Lajk
UĐITE! (službeni chat)
Zamišljam crveni tepih. Big Brother.m.za » wrote: Zar imamo reklamu klikanjem na čiji je link s napisanim "Željni ste druženja? Dođite - vi imate glavu, mi vas jebemo u nju"netko unaprijed znao gdje dolazi?
Pusti ljudima da imaju bar nadu![]()
Tea Tree, je
Stvarno je to prozivanje malo
- Lord Byron
m.za » wrote: Zar imamo reklamu klikanjem na čiji je link s napisanim "Željni ste druženja? Dođite - vi imate glavu, mi vas jebemo u nju"netko unaprijed znao gdje dolazi?
Pusti ljudima da imaju bar nadu![]()
:
znači, gore imaš opciju Members, na homepageu, na tabu, klikneš i odeš na zadnju stranicu da vidiš tko se zadnji učlanio.
nije niš moderatorski, svi to mogu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pa ja to znamPješčana » wrote: znači, gore imaš opciju Members, na homepageu, na tabu, klikneš i odeš na zadnju stranicu da vidiš tko se zadnji učlanio.
nije niš moderatorski, svi to mogu![]()
. Ne znam da li bih ja u toj situaciji shvatila da je to nešto drugačije od podjebavanja, a kamo li netko sramežljiviji
Baš me briga kako će se inače netko zabavljati (tj. vi
Volim se i ja zajebavat i podjebavat, ali s ljudima koje ZNAM.
Šta ću zajebavat nekoga tko još nije ništa ni napisao
- schmokljan
Nego, imamo li mi ovdje uopće ljudi kojima je ovo PRVI forum?
Treba nam pupoljaka forumaških, kad se samo sebe sjetim kakav sam pristojan mladić bio, a kad bi me netko kvotao, srce bi mi stalo. Eh da...: staristarac:
Dakle - prebjega ima, bio je to jedan strašan zbjeg.
Ali nevinih, nevinih nema! :MaximilienRobespierre:
Treba nam pupoljaka forumaških, kad se samo sebe sjetim kakav sam pristojan mladić bio, a kad bi me netko kvotao, srce bi mi stalo. Eh da...: staristarac:
Dakle - prebjega ima, bio je to jedan strašan zbjeg.
Ali nevinih, nevinih nema! :MaximilienRobespierre:
- schmokljan
Ne postoji ignoriranje, nego tek tiho obožavanje iz prikrajka.jevgenija » wrote:ja znam da je jedna nevina. ali svi osim mel je ignoriraju
Ima.schmokljan » wrote:Nego, imamo li mi ovdje uopće ljudi kojima je ovo PRVI forum?
Tamo sam ostavila svega 42 posta. Računa li se to?
- Lord Byron
Ha, to ti je kao da kažeš "naravno da sam nevina, pa ti si mi tek drugi".Tea Tree » wrote: Tamo sam ostavila svega 42 posta. Računa li se to?
Pa zar nije tako?Lord Byron » wrote: Ha, to ti je kao da kažeš "naravno da sam nevina, pa ti si mi tek drugi".
- Lord Byron
- schmokljan
Čuj, najvažnije je kako se ti osjećaš.
Zašto navodnici? Misliš šatro nevina i šatro neuka?Lord Byron » wrote: Miješaš "nevina" i "neuka".
Dobro, dobro.
Osjećam se kao da mi je ovo prvi forum. :razmišljakakavbitotrebaobitiosjećaj:
- Lord Byron
Zato što bi "Miješaš nevina i neuka" značilo nešto sasvim drugoTea Tree » wrote: Zašto navodnici?
Što?Lord Byron » wrote: Zato što bi "Miješaš nevina i neuka" značilo nešto sasvim drugo.
- Lord Byron
Prostoća je u očima čitatelja.
Značilo bi isto što i "Miješaš nevinog i neukog". Pa ti vidi
- schmokljan
Ako se tako osjećaš onda to i je tako. Evo, ti onda možeš reći je li m.za u pravu kad kaže da djelujemo prijeteće neupućenom putniku namjerniku. Kako ti djelujemo?Tea Tree » wrote: Osjećam se kao da mi je ovo prvi forum. :razmišljakakavbitotrebaobitiosjećaj:
Pa meni ne. Ni najmanje. Ali ja sam bila jedna od onih koja je "prozivala" nove.schmokljan » wrote:
Ako se tako osjećaš onda to i je tako. Evo, ti onda možeš reći je li m.za u pravu kad kaže da djelujemo prijeteće neupućenom putniku namjerniku. Kako ti djelujemo?
Ove novije od mene.
Meni se to učinilo poticajnim. Da netko novi primijeti da ga se spominje pa se možda uključi.
- Lord Byron
Zapravo, mislim da je spominjanje "ni iz džepa, ni u džep".Tea Tree » wrote: Meni se to učinilo poticajnim. Da netko novi primijeti da ga se spominje pa se možda uključi.
Mene malo zbunjuje to da se ljudi registriraju i onda šute. Mislim, šutjeti se može i neregistriran - nekako očekuješ da se registriraju nakon što su malo prokrstarili forumom i pohvatali konce.
A opet, ako ljude veseli...
Pa da, moram priznati da nisam ni ja to skužila. Registrirala sam se kad sam odlučila progovoriti.Lord Byron » wrote: Zapravo, mislim da je spominjanje "ni iz džepa, ni u džep".
Mene malo zbunjuje to da se ljudi registriraju i onda šute. Mislim, šutjeti se može i neregistriran - nekako očekuješ da se registriraju nakon što su malo prokrstarili forumom i pohvatali konce.
A opet, ako ljude veseli...
Prije toga nije bilo potrebe.
-
- Information
-