Gutam s guštom, jebeš ananas!
Dok sam tražila Richarda Scarryja za Jezebel, naletjela sam na Flicker set Scar(r)y pigs in peril i sad se ne mogu tome prestati smijati. 
gonj špadi
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 850 times
- Been thanked: 1631 times
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
2,8 stupnjeva? Pih.m.za » wrote:Dok ste vi tu dokoličarili, neki su imali posla u potresu izvlačit živu glavu
Ispod 8 ne ustajem iz kreveta.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/P ... eg-JelenjaHekatonhir » wrote:Kontekst?
Hvala svima na podršci
- Stitch
- Head Honcho
Ima pogrešaka i tipfelera, ali s potresom je, koliko vidim, sve čisto. I u vijesti i kod tebe, je li.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Nema u mene podrške.m.za » wrote: Hvala svima na podršci
Nisam ja od tih polovičnih tipova. Ako'š dršku, izvol'te. Ako'š samo po drške, raziđi se u manjim grupama.
Ima u tebe metle za svijuLord Byron » wrote: Nema u mene podrške.
Nisam ja od tih polovičnih tipova. Ako'š dršku, izvol'te. Ako'š samo po drške, raziđi se u manjim grupama.
- Lord Byron
Ok, lajk, tnx!Hekatonhir » wrote:Ima pogrešaka i tipfelera, ali s potresom je, koliko vidim, sve čisto. I u vijesti i kod tebe, je li.
Byrone, dislajk.
Usrdno se nadam da tamo gdje idem neće bit jebanja
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
O, ne ležiš uvijek i buljiš u strop k'o oduzeta?
Nisam stropa vidila već ohohooo, obično gledam u zidLord Byron » wrote: O, ne ležiš uvijek i buljiš u strop k'o oduzeta?
Jel to onaj što je ilustrirao slikovne rječnike za djecu?klonka » wrote:Dok sam tražila Richarda Scarryja za Jezebel, naletjela sam na Flicker set Scar(r)y pigs in peril i sad se ne mogu tome prestati smijati.
:gugla:
Je.
Obožavala sam to.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
I ja.
Ali do tih kobasica sinoć nisam skužila koliko je zapravo munjen. 
Usput, jedan zgodan i zanimljiv Flicker set - promjene u Scarryjevom Best word booku u zadnjih 30 godina - politička korektnost plus ravnopravnost spolova

"brave hero" -> "fire fighter" i "beautiful screaming lady" -> "cat in danger" su mi epic
Usput, jedan zgodan i zanimljiv Flicker set - promjene u Scarryjevom Best word booku u zadnjih 30 godina - politička korektnost plus ravnopravnost spolova
"brave hero" -> "fire fighter" i "beautiful screaming lady" -> "cat in danger" su mi epic
gonj špadi
-
- Information
-