Znate li vi koliko mi još tamošnjih kartona i banova moramo preživjeti do 18.?
Prvi trkeljaški sabor
vrlo vjerojatno. ali, jedini koji vam moze donijeti mir, to sam ja, ali opet..ne ide to dzabe. bez gajbe pive i dvije nimfe na tom tulumu koje ce me tetosit (vidi uputstvo u prilogu..privitku..addonsu),nece ici. ispod te cijene ne ide.Hekatonhir » wrote:Kako je počelo, posvađat ćemo se prije toga - i otkazati tulum.
prilog..
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Potpisi su za budale.
ne uvjeravam vas u sebe, nego vas u situaciju.jevgenija » wrote:unda, zašto pokušavaš uvjerit pučanstvo da izgledaš kao reklama za Gavrilovićku s kraja sedamdesetih?
a zasto ti nije pala na pamet pasteta? aj, zasto?
..ima i jedna ona..oni plakati sa papom i salamom..jel bilo tako nesto?dimnjak » wrote:jer zeli ostat u uvjerenju da forumasice izgledaju ko reklama za gavrilovicku s pocetka stoljeca
ima jos jedna, gdje zena bujnih grudi drzi u narucju kobasu, al ju e mogu naci
Nevezano za ovu temu, sad mi je palo na pamet: pa to je dvadesetgodišnjica, k tome još i pada usred predizborne kampanje. Mislim da je datum odlično odabran, naime, morat ću se svakako napit od muke kad vidim kako će ga političari isprostituirati.aisling » wrote:18/11/1991 pad Vukovara
gonj špadi
Margarita » wrote: Da prebacima na 29.?

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Kako znaš kad nisi bio..a unda » wrote: ..ako je to bila zabava, sretan sam sto sam isao rano lec. :mladi macak, stari macak..:
Govorim o nas 4 koji smo glasali za ovaj vikend i našli se na tajnoj lokaciji
- Nikolajevna
Škicao vas je iz prikrajka.m.za » wrote: Kako znaš kad nisi bio
nisam imao gdje bit. to sto ste vi lokale dok ste bile ovdje na forumu i mislile da je to tajna, to je druga stvar..m.za » wrote: Kako znaš kad nisi bio
ma, nije meni zao, nek ste se vi zabavljale. jeste li se i kikicale? ono..kikikiki..
sta nisi rekla da te treba pokrivat.m.za » wrote:Meni se čini da si ti taj koji je lokao
Pa jebote, da haubica....da dekica....da pokrivanje....
Kako bi ti mene pokrivao? S metlom iz guzice
Tvoje, da ne bi bilo zabune
:kikikiki:
nadala sam se da ćete se predomisliti. ne vjerujem da ću moći taj vikend, ali još je rano da 100% mogu potvrditi nedolazakPješčana » wrote:treći vikend u mjesecu, petak ili subota
- schmokljan
Je li subota, ili petak?
Molio bih da se kod razmatranje mjesta uzme u obzir da mrzim mjesta na kojima je gužva.
Molio bih da se kod razmatranje mjesta uzme u obzir da mrzim mjesta na kojima je gužva.
+1. O mjestima na kojima se puši da ne govorim.schmokljan » wrote:Je li subota, ili petak?
-
- Information
-