadeze i kerum dogovorili predizbornu koaliciju u 9. i 10. jedinici na veliko cudjenje onih koji su mislili da hrvatski stranacki gradjani i hrvatska kerumska zajednica nemaju veze jedno s drugim.
naravno da nemaju, ni glave lernejske hidre nisu imale veze jedno sa drugim, a ni dva istoimena komada plutonija 239 nemaju veze jedno s drugim dok se ne pojavi pogodan upaljac. predizborna koalicija je dogovorena u zadru, najhrvatskijem i najkatolickijem hrvatskom gradu jos krizarskih ratova, jer..split je uvijek bio sumnjiv, cak i sam sebi. sto je sigurno sigurno.
kao sto su anti govorili da ako se osjeca nesigurno u zagrebu da dodje u gospic, tako se ponasa i novodalmatinska metropola, ni sat udaljena od krbavske mucenicke udbine, kojoj ce uskoro enklavnost sluzbeno potvrditi i svjetovna jadranka karamarko kao i odgovarajuci vjerski autoritet u hrvata.

2..u ime toga i ampasan funkcionalno, gotovina je nominiran za pocasnog gradjanina grada zadra..tj ne, vec je pocasni, sad je nagrada grada zadra za..zivotno djelo valjda, da slucajno ne bi bilo zabune kolika je snaga posipanja pepelom, kao i da ne bi bilo zabune za koga glasati..

3. ..a da se slucajno situacija ne povampiri i da se namiri pravda nepravdi, ona titova skola u kumrovcu je dana crkvi u hrvata kao zamjena za oduzetu imovinu i za pretpostaviti je da ce nakon nekoliko godina depaganizacije tog lokaliteta, nesto slicno kao sto se dogadjalo i sa dioklecijanovim mauzolejem u splitu, na tom ce se mjestu, na tom novokomponovanom svetom tlu, uskoro dijeliti sakramenti i vrsiti bogosluzja, vjernije i posvecenije nego u sikstinskoj kapeli.

eto..tek toliko da ovi danasnji sitovi u dijarejskom kompletu ne ostanu nezabiljezeni, evo linka na citavi danasnji treci dnevnik i neka nam ne djeluje optimisticno berluskonijeva ostavka..

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_t ... e289e8e05b

pomolimo se..
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 09 Nov 2011, 00:14

..a unda » wrote:pomolimo se..
Nekom koprofilnom bogu?

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator

Post 09 Nov 2011, 00:23

ElliQuinn » wrote: Nekom koprofilnom bogu?
..taj nam je vec nad glavom u punom svom sjaju ili cemu vec.. :zubo:

da je gete danas jos ziv, garantiram da bi ili napisao drugacijeg fausta ili bi onog starog fausta prebacio u djecju knjizevnost i to za laku noc djeco, kao uspavanku ili tako nesto slicno..ono..faunst i slavica. :zubo:
  • Information