Jeste, da. Tako nekako...a unda » wrote:
..nista se ne pali. evoluiras ili nestajes.:biounda:
dakle, evolucija ne znaci automatski i uspjeh ili napredovanje, samo prilagodjavanje..evolucija uopce ne mora nuzno biti uspjesna ili kako bi drustvene bioteorije nerekle, kao i sto civilizacija nije nesto cemu se nuzno mora diviti kao nacinu i okolisu za napredovanje ili cak odrzavanje zivota.
drustvene znanosti upravo pokusavaju opisati kontekst kako bi ili da bi ono sto netko automatski smatra pozitivnim, zaista i imalo pozitivnu razvojnu vrijednost u smislu da se uopce dodje to trenutka kad se mogu postavljati nova pitanja.
radikalni antidrustveni prirodnjaci bi to rjesavali inzinjeringom, uzdajuci se u to da ce npr genetska zaliha vec nekako pronaci evolucijski svoj put iako se smanjuje.
naime boiteorijama nije jasno zasto ti ne zelis raditi ono sto ti je primarni zadatak.mora bit da si neka greska za koju ce se nasa brizna evolucija vec pobrinuti. tako ti i treba kad oces neku ravnopravnost.: sociounda:
![]()
Mislim, drago mi je što nekom odgovara takvo objašnjenje smisla života, ja volim vidjeti sretne ljude koji su dobili neke odgovore (i nisam nimalo ironična pritom), bat jebiga
Evo malo odgovora na sva pitanja, iz perspektive biol... pardon, katolika
A od gladi nek' umiru neki drugi.