Neshvaćanje stiha "na durske akorde se paučina hvata" je jedan od blic-testova inteligencije.Morticia » wrote:Sa šminkom od gara, k'o Scarlett O'Hara...
Princezo, dosta je, dve i po godine smo taoci inata...
![]()
![]()
Riječi i fraze koje vas tjeraju da iz kože iskočite
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Dobro, opšte hulture.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
-
Almost Rosey
Meni sve to ide ruku pod ruku. Zato nikada nisam koristio Appleove proizvode. Izbjegavao sam ih u širokom luku. Nikako mi se nije sviđalo svo to uzdizanje u nebesa, mistificiranje i fanboyizam.Morticia » wrote: Mene uopće nije briga za Balaševića kao takvog. Uživam u njegovim pjesmama i to je to.
Nisam se nikad uživljavala u kult ličnosti.
To je kao da mu kažeš da ga nećeš upozoravati na Jetija što pretrčava pješački.Morticia » wrote:Tebe više neću upozoravati na zgodne forumašice.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
ovo je zanimljivo, punkerica herp u volenju s Balašem
ovako, moja ljubav s njime počela je negdje u srednjoj, nemam roditelje ni obitelj koji su tu ljubav prenijeli na mene. mislim da sam jedina u širokoj familiji koja ga sluša i voli.
na prvoj godini faxa bolesna sam, pod temperaturom, sama sjela na bus i otišla u Tivoli u Ljubljanu, na koncert. bilo mi je vanserijsko iskustvo. u jednom razdoblju mog života, kraj srednje i prvi dio faxa, bio je ventil za moje emocije. puštala sam ga kad se trebalo isplakati, puštala sam ga u erama nesretnih ljubavi, onako, kao kad dirate bolan zub svako toliko, mazohistički.
volim ga jer ima sposobnost verbalizirati neke misli, ideje i životne situacije na način koji mi paše.
volim ga poslušati. ali, evo, imam ga na mp3 i kad idem pješice na posao, već mjesecima ga preskačem jer ne znam slušati Balaševića ko radio Antenu, s pol uva ili manje.
moram priznati da u zadnje vrijeme, zadnjih 5, 8 godina nemam volje ni za kakvim koncertnim događanjem da mi bude baš baš onak, da moram ići. mislim da sam došla do točke da guštam kad meni paše.
ni prije nisam branila Balaševića, mada su mi neki razlozi pljuvanja bezveze- on je Srbin, patos i slično.
moja licemjerje postalo je samoj meni jasno kad sam shvatila da ja gledam neke druge, onako kako netko mene gleda. kad nekome slabo poznatom kažem da ga slušam, i vidim reakciju, prepoznam taj pogled u njihovim očima u sebi kad čujem nekog da sluša cajke. dobro kako možete to slušati?
i priznajem da se ne znam nositi s idejom odlaska na cajkaška mjesta van, jer je to lifestyle. za Balaševićeve fanove nemislim da dijele isti lifestyle, jer nas ima odasvud. svih boja i okusa i mirisa.
kužim da netko
na njegovo lalanje, i Panonskog mornara. ali on je šoumen, kao i Madonna, i Leonard Cohen ili netko treći.
meni je Oliver bezveze.mislim da se preserava, otkad sam saznala da je većinu pjesama pokrao iz španjolskog, talijanskog i francuskog tržišta, ne pušim fore mora, barke, jedra i šake soli. ne mislim da je nešto spešl. a tek Gibonni
baš zbog toga što i sama imam određeno mišljenje o nekim priznatim umjetnicima, zadržavam si pravo imati nekog kog cijenim i slušam.
samo, ja volim njegovu muziku. ne želim proživjeti Bubu Erdeljan, lepu al sirotu ili provincijalku. ne dajem dodatne boje tim pjesmama, samo uživam u njima.
i bit ću toiko dobra da dopustim ideju da netko jednako tako uživa u nečem što je Škoro sklepao.
vi to ne znate, ali meni je trebalo snage za ovu zadnju rečenicu
ovako, moja ljubav s njime počela je negdje u srednjoj, nemam roditelje ni obitelj koji su tu ljubav prenijeli na mene. mislim da sam jedina u širokoj familiji koja ga sluša i voli.
na prvoj godini faxa bolesna sam, pod temperaturom, sama sjela na bus i otišla u Tivoli u Ljubljanu, na koncert. bilo mi je vanserijsko iskustvo. u jednom razdoblju mog života, kraj srednje i prvi dio faxa, bio je ventil za moje emocije. puštala sam ga kad se trebalo isplakati, puštala sam ga u erama nesretnih ljubavi, onako, kao kad dirate bolan zub svako toliko, mazohistički.
volim ga jer ima sposobnost verbalizirati neke misli, ideje i životne situacije na način koji mi paše.
volim ga poslušati. ali, evo, imam ga na mp3 i kad idem pješice na posao, već mjesecima ga preskačem jer ne znam slušati Balaševića ko radio Antenu, s pol uva ili manje.
moram priznati da u zadnje vrijeme, zadnjih 5, 8 godina nemam volje ni za kakvim koncertnim događanjem da mi bude baš baš onak, da moram ići. mislim da sam došla do točke da guštam kad meni paše.
ni prije nisam branila Balaševića, mada su mi neki razlozi pljuvanja bezveze- on je Srbin, patos i slično.
moja licemjerje postalo je samoj meni jasno kad sam shvatila da ja gledam neke druge, onako kako netko mene gleda. kad nekome slabo poznatom kažem da ga slušam, i vidim reakciju, prepoznam taj pogled u njihovim očima u sebi kad čujem nekog da sluša cajke. dobro kako možete to slušati?
i priznajem da se ne znam nositi s idejom odlaska na cajkaška mjesta van, jer je to lifestyle. za Balaševićeve fanove nemislim da dijele isti lifestyle, jer nas ima odasvud. svih boja i okusa i mirisa.
kužim da netko
meni je Oliver bezveze.mislim da se preserava, otkad sam saznala da je većinu pjesama pokrao iz španjolskog, talijanskog i francuskog tržišta, ne pušim fore mora, barke, jedra i šake soli. ne mislim da je nešto spešl. a tek Gibonni
baš zbog toga što i sama imam određeno mišljenje o nekim priznatim umjetnicima, zadržavam si pravo imati nekog kog cijenim i slušam.
samo, ja volim njegovu muziku. ne želim proživjeti Bubu Erdeljan, lepu al sirotu ili provincijalku. ne dajem dodatne boje tim pjesmama, samo uživam u njima.
i bit ću toiko dobra da dopustim ideju da netko jednako tako uživa u nečem što je Škoro sklepao.
vi to ne znate, ali meni je trebalo snage za ovu zadnju rečenicu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
za balasevica sam cula valjda kad sam se rodila. moji su ga slusali jos od ranog mraza.
tako sam uz njih odrasla uz mnoge dobre ex yu bendove
na prvom koncertu sam bila s 5 godina. sa starcima.
do rata sam vec iza sebe imala finu listu odradjenih koncerata.
a onda mi se nekako sve...razvodenilo.
kad su ga "svi" poceli slusati jer je "zabranjen".
nisam isla u maribor. nisam isla u ljubljanu. cekala sam prvi koncert u zagrebu. i docekala.
nakon toga, medju prvima u kerempuh (hvala mama, tata na kartama
)
ne mogu reci da ga slusam jer ga ne pustam vec godinama. slusam ga kad ga cujem.
zadnji album kojeg znam bio je devedesete i to je prvi album kojem ne znam sve rijeci.
sjecam se njegove serije kako sam umirala od smijeha ko klinka.
njegovi koncerti uvijek su bili hepning. istina je da se s godinama ponavlja, al opet...ne mogu ga usporediti s nikim na ovim prostorima.
mislim da se skoro fura na balasevica. ne pratim ga pa ne znam jel to smisljen isfur ili nesto drugo.
tako sam uz njih odrasla uz mnoge dobre ex yu bendove
na prvom koncertu sam bila s 5 godina. sa starcima.
do rata sam vec iza sebe imala finu listu odradjenih koncerata.
a onda mi se nekako sve...razvodenilo.
kad su ga "svi" poceli slusati jer je "zabranjen".
nisam isla u maribor. nisam isla u ljubljanu. cekala sam prvi koncert u zagrebu. i docekala.
nakon toga, medju prvima u kerempuh (hvala mama, tata na kartama
ne mogu reci da ga slusam jer ga ne pustam vec godinama. slusam ga kad ga cujem.
zadnji album kojeg znam bio je devedesete i to je prvi album kojem ne znam sve rijeci.
sjecam se njegove serije kako sam umirala od smijeha ko klinka.
njegovi koncerti uvijek su bili hepning. istina je da se s godinama ponavlja, al opet...ne mogu ga usporediti s nikim na ovim prostorima.
mislim da se skoro fura na balasevica. ne pratim ga pa ne znam jel to smisljen isfur ili nesto drugo.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Ja sam već davno napisao dijagnozu, no valja ju ponoviti. On je cajka za osobe koje misle - ključna riječ, MISLE - da su intelektualci. Tak da ga ja ne nabim. Samo žalim njegove obožavatelje.
Ma on je običan luzer, a i Mišo ga vodi 1:0 u patetici. Neka se upuca u glavu i poslije održi koncert ako je faca.Gazda » wrote: Ja sam već davno napisao dijagnozu, no valja ju ponoviti. On je cajka za osobe koje misle - ključna riječ, MISLE - da su intelektualci. Tak da ga ja ne nabim. Samo žalim njegove obožavatelje.
Biti i mniti svemiropolisno
I ne zna svirat. I pjeva o pšenici, samo kaj su to Vatrogasci, ili bilo koji zagorski alkoholičarski bend uostalom, to sto puta bolje izveli.JPK » wrote: Ma on je običan luzer, a i Mišo ga vodi 1:0 u patetici. Neka se upuca u glavu i poslije održi koncert ako je faca.
Oliver je bog. To čak i Bare zna, a i Bare je bog. I zbog toga što je pljucnuo i na Đibu (što je zanimljivo samo zato jer sunjim pjeva u duetu, inače se Đibu već naveliko pljuca zbog čega razmišljam da ja prestanem) i na Hladno pivo. Fama oko Hladnog piva nervira me više nego oko Đoleta. Bare
p.s. I Arsena se natezalo ovdje. Arsen
edit: zaboravih: Mišo
p.s. I Arsena se natezalo ovdje. Arsen
edit: zaboravih: Mišo
Voljela sam ga jako jako. Počelo mi je u nekom trenutku ići na jetra isfuravanje na Balaševića, slušanje isključivo Balaševića (zaboga, čak i Tupelo ima više od jednog boga), i nekakav dojam da je on svom fanovlju ono što je svom fanovlju MPT. Pjesme si ponekad pjevušim u glavi dok idem nekud.
(I u nekom sam ga trenutku čitala opet i bio je nekako primitivan. Bio je i ranije, ali bila sam lakše očarljiva tada. MPT-u bi vjerojatno češće netko spočitnuo nevoljene lezibejki transvestita i prljavih po pravilu.)
(I u nekom sam ga trenutku čitala opet i bio je nekako primitivan. Bio je i ranije, ali bila sam lakše očarljiva tada. MPT-u bi vjerojatno češće netko spočitnuo nevoljene lezibejki transvestita i prljavih po pravilu.)
Dobro, a mi koji znamo da nismo ti, ti intelekalci, onda nije cajka?Gazda » wrote: Ja sam već davno napisao dijagnozu, no valja ju ponoviti. On je cajka za osobe koje misle - ključna riječ, MISLE - da su intelektualci. Tak da ga ja ne nabim. Samo žalim njegove obožavatelje.
Valjda. Osobe koje misle da su intelektualci misle da je Balašević cajka. Ili je mislio reći da svaki intelektualac svoju cajku ima. Ko će ga znati.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
svaki put kad netko u drustvu odusevljeno krene o balasevicu, jedva se suzdrzim da ne zakolutam ocima. al' ne kenja mi se toliko od balasevica (ne volim ga, ali su mi dvije pjesme sasvim podnosljive) koliko od zaludjenosti njime. valjda traume iz srednje skole. u srednjoj su ga uvijek slusali oni likovi koji su uvijek pili i jebali (ja nisam), masnih kosa, mahom u tankericama i s prastarim ili rukom sivanim torbama (onak', umrli bi od srama da stave na sebe normalni cisti ruksak), nacickani raznoraznim hippie bedzevima. barem jedan od njih ima gitaru i onda drka po njoj, a mastan, a pijan, a nikakav, al' jebe i uvijek ima za jebat'. i uvijek piju. puno. i onda bi te grlili iako ne znaju ni kak' se zoves.
(i kog vraga ste na temu o asocijacijama stavili prokletog rickmana, kad god ga vidim ja mislim na seks!
) i kad god bi bio neki tulum ili druzenje u parkicu, norijadu da ni ne spominjem, uvijek bi se pjev'o balasevic. uz gitaru. jeb'o vas vise taj ringispil i janis joplin i doorsi, sta je previse, previse je. nisam sklona ni prokletim hipsterima, jel' mozemo i o njima ovdje? i o palestinkama? i o gibonnijevoj pceli u zlici? 
(i kog vraga ste na temu o asocijacijama stavili prokletog rickmana, kad god ga vidim ja mislim na seks!
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Nemam pojma (srećom) o čemu jezebel priča, ali kad se podigne za Azru
, odmah mi se razbistri slika.
U moje vrijeme su to bila obilježja štovatelja Azre.
Pjevanje uz gitaru stvarno daje poriv za umlatiti pjevača njegovom gitarom. I kad je mrtav, još mlatiti po njemu.
Za svaki slučaj. Još.
U moje vrijeme su to bila obilježja štovatelja Azre.
Pjevanje uz gitaru stvarno daje poriv za umlatiti pjevača njegovom gitarom. I kad je mrtav, još mlatiti po njemu.
Za svaki slučaj. Još.
- Lord Byron
Opa, počeli smo se i šamarat'?Tea Tree » wrote:Pjevanje uz gitaru stvarno daje poriv za umlatiti pjevača njegovom gitarom. I kad je mrtav, još mlatiti po njemu.![]()
BTW, jel još nužno na rapREtoaru i "Krivo je moreeeeeeee"?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Ovisi kakav je tulum. Ja sviram Maidene, AC/DC i Metallicu, nitko se ne žali. Niti traži Azru i Balaševića.
Potpisi su za budale.
a ako si dijete i jos ides u vrtic?Margarita » wrote: Valjda. Osobe koje misle da su intelektualci misle da je Balašević cajka. Ili je mislio reći da svaki intelektualac svoju cajku ima. Ko će ga znati.
jel ti je time predodredjena i karijera?
i ne znam u kakvim se drustvima vi to krecete, al mi smo price o izvodjacima i bendovima ostavili u srednjoj skoli. ozbiljno.
meni su nepoznaice uzdizanja balasevica. azre. ekv. i tak...
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Lord Byron
-
- Information
-