Prvi trkeljaški sabor
sad mi je palo na tzv um - a Kino Grič?
Garaže su blizu (kaptol, Petrinjska), noćni život (još noćniji, jel) je blizu, trg i pekare su blizu, ventilacija radi i ima i podrum i gornji dio i smije se pušit i sve, i svi ga mogu nać, jurišićeva je praktična.
Garaže su blizu (kaptol, Petrinjska), noćni život (još noćniji, jel) je blizu, trg i pekare su blizu, ventilacija radi i ima i podrum i gornji dio i smije se pušit i sve, i svi ga mogu nać, jurišićeva je praktična.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
..ako cete tako, a najbolje da onda ucinite djir po ulicama i onda pred sabor.jevgenija » wrote:a da se nadŽemo na trgu, obuĆeni u forumaše pa onda biramo đećmo?
Imaju odvojen dio koji je pivnica od onoga u kojem se jede, barem je tako bilo, a sad, tko će ga znat. Meni je isto dobra Pinta, ali za ulovit mjesto tamo bismo se trebali naći u sedam ako ne i ranije.schmokljan » wrote:Kako je dozvoljeno pušenje u objektu restoranskog tipa? U Malom medi u Tkalči nije.
gonj špadi
- schmokljan
A je li tko razmišljao o rezervaciji stolova?klonka » wrote:Veći je od Griča, duplo. Tamo stane 15 ljudi ako se spoje stolovi, ali to bi značilo da ćemo privatizirati birtiju
-
Almost Rosey
E al ja ak se odvažim doć ću se morat s nekim nać prije da ne banem solo u grupu jerbo ću umret 
- Lord Byron
Zašto?aisling » wrote:Rekla bi ti ja da te mogu pričekat negdje, al bolje ne, čak i kad bi htjela. Ako uletiš samnom umrjet ćeš od sramote, al neću ti sad reć zašto.
K'o kad na fotki kažeš "e, ovo smo Marina i ja, ja sam ona normalna".
- schmokljan
-
Almost Rosey
Vi'š kak fino odmah dobijem dijagnozu, ne moram se ni truditaisling » wrote:Rosey bi bila normalna Marina. Al neće se usudit
Akvragu. Uopće to nije bila poanta i uopće...mah, zaboravi.Almost Rosey » wrote: Vi'š kak fino odmah dobijem dijagnozu, ne moram se ni trudit
Happy Easter!
pintu bi trebalo rezervirati...onu cijelu straznju prostorijuMorticia » wrote:Znači u Pinti bi se zgužvali, jer ako me pamćenje ne vara to i nije tako velik prostor.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
A gle, ako ti se po mahali priča o ono dvoje iz Zagreba što su došli čovjeku u kuću i odma' ušli u sobu k'o prasci, znaš na koga se misli. Pogotovo ako to bude pričao Amir, Amir, Amir, Amir ili Igor.Melody » wrote:
![]()
![]()
Nekidan sam došla kod prijateljice i jedva skinula čizme na vezanje, morala sam sjesti na pod. Sjetila sam te se odma'
Ne šalim se.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
- Information
-