koji je stigao odnekuda
ja u to vrijeme nisam znala što je skarabej uopće
harpy » wrote:Nema veze što nitko ne šljivi ovu temu, ali ja sa suzom u oku moram napisat da sam uspjela svoje dvanaestogodišnje dijete, po prvi put otkad je počeo prepoznavat slova, poslat u krevet s knjigom![]()
Rekla sam mu da je E.T. u pisanoj verziji crnohumornjak.
I uzeo je moj rastureni primjerak knjige iz osnovnjaka.
Ja sam ganuta, nadam se da netko razumije
Joj, to mi je sve promaklo. Jedino čega se sjećam da sam mnogo puta čitala Prijatelje iz Smogve kad ne bih imala što drugo, navečer u krevetu. Nisu baš partizanske, ali u vrijeme kad sam bila dijete bila je to hm, egzotika.Nica » wrote: Također, krala sam tati partizanske knjigei jako me se dojmila priča o majci i sinu koji su bili razdvojeni za vrijeme drugog svjetskog rata (again) jer je ona bila u logoru, a njega je odgajala baka. To su dvije knjige od kojih je prvu "Sibirski pečat" pisala majka, a drugu "Dječak na tenku" sin. Posudila sam ih nedavno Cookie, i nju su se dojmile. Njih nisam čitala djeci.
![]()
"Pirgo" Anđelke Martić!Nica » wrote:(...) Također, krala sam tati partizanske knjigei jako me se dojmila priča o majci i sinu koji su bili razdvojeni za vrijeme drugog svjetskog rata (again) jer je ona bila u logoru, a njega je odgajala baka. To su dvije knjige od kojih je prvu "Sibirski pečat" pisala majka, a drugu "Dječak na tenku" sin. Posudila sam ih nedavno Cookie, i nju su se dojmile. Njih nisam čitala djeci.
O da. On je kralj kaubojaca.ElliQuinn » wrote:Od sveg tog nisam zaboravila Winnetoua, ali na kraju mi je Zane Gray bio bolji.
Ja to nisam čitalaMelody » wrote:Ajoj, ne, ništa nije bolje od Winnetoua. Ja sam ozbiljno bila zaljubljena u taj lik, najozbiljnije
U mojoj knjizi se zvao Fileas Fog.ElliQuinn » wrote: Google kaže da nije.
Ja nisam pročitala ni slovo pa se ponekad osjećam nenačitano ali u vrijeme dok su je curice čitale ja sam radije čitala Zagora.Hekatonhir » wrote:Ni ja nisam Zagorku pratio.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests