sta oces da ti kazem? os prvo dobru ili losu vijest? aj, prvo losu. sve je ok. evo ti i losa vijest..zapitaj se bi li ti stvarno bilo bolje da je bolje?
vidi, mjesec mi je nesto slab, kvari mi malo skoro perfektnu sliku. mislim, ono..bozica erosa, sta ne stima, sta ne valja? ..a bit ce frizura?
ne kuzim, jel se radi o tome da ne zelis da te gledaju kao objekt, sto? ili upravo zelis da te gledaju kao objekt svojih putenih zelja (najvjerojatnije muskih), ali na nacin na koji ti to zelis?
ok, ako to nije sada problem, mora bit da je bio.
tu je negdje ta neka, ja volim rec iako grubo zvuci, razapetost..izmedju neke njeznosti koju nudis i agresije okoline koju primas.
vaga si, ti to hendlas dobro, ali ja bih ipak malo manje se psiicki trosio. mislim, nije bitno..sta, ko, di..ko je tolko vazan? ajde, bolan..
vidi, vaga moze vagat i moze bit u ravnotezi i ako vaze na jednosj strani tonu i na drugoj strani tonu. ali isto moze mjerit ako je na jednoj mjerici gram i na drugoj mjerici gram, i aj ti meni kazi sto je lakse (sta vaga zna sto je lakse sebi, ona zna sto je lakse drugome, ko je jos mjerio dvije vage) mjerit ukupno dvije tone ili dva grama? pa nemos ti ic okolo i govorit, dajte, natovarite, ja sam vaga, sve cu ja to izbalansirat, pomirit..mos, naravno, onda pocnu napadi panike, pa napadi frke, pa onda mislimo da cemo se toga rjesit ako se dobro rke koke, ciki mjau br, pa onda to ne ispadne to, nego suprotno, pa onda jos gore, pa onda mjerica pretegne, pa trazi protuteret..nti, pa stani malo, di si zapizdila, ooooj, ustav se?
ok, nije to bas tako, ali pocni polako cistit, iako mi se cini da si vec pocela nesto, pa ce se i situacija pocet sama od sebe cistit. i cuj, kuzim ja sve, kad ces ako nes sad, ali nije sve u sekxsu, stvarno..
cak ni sto se druge strane tice.
inace, sve ok, koliko god njezno djelovala, imas ti fajt grifa, ne das na se i to je dobro. iskoristi to.
sve je ok, komunikacija, situiranost cak, ono, klasika vaga..diplomacija, jezici, umjetnost, putovanja, koncerti, lijecnik, london, pariz, njujork, lijecnik, promjena zemalja, promjena podneblja, lijecnik, gluma, film, televizija, mediji, komunikacije, lijecnik...
cek, cek, cek..sta je ovo, cek malo. odakle sad ovaj lijecnik? jel ti znas odakle ova medicina neka, odakle je to sad se stvorilo? ko ti je to? mislim, ne zanima me, ali neko toliko blizak ili nesto toliko blisko medicini, povezano s medicinom..nesto tu ima? jel se zubari isto racunaju? ne da mi se sad carat, ali taj..to ti se stalno nesto mota kud god krenes. ne mora bit lose, dapace, ali ja bih htio to maknut, jer mi se uopce ne uklapa.
dakle (ovo je epp za voajere ovdje) zgodna i to uranski zgodna, neodoljiva, bistre i brze misli, ono, skoro pa vlaske, za nadjebavat se, dusa je vise dusica, ne bas fragilna, ali fina recimo, malo u otporu prema svijetu cak i nesto infantilnija; nijedan se ne treba bojat da ces se za njega udat radi love, obitelj.. a cuj, ko svaka obitelj, ima tu nesto rakovskoga, neke dominacije ili nedostatacije, da si musko samo bih ti jednu rijec rekao..mammmaaa
eto, to meni tu malo nije jasno, jer ovako napamet gledajuci, ne vidim u cemu je problem, nema ga, kao da ga je neko izmislio.
kad se malo bolje razmislim, mozda cak i ja, sasvim je moguce.