Može, samo ja bih maknuo navodnike.bliss » wrote:"Pod plahtama."
Novi podforum - chat free zona
- Lord Byron
Ti sasvim slučajno naravno aludiraš na cirkusante? :diskutant:jevgenija » wrote: nisam baš sigurna. ako i bude odvajanja - odvojit će se sami diskusanti, ako to budu željeli. kontam da bi se to ipak moglo pretvorit u odvajanje tema do kojih je diskusantima iznimno stalo i žele plahte na njima, prije nego u odvajanje diskusanata, iako je uvodni malo nespretno sročen.
Glasala sam za opciju b.
Mislim da je šaljivih naslova za ozbiljne teme već dovoljno. Iz nekih teško da se na prvu razumije čemu i kome je namijenjena.
Dajte nešto razumljivo i konzervativno, neće vam otpast prst od neoriginalnosti.
Ako se pročita post, onda se zna kome je i čemu tema namijenjena. Ja jesam za to da se iz naslova vidi o čemu se radi, ali šaljivi naslov nije nužno u kontradikciji s ozbiljnom temom.m.za » wrote: Mislim da je šaljivih naslova za ozbiljne teme već dovoljno. Iz nekih teško da se na prvu razumije čemu i kome je namijenjena.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1665 times
Šaljivi naslov očitava određenu slobodu, neformalnost teme, mami na šale, pošalice i trkelj - upravo ono što se otvaranjem istog upravo želi izbjeći.bliss » wrote:
Ako se pročita post, onda se zna kome je i čemu tema namijenjena. Ja jesam za to da se iz naslova vidi o čemu se radi, ali šaljivi naslov nije nužno u kontradikciji s ozbiljnom temom.
- Nikolajevna
Što ako pobijedi opcija b? Pretpostavljam da je to isto kao da je pobijedila opcija a.
Šegava je ta Ashtaroth.
Glasala sam za a.
Uvodni post je vrijedan divljenja.
Šegava je ta Ashtaroth.
Glasala sam za a.
Uvodni post je vrijedan divljenja.
- Stitch
- Head Honcho
Isto ti je to, da. Kao nekad u Saveznom izvršnom vijeću ili u Predsjedništvu SFRJ: formalno imaš jedan glas, a ustvari imaš ih tri.Nikolajevna » wrote:Što ako pobijedi opcija b? Pretpostavljam da je to isto kao da je pobijedila opcija a.
Potpisi su za budale.
Nije tako. Ja sam otvorio temu "Abić" na kojoj se i iz naslova i iz uvodnog posta vidjelo da je namijenjena smiješnoj i neozbiljnoj strani abortusa, a onda su se ljudi počeli na njoj klati oko jebenog abortusa i fašistički moderatori su je preimenovali u "Abortus".bliss » wrote:
Ako se pročita post, onda se zna kome je i čemu tema namijenjena. Ja jesam za to da se iz naslova vidi o čemu se radi, ali šaljivi naslov nije nužno u kontradikciji s ozbiljnom temom.
Ako se otvori ovaj podforum, onda se zalažem za to da se otvori i podforum na kojem je zabranjeno netrolanje.
Biti i mniti svemiropolisno
- schmokljan
Ne implicira li otvaranje ovakvog podforuma da su svi ostali - chaterski?
Pogledajte podforum Čitamo - nema govora da je chaterski.
Dakle - podržavam otvaranje ovog podforuma kao alternativu Okruglom stolu, a ne kao alternativu svim ostalim podforumima.
To dakle znači - podforum Trkeljanje je chaterski, podforum Okrugli stol poluozbiljan, s dozvoljenim izletima u ozbiljnost, odnosno chat, s obzirom na temu i trenutne sklonosti sudionika, te podforum O svemu ozbiljno na kojemu chat i offtopic mudrost i duhovitost nije dozvoljena.
Je li to to?
EDIT: Glasao za prvu opciju, ne zato što bih JA strožije moderirno mjesto, nego zato što kad ljudi nešto žele, a ti im to možeš dati, onda im to i trebaš dati.
Pogledajte podforum Čitamo - nema govora da je chaterski.
Dakle - podržavam otvaranje ovog podforuma kao alternativu Okruglom stolu, a ne kao alternativu svim ostalim podforumima.
To dakle znači - podforum Trkeljanje je chaterski, podforum Okrugli stol poluozbiljan, s dozvoljenim izletima u ozbiljnost, odnosno chat, s obzirom na temu i trenutne sklonosti sudionika, te podforum O svemu ozbiljno na kojemu chat i offtopic mudrost i duhovitost nije dozvoljena.
Je li to to?
EDIT: Glasao za prvu opciju, ne zato što bih JA strožije moderirno mjesto, nego zato što kad ljudi nešto žele, a ti im to možeš dati, onda im to i trebaš dati.
- Nikolajevna
Bravo, bravo. Većina nas je tako napravila.schmokljan » wrote: EDIT: Glasao za prvu opciju, ne zato što bih JA strožije moderirno mjesto, nego zato što kad ljudi nešto žele, a ti im to možeš dati, onda im to i trebaš dati.
Zar je potrebno čekati deset dana? 'Ajmo sutra pa da odmah vidimo kako će to izgledati.
Ne mislim da je 10 dana nužno čekati, no, vikend je, neki čitaju tek s posla, pa možda izroni još koja ideja, ili sugestija, prijedlog i slično. 
Uostalom, admin se nije oglasio po pitanju realizacije, tj. što forum podržava i postoji li neko jednostavnije rješenje od 'opt out' grupe, pa je to mišljenje kojeg svakako treba pričekati - jer takve stvari treba opisati u uvodnom postu i uostalom vidjeti jel izvedivo
Uostalom, admin se nije oglasio po pitanju realizacije, tj. što forum podržava i postoji li neko jednostavnije rješenje od 'opt out' grupe, pa je to mišljenje kojeg svakako treba pričekati - jer takve stvari treba opisati u uvodnom postu i uostalom vidjeti jel izvedivo
- Nikolajevna
Otvorio sam novi PDF "O svemu ozbiljno" kao podforum Okruglog stola.
S obzirom da tamo postoji decidirani chat pdf, tako sada postoji i decidirani chat-free PDF.
Stavio sam Ash za moda tog i takvog PDF-a.
Nažalost, phpbb nema mogućnost da modovi editiraju grupe, svi slični zahvati se rade iz admin panela.
To znači da modu ostaju i dalje identični alati kao i ostalim modovima.
Na vrh PDF-a treba zalijepiti sticky sa pravilima i jasno istaknuti da je taj PDF strože moderiran i da je stoga lakše pokupiti warning ili ban na istom, kao i da se chat postovi brišu.
S obzirom da želimo što veću...ehm, transparentnost ("obožavam" taj pojam
), možda bi bilo zgodno na PDF-u stvoriti "recycle bin" topic na koji bi se movali svi chat postovi (umjesto brisanja). Na taj način se nitko ne može žaliti da mu je post nepravedno izbrisan.
S obzirom da tamo postoji decidirani chat pdf, tako sada postoji i decidirani chat-free PDF.
Stavio sam Ash za moda tog i takvog PDF-a.
Nažalost, phpbb nema mogućnost da modovi editiraju grupe, svi slični zahvati se rade iz admin panela.
To znači da modu ostaju i dalje identični alati kao i ostalim modovima.
Na vrh PDF-a treba zalijepiti sticky sa pravilima i jasno istaknuti da je taj PDF strože moderiran i da je stoga lakše pokupiti warning ili ban na istom, kao i da se chat postovi brišu.
S obzirom da želimo što veću...ehm, transparentnost ("obožavam" taj pojam
- Stitch
- Head Honcho
Napravi ti smeće na razini cijelog foruma - spomenuo sam već negdje da nam treba sigurnosni filtar jer se događalo da gubimo cijele teme, a ne samo postove. 
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
-
- Information
-