i bas zato ga se moze iskoristiti da se lazno prikaze neka izjava kao njezna, dobra, trnoruzica, pepeljuga, snjeguljica i time postaje: saaaajkoooo :dm.za » wrote:![]()
Inače da, ne bi baš on (i ne bilo koji drugi smajlić) bio psiho da nije u osnovi jako drag i ljubazan i iskren u toj svojoj jednostavnosti smješka.
je nevin i naivan misli da su svi ljudi dobri, zato je jako psiho kad ga netko zloupotrebljava.
Komentari, kritike i pohvale
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Ti i bajron osnujte prijeki sud časti i pravde za "m.za » wrote:![]()
Inače da, ne bi baš on (i ne bilo koji drugi smajlić) bio psiho da nije u osnovi jako drag i ljubazan i iskren u toj svojoj jednostavnosti smješka.
je nevin i naivan misli da su svi ljudi dobri, zato je jako psiho kad ga netko zloupotrebljava.
Daćemo vam ovlasti za procjenu digniteta "
(skoro sam napisala "ukurac s trendovima"
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
ne znam.dimnjak » wrote:kaj to nije skoro pa isto
Samo znam da je u jednom trenutku došlo do hiperinflacije mog spominjanja kurca.
mater mi je čak rekla "moja kokosh, pa tebi, sine, stalno kurac u ustima".
kasnije je NJOJ bilo neugodno
Što možda ima veze s tim što su tamo bili moji frendovi koji znaju u kojim sve smislovima to jest istina
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
I Dimljak je sa namajevgenija » wrote: Ti i bajron osnujte prijeki sud časti i pravde za ""
edit:
Koji crni psiho?!
pjeva:
...Joj, da je meni ona žuta farba drečava
kada je oblačno i mračno
a ja mal'ko nabaren
pa da prodjem tvojom tarabom ko mećava
i metnem grafit erotski
za to sam, kažu, nadaren
E, kada nećes mirnim putom
primoran sam citron žutom
da ti svoje emocije otkrijem...
kada je oblačno i mračno
a ja mal'ko nabaren
i metnem grafit erotski
za to sam, kažu, nadaren
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
margarita, zašto ti nikad ne koristiš smajlije?Margarita wrote:Koji crni psiho?!
pjeva:
kada je oblačno i mračno
a ja mal'ko nabaren
i metnem grafit erotski
za to sam, kažu, nadaren
Zaštp mi je
sajko?
1. zato što ne pišem i ne komuniciram s forumašima koji pišu stvari da je dovoljan
za reakciju.
primjer: kava je bila fina danas. kvotano i
kak da ne. ja živim u svijetu neurotičnih forumaša s malo slojevitijim načinom pokazivanja emocija
2. tako mio i drag, samo čekam da vidim otkud će izletit sjekira.
mene
podsjeća na one horore s onim lutkama koje ljudi skupljaju, pa kad je kraj neke scene, kamera u tri skoka pređe od štoka do lutke, violina vrišti u pozadini, i u zadnjem kadru lutka trepne
1. zato što ne pišem i ne komuniciram s forumašima koji pišu stvari da je dovoljan
primjer: kava je bila fina danas. kvotano i
kak da ne. ja živim u svijetu neurotičnih forumaša s malo slojevitijim načinom pokazivanja emocija
2. tako mio i drag, samo čekam da vidim otkud će izletit sjekira.
mene
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Lijena sam, ko će još tražiti čvrčke bez naočala. I uobražena, mislim da riječima sve mogu opisati. I ohola, ko ne kuži sam si je kriv. I nesigurna, hoću li izabrati pravoga. I oprezna, da ne ispadnem djetinjasta. Ih, ko da je lako stavit smajlića.prove » wrote:
margarita, zašto ti nikad ne koristiš smajlije?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Nikolajevna
Najviše volim zubota, on je onako dobrodušan, duša od smajlija 
hvala na objašnjenju.Margarita » wrote: Lijena sam, ko će još tražiti čvrčke bez naočala. I uobražena, mislim da riječima sve mogu opisati. I ohola, ko ne kuži sam si je kriv. I nesigurna, hoću li izabrati pravoga. I oprezna, da ne ispadnem djetinjasta. Ih, ko da je lako stavit smajlića.
- Lord Byron

Ovaj postojeći mi je nekako nezdravo bucmast. Je, to je zbog sokovne izdaje
- Megalodona
dimnjak je pogodila s "crkni" primjerom
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Evo, kako izgleda?
EDIT: Nekako mi je razvučen.
EDIT 2: Popravila.
Groupie :cerek:
Sad tek vidim sliku, prije je bio x.jevgenija » wrote: evo ti smajlića "čisto zlo":
![]()
![]()
(aisling, molim te, nemoj me ubit. samo mi je loš dan a ti jedina ne znaš gdje živim![]()
)
Kad god budeš imala loš dan slobodno me vrijeđaj ovako
Da se mogu stavit dva avatara bome bi si ovog stavila.
Happy Easter!
-
- Information
-