Prvi trkeljaški sabor
jučer sam bila u krivom, smije se pušit unutra. samo baš nemoš sjest nigdje
premalo stolica, i previsoke su za nas kratkonoge
inače, bacila sam špijunski pogled na krstaricu, pomjerili su tulum sa petka na subotu, pobanirat će nas uživo ako nas nađu

inače, bacila sam špijunski pogled na krstaricu, pomjerili su tulum sa petka na subotu, pobanirat će nas uživo ako nas nađu
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
zamišljam si stroj za baniranje kao neki fazor ili ono što je ona plava kučka poštarica imala u TommyKnockers - ruž iz kojeg izađe zelena thingie i onda murjaci i drvosječe nestanu.baja » wrote: imam nešto petarada od prošle godine
tako će nas
Mislim da nije u redu da tulum bude iste godine kad se obilježava obljetnica, a još k tome na dan kad je Milli Vanilli ostao bez Grammyja.
Svejedno, 95% +.
- Lord Byron
Zbunjen sam "nije u redu da bude iste godine kad se obilježava obljetnica". Ima neka godina kad se ne obilježava obljetnica? 
Kako se zove ona super mini pivnica u onoj nekoj uličici blizu trga? 
Neki zlatar koji prodaje super nakit je odmah do.
Moguće da je to Pinta, da.
Men' je tamo krasno, par dobrih mamurluka sam tamo dostojanstveno uz kavu i rakiju izliječila.
Men' je tamo krasno, par dobrih mamurluka sam tamo dostojanstveno uz kavu i rakiju izliječila.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- schmokljan
Kako je dozvoljeno pušenje u objektu restoranskog tipa? U Malom medi u Tkalči nije.
je pinta je.Morticia » wrote:Kako se zove ona super mini pivnica u onoj nekoj uličici blizu trga?
i imaju finu medicu
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Lord Byron
Jel' ona tamo kod onog dućana s onim, ili ona malo niže, kraj onog izloga s onakvim cipelama?Morticia » wrote:Kako se zove ona super mini pivnica u onoj nekoj uličici blizu trga?
I jel' rade petkom po noći?
Lord Byron wrote: Jel' ona tamo kod onog dućana s onim, ili ona malo niže, kraj onog izloga s onakvim cipelama?
Mislim da smo u tom Zlatnom međedu bili na tulumu s onim tamo forumšima.
Ne sviđa mi se baš, al' nećem se miješat, gdje me stavite ja ću pit.
Pune 4 minute.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-