Asocijacije
Unda, jesi na ovo mislio 

On se slabo vidi, ali ionako bari autom
Da Melody, baš tako izgledam. Kao da moram ić pokupit jaja u kokošinjac jer mi je devetoro od dvanaest djece gladno (preostalo troje je išlo odnijet cvijeće na grob našem učitelju Jakobu Ammannu), a prisralo mi se
I šta ste navalili na te marame, kao da je Bajram

On se slabo vidi, ali ionako bari autom
Da Melody, baš tako izgledam. Kao da moram ić pokupit jaja u kokošinjac jer mi je devetoro od dvanaest djece gladno (preostalo troje je išlo odnijet cvijeće na grob našem učitelju Jakobu Ammannu), a prisralo mi se
I šta ste navalili na te marame, kao da je Bajram
Sumnjam da Natalie Merchant to radim.za » wrote:Unda, jesi na ovo mislio
Da Melody, baš tako izgledam. Kao da moram ić pokupit jaja u kokošinjac jer mi je devetoro od dvanaest djece gladno (preostalo troje je išlo odnijet cvijeće na grob našem učitelju Jakobu Ammannu), a prisralo mi se![]()
Evo ovo je još jedan dokaz da biti svjestan nečije titule, debljine bankovnog računa, reputacija, pozadina, kontekst....može neuglednu, ružnu ili seljavu osobu (ili skulpturu
- schmokljan
Tko ili što je Natalie Merchant i u kakvoj relaciji je s m.zom?
Čuj, ja nikad ne rekoh da bi ona to trebala biti, je l' da?m.za » wrote:![]()
Evo ovo je još jedan dokaz da biti svjestan nečije titule, debljine bankovnog računa, reputacija, pozadina, kontekst....može neuglednu, ružnu ili seljavu osobu (ili skulpturu) automatski pretvoriti u vrhunaravno božanstvo
Šmokljane, smiri se. Natalie je ženska čiju sam sliku posudila da opišem trenutno viđenje marice s nečim na glavi, očito u pokušaju dekoltirane haljine i karizmatičnog osmjeha
- schmokljan
Odma' mi je lakše. Puno hvala.Melody » wrote:
Čuj, ja nikad ne rekoh da bi ona to trebala biti, je l' da?![]()
Šmokljane, smiri se. Natalie je ženska čiju sam sliku posudila da opišem trenutno viđenje marice s nečim na glavi, očito u pokušaju dekoltirane haljine i karizmatičnog osmjehašto je ona shvatila kao da joj velim da ode podojit ono devetero djece nakon što pomuze krave
isusekriste, ovo je preopskurno, da ne kazem scar(r)y. *njezna mila glazbica, pokoseni travnjaci, staklene boce mlijeka, svjeze obojena ograda, ciste plahte vijore na vjetru, a zatim se, u roku od nekoliko minuta, dogadja sranje i shvatite da je film koji gledate zapravo horor* 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Je, i meni se sviđa ova slika ...a unde i Silajn. Baš im stoji.
Glupo mi je stavljat asocijacije na one koje sam već upoznala, ali mogu one kako sam ih zamišljala prije toga. Kad sam se tek usudila ostaviti prvih par postova na ŽK prva mina na koju sam naletjela je bila Klonka.
Poše, ja sam se te žene bojala.

Glupo mi je stavljat asocijacije na one koje sam već upoznala, ali mogu one kako sam ih zamišljala prije toga. Kad sam se tek usudila ostaviti prvih par postova na ŽK prva mina na koju sam naletjela je bila Klonka.

baja, ovo za undu ti je predobro. 
a, ovaj... jel' se smije znat' sta je klonka bila prije nego sto je postala klonka?
a, ovaj... jel' se smije znat' sta je klonka bila prije nego sto je postala klonka?
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
aaaaa, nemoj klat'!!! ne bih nikad pomislila.
ovaj, klonka, jesi sigurna da si to bila ti? 
eh, sad mi pade na pamet. moram ti reci da ne moras brinuti sto voce peres sa sapunom, ako ga jos uvijek peres. naime, nedavno je onaj neki nas najveci strucnjak za jabuke u emisiji ''vikend u vocnjaku'' (da, povremeno slusam vikend u vocnjaku
) dav'o recepte za hoummejd otopinu u koju se umacu jabuke nakon berbe da duze traju. otopina osim vinobrana i jos nekih sastojaka sadrzi i - deterdzent za sudje. 
eh, sad mi pade na pamet. moram ti reci da ne moras brinuti sto voce peres sa sapunom, ako ga jos uvijek peres. naime, nedavno je onaj neki nas najveci strucnjak za jabuke u emisiji ''vikend u vocnjaku'' (da, povremeno slusam vikend u vocnjaku
-
- Information
-