postavite mi dijagnozu i dajte lijek

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Sophiae

Post 05 Nov 2011, 00:49

dakle kako ide trideseta i svi oko mene se množe i meni pada na pamet da možda jednog dana bi i ja mogla.
no imamo problem. nitko me ne bi ženio. pitala sam sve i svi kažu da radije ne bi.
mislim znam kuhat (pitajte jevgeniju), radim kolače, znam zaradit, pijem pivo, tu i tamo se bavim sportom (gledam sa tribina i s kauča)na krevetne vještine se nitko nije žalio i ne slušam cajke.

ja mislim da je problem u cajkama.
ali treba mi dijagnoza i kako da se to izliječi ako se do 30te odlučim da ću se udati i imat male bosanske hrvate.

ako pomaže oženjeni me jako vole iz nekog razloga i nije im jasno zašto prolijevam sasvim dobre pive po njima.

u zadnja dva tjedna sam 5 puta postala tetka. mislim da je to razlog topika.

da, i?
blaze

Post 05 Nov 2011, 07:43

možeš se množiti i bez udaje. preporučujem jedno u takvom slučaju. no čak dvije moje znanice pogodio je zajeb. dobile su blizance
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 793 times
Been thanked: 1511 times
Post 05 Nov 2011, 08:44

Brak je ozbiljna stvar, nemoj se žuriti. Ne treba srljati ko guska u maglu. :zubo:
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 05 Nov 2011, 08:59

braco i setre, secirajmo.. :kava:
Sophiae » wrote:dakle kako ide trideseta i svi oko mene se množe i meni pada na pamet da možda jednog dana bi i ja mogla.
tek sad ti je palo na pamet? sta si radila do tridesete? popila si sta si imala, naduvala se sto se duvati dalo i sad sta? malo bi se smirila? ..ono, nismo vise izvidjaci, sad bi malo mejnstrim, kuca, auto, djeca, status..?

monozili su se ljudi stalno. i dijelili. i oduzimali. i kubni korjen vadili. integrirali. trazili tocku refleksije..
no imamo problem. nitko me ne bi ženio. pitala sam sve i svi kažu da radije ne bi.
1. nemamo problem. ti imas problem. tj svi imamo probleme, ali ti oces bit nas problem. pa ko bi te onda zenio?
ako nisi dio rjesenja, dio si frke.
2. koga si to sve pitala? bas sve? sve? jeah, kako ti kupus? pitala si one koji su tebi odgovarali, ali ocito ti imaju i svojih problema.
osim toga, vidi se da je tebi do udaje, mnozidbe i osiguranja mnozidbom..nije tebi do nekoga stalo, tebi je do sebe stalo, pa da.
3. i nije tebe frka sto se blizi trideseta, pa je frka, nego je tebi frka sto si kasno pocela za zapocet, za napravit prvi korak.
tj, nije tebi kasno za udat se, nego je tebi kasno za rastavit se, tj za udat se jos koji put i sad moras riskirat, va bank sve stavit.
ukratko, jadna mu majka koji je da je. koji bude da bude.
mislim znam kuhat (pitajte jevgeniju), radim kolače, znam zaradit, pijem pivo, tu i tamo se bavim sportom (gledam sa tribina i s kauča)na krevetne vještine se nitko nije žalio i ne slušam cajke.
jevgenija nije mjerilo za kuhanje. ko je jevgeniji mjerilo za kuhanje? da zna kuhat, valjda bi nekog i ona vec prizenila, pa da.
ako znas zaradit, radit kolace i pit pivo, pa sta ce ti ko? al je to malo? bavljenje sportom gledanjem je isto kao kao bavljenje seksom gledanjem, pa da.
sto se krevetnih vjestina tice, niko se nije zalio, ali ocito malo je onih, ako uopce, tj onih koje znas, jel, koji su htjeli jos i jos i jos..i jos. dakle, prosjek. ako ce se vec neko ozenit za taj prosjek, onda trazi jos cega pride, pa da.
eto cajke ne slusas. probaj. pocni..mozda otkrijes talent u sebi.
ali treba mi dijagnoza i kako da se to izliječi ako se do 30te odlučim da ću se udati i imat male bosanske hrvate.
problem je u latentnoj cajki u tebi ili u drugim cajkama koj sebi priskrbe one koje bi ti htjela?
nema tu dijagnoze. sasvim si normalna, uzivaj.

kako to mislis bosanske hrvate? jel ti oces bosanskog hrvata ili sta? jel ti to neka navlakusa, a? manipuliras ciljnom skupinom?
i kako stojis sa hrvatskim bosancima, srpskim hrvatima, madzarskim cehinjama, itd?

a ako ti zelis dati do znanja kakvo je tvoje politicko opredjeljenje, znaci li to da ako si bosanska hrvatica da je rimokatolicki obred tog dijela sakramentarija nuzan?
naime, bil se ti udala i bez crkve? ili, sta ce ti papir?
ako pomaže oženjeni me jako vole iz nekog razloga i nije im jasno zašto prolijevam sasvim dobre pive po njima.
nije ni meni jasno zasto ih prolivas pivom? to kao ono, smeta ti sto su ozenjeni? ha ha..
tj smeta ti. frustrirana si sto su ozenjeni i sto se ti ne moz za njih djevicanski udat i obradit taj materijal po svom ukusu.
tetka? nisam se nikad razumio u obiteljsko pravo, jel to od brace ili sestara? sta je, zadnja si ostala, a trebala si bit medju prvima i sad te svi pogledavaju, onako nekako, kao nista ti ne govore, ali se sve zna, jelda?
..i ti bi sad trebala zadovoljiti drustvene norme, jelda? ono, crna ovca u obitelji?

eto, sve si ti rekla o sebi, ali nisi rekla nista osim nesto pr-a. treba tu jos podataka da bi ti se dao kvalitetan savjet.
za sad, u medjuvremenu dok se nesto ne dosjetimo, nemoj vise pitat.. bil se ti ozenio za mene, pitaj..bil se ti udao za mene? probaj, mozda uspije..

eto, pa da.. :kava:

:D
..a unda
Undaminator

Post 05 Nov 2011, 09:04

Hekatonhir » wrote:Brak je ozbiljna stvar, nemoj se žuriti. Ne treba srljati ko guska u maglu. :zubo:
pa vidis da nece ona usrljat, nego trazi nekog ko ce usrljat. :zubo:
Pješčana

Post 05 Nov 2011, 09:08

blaze » wrote:možeš se množiti i bez udaje. preporučujem jedno u takvom slučaju. no čak dvije moje znanice pogodio je zajeb. dobile su blizance
solo majke blizanaca? ideš... : polako i sporo fijučem:

nemoj baš ići okolo i govoriti da ti treba netko za dite napraviti, zna ih to odbiti.

odi na okupljališta muškaraca koji vole žene. mislim da bi ročna vosjka ulazila u tu kategoriju.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..a unda
Undaminator

Post 05 Nov 2011, 09:10

Pješčana » wrote: solo majke blizanaca? ideš... : polako i sporo fijučem:

nemoj baš ići okolo i govoriti da ti treba netko za dite napraviti, zna ih to odbiti.

odi na okupljališta muškaraca koji vole žene. mislim da bi ročna vosjka ulazila u tu kategoriju.
i ludnica je isto dobro mjesto. ona, cajkaska ludnica. jel to jos radi?

iako, nisam bas siguran da su tamo muski sto posto sigurni da vole zene. :misli:
Silajn

Post 05 Nov 2011, 09:13

Pješčana » wrote:mislim da bi ročna vosjka ulazila u tu kategoriju.
Nema toga više :tuzni: :zubo:
Pješčana

Post 05 Nov 2011, 09:16

Silajn » wrote:
Nema toga više :tuzni: :zubo:
kako to misliš, nema?
pa tko nas čuva? možda se drugačije zovu? ja još uvijek znam na ulici vidite dečke u zelenom maskirnom
ah, ročna vojska :cerek: imam par milih sjećanja
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Silajn

Post 05 Nov 2011, 09:25

Pješčana » wrote: kako to misliš, nema?
pa tko nas čuva? možda se drugačije zovu? ja još uvijek znam na ulici vidite dečke u zelenom maskirnom
ah, ročna vojska :cerek: imam par milih sjećanja
Čuva nas NATO, pobogu :serek: Nema ročnika, samo profići. Možda i hodaju okolo u uniformama dok su na treningu, ali nema ih više tak puno.
dimnjak

Post 05 Nov 2011, 09:54

bog nas cuva, bog :Pop: :mudri: :amen:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
JPK

Post 05 Nov 2011, 09:59

Sophiae » wrote:dakle kako ide trideseta i svi oko mene se množe i meni pada na pamet da možda jednog dana bi i ja mogla.

Rješenje tvog problema je u zakonu velikih brojeva. Daj pičke mnogima, pa ćeš naletjeti i na onog koji će te ženiti.
Biti i mniti svemiropolisno
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 793 times
Been thanked: 1511 times
Post 05 Nov 2011, 10:04

JPK » wrote: Daj pičke mnogima, pa ćeš naletjeti i na onog koji će te ženiti.
Ali šutke. I mora mu reći da joj je drugi. :D
Potpisi su za budale.
Sophiae

Post 05 Nov 2011, 11:37

..a unda » wrote:braco i setre, secirajmo.. :kava:

tek sad ti je palo na pamet? sta si radila do tridesete? popila si sta si imala, naduvala se sto se duvati dalo i sad sta? malo bi se smirila? ..ono, nismo vise izvidjaci, sad bi malo mejnstrim, kuca, auto, djeca, status..?

monozili su se ljudi stalno. i dijelili. i oduzimali. i kubni korjen vadili. integrirali. trazili tocku refleksije..

1. nemamo problem. ti imas problem. tj svi imamo probleme, ali ti oces bit nas problem. pa ko bi te onda zenio?
ako nisi dio rjesenja, dio si frke.
2. koga si to sve pitala? bas sve? sve? jeah, kako ti kupus? pitala si one koji su tebi odgovarali, ali ocito ti imaju i svojih problema.
osim toga, vidi se da je tebi do udaje, mnozidbe i osiguranja mnozidbom..nije tebi do nekoga stalo, tebi je do sebe stalo, pa da.
3. i nije tebe frka sto se blizi trideseta, pa je frka, nego je tebi frka sto si kasno pocela za zapocet, za napravit prvi korak.
tj, nije tebi kasno za udat se, nego je tebi kasno za rastavit se, tj za udat se jos koji put i sad moras riskirat, va bank sve stavit.
ukratko, jadna mu majka koji je da je. koji bude da bude.

jevgenija nije mjerilo za kuhanje. ko je jevgeniji mjerilo za kuhanje? da zna kuhat, valjda bi nekog i ona vec prizenila, pa da.
ako znas zaradit, radit kolace i pit pivo, pa sta ce ti ko? al je to malo? bavljenje sportom gledanjem je isto kao kao bavljenje seksom gledanjem, pa da.
sto se krevetnih vjestina tice, niko se nije zalio, ali ocito malo je onih, ako uopce, tj onih koje znas, jel, koji su htjeli jos i jos i jos..i jos. dakle, prosjek. ako ce se vec neko ozenit za taj prosjek, onda trazi jos cega pride, pa da.
eto cajke ne slusas. probaj. pocni..mozda otkrijes talent u sebi.

problem je u latentnoj cajki u tebi ili u drugim cajkama koj sebi priskrbe one koje bi ti htjela?
nema tu dijagnoze. sasvim si normalna, uzivaj.

kako to mislis bosanske hrvate? jel ti oces bosanskog hrvata ili sta? jel ti to neka navlakusa, a? manipuliras ciljnom skupinom?
i kako stojis sa hrvatskim bosancima, srpskim hrvatima, madzarskim cehinjama, itd?

a ako ti zelis dati do znanja kakvo je tvoje politicko opredjeljenje, znaci li to da ako si bosanska hrvatica da je rimokatolicki obred tog dijela sakramentarija nuzan?
naime, bil se ti udala i bez crkve? ili, sta ce ti papir?

nije ni meni jasno zasto ih prolivas pivom? to kao ono, smeta ti sto su ozenjeni? ha ha..
tj smeta ti. frustrirana si sto su ozenjeni i sto se ti ne moz za njih djevicanski udat i obradit taj materijal po svom ukusu.

tetka? nisam se nikad razumio u obiteljsko pravo, jel to od brace ili sestara? sta je, zadnja si ostala, a trebala si bit medju prvima i sad te svi pogledavaju, onako nekako, kao nista ti ne govore, ali se sve zna, jelda?
..i ti bi sad trebala zadovoljiti drustvene norme, jelda? ono, crna ovca u obitelji?

eto, sve si ti rekla o sebi, ali nisi rekla nista osim nesto pr-a. treba tu jos podataka da bi ti se dao kvalitetan savjet.
za sad, u medjuvremenu dok se nesto ne dosjetimo, nemoj vise pitat.. bil se ti ozenio za mene, pitaj..bil se ti udao za mene? probaj, mozda uspije..

eto, pa da.. :kava:

:D
ok neću se udat. nikad. u pravu si.

fyi imam 26 i ne vjerujem u razvod :)
agnostik
oženjene polijevam pivom jer lažu da nisu oženjeni i dolaze sa idejama s kojima bi trebali dolazit svojim ženama.

sjest ću i pričekat da me prođe adolescentska kriza :D
da, i?
Lord Byron

Post 05 Nov 2011, 11:40

Sophiae » wrote:fyi imam 26 i ne vjerujem u razvod :)
Što točno znači "ne vjerujem u razvod"? :confused:
Sophiae

Post 05 Nov 2011, 11:45

Lord Byron » wrote: Što točno znači "ne vjerujem u razvod"? :confused:
ako ću se jednog dana udat udat ću se i radit na tom braku da potraje.
jasno nema jamstva ali isto tako nije mi namjera uletjet u nešto mišlju da ću se zadržat dok ne naiđe nešto bolje, da ću pobjeć s prvim problemom i još manje sa stavomm, ok sad sam u braku i sad više ne moram ništa radit sve će ići ko po špagi.
razvod je zadnja opcija.
jebiga dolazim iz sredine u kojoj sam se nagledala kvalitetnih i uspješnih brakova, koji nisu savršeni, imaju problema ali ih ne rješavaju bijegom. možda ih to čini savršenima ti problemi i nesavršenosti unatoč kojima opstaju i koje uspijevaju prevazići
da, i?
Eks

Post 05 Nov 2011, 11:45

Prenerazilo me ovo 26. Trebam li ja početi paničariti?
Idem poslušati Hladno pivo.
Sophiae

Post 05 Nov 2011, 11:47

ex_anais » wrote:Prenerazilo me ovo 26. Trebam li ja početi paničariti?
Idem poslušati Hladno pivo.
nemoj. ja sam iz čudnog kraja. povremeno me pucaju filmovi o budućnosti. ko sad.
da, i?
Eks

Post 05 Nov 2011, 11:47

Sophiae » wrote: nemoj. ja sam iz čudnog kraja. povremeno me pucaju filmovi o budućnosti. ko sad.
Dobro, imaš fore do četrdesete. :ne zna:
Sophiae

Post 05 Nov 2011, 11:49

e ovo za tetku, kod mojih to ide da je uža obitelj do trećeg/četvrtog koljena pa sam tetka svima koje produciraju :D
da, i?
Sophiae

Post 05 Nov 2011, 11:50

ex_anais » wrote:
Dobro, imaš fore do četrdesete. :ne zna:
tad mi se neće dat. znam se, postat ću ko tata i djed, mrgud koji ne podnosi ljude oko sebe koji mu remete rutinu i mir. samo one na koje se navikao u ranim godinama života.

možda smao trebam mačku.
da, i?
Lord Byron

Post 05 Nov 2011, 11:54

Sophiae » wrote:
razvod je zadnja opcija.
Ovo je tisućama milijuna kilometara udaljeno od bilo kakvog mogućeg značenja "nevjerovanja u razvod".

Logično je bilo pretpostaviti da te, s tvojih piletinastih :D 26, ovakve rečenice pucaju zbog bliže okoline i sredine. Problem je u tome što takve piletinaste nikad ne žele čuti nepiletinastu (blago rečeno :mudri:) rečenicu da je pred tobom svo vrijeme svijeta.

Lijek je jednostavan, čak ne mora biti ni gorak (zato ga ljudi uzimaju sa skepsom): jednostavno, živi.
Lord Byron

Post 05 Nov 2011, 11:55

Sophiae » wrote:
E, tako to počne.

Sedamnaest mačaka nakon toga, ... :zubo:
Sophiae

Post 05 Nov 2011, 11:56

Lord Byron » wrote: Ovo je tisućama milijuna kilometara udaljeno od bilo kakvog mogućeg značenja "nevjerovanja u razvod".

Logično je bilo pretpostaviti da te, s tvojih piletinastih :D 26, ovakve rečenice pucaju zbog bliže okoline i sredine. Problem je u tome što takve piletinaste nikad ne žele čuti nepiletinastu (blago rečeno :mudri:) rečenicu da je pred tobom svo vrijeme svijeta.

Lijek je jednostavan, čak ne mora biti ni gorak (zato ga ljudi uzimaju sa skepsom): jednostavno, živi.
Čuj ako napišem smrt je zadnja opcija proglasit će me netko tu masovnim ubojicom. išla sam na društveno prihvatljiv odgovor.
da, i?
Sophiae

Post 05 Nov 2011, 11:57

jel itko pročitao uvodni?
da, i?
  • Information