Ma mi tu zapravo ne pišemo ništa. Tema služi zato da Lastan ovamo prebaci suvišne postove.Herp wrote:Dobro čekaj malo, jel ođe pišemo šta smo mi ili šta su nam bili did i baba?
Mi smo tek dokoni spameri. Poslije idemo u gledalište.
Ma mi tu zapravo ne pišemo ništa. Tema služi zato da Lastan ovamo prebaci suvišne postove.Herp wrote:Dobro čekaj malo, jel ođe pišemo šta smo mi ili šta su nam bili did i baba?
Ja sam se šalila, jer je prije mene bilo nekih upisa o tome ko su nam bili baba i did, Herp.Herp » wrote:Dobro čekaj malo, jel ođe pišemo šta smo mi ili šta su nam bili did i baba?![]()
Jer ako ćemo tako, trebam puno smajlića u crnome, s kapicama na "U".
A nisu ovi moji bili neko plemstvo, nego su ih omrzili u nekim selima i plemenima zbog nekih akcija koje su poduzimali, šta ja znam. Ne zbog toga što imam, ne daj bože, nekakvo super-duper prezime..a unda » wrote:cuj..prezimena, necemo sad o tome.nomina sunt penis.
ali, stvarno, ako je neko u kurcu, onda su to montekji. zlo, eto..![]()
jok. ja sam desnićarka.jevgenija » wrote:bojim se da će ti ovdje svi htjet bit partizani
Eto. Zato je tu ova tema. Svaki put kad rasprave krenu u smjeru “u bivšem je sistemu bilo bolje”, a ja samo puknem ovamo.Melody » wrote:Onaj sistem multikvotanja na forum.hr je bio puno bolji.
Profesionalni forumaši, šta'šLastan » wrote: Eto. Zato je tu ova tema. Svaki put kad rasprave krenu u smjeru “u bivšem je sistemu bilo bolje”, a ja samo puknem ovamo.
Super je meni moderirati ovakve forumaše; vi se sami smjestite na pravu temu.
Znači, partizani su strijeljali sve rođake pripadnika Crne legije? Zanimljiva teorija.Hekatonhir » wrote:Moj djed bio je partizan. Njegovi bratići u Crnoj legiji. Ali bio je nekakav heroj, iako ne narodni, pa nam to spasilo obitelj. Inače bi sve strijeljali.
Ja se uklapam još više.
A jesi se raspisao, a mogao si jednostavno reći: bili su za Ducea!..a unda » wrote:meni su svi moji bili plemstvo.i sa vlaske i sa nevlaske strane..konte od cetine, plemicka poljicka kuca, harambasa de vjestic gora, grof od kamesnice, kapo omiskih gusara, u splitu imamo i ulicu..cak sam u rodu sa julijom od romea, jesam stvarno. nije ta julijina obitelj izmisljena, sekspir je samo pokrao neke fakte, izmontirao, zakrvavio, zasladio i napravio ondasnju, ali praavu sapunicu.
Nisu strijeljali sve, ali bilo je dovoljno da te tkogod prijavi Ozni jer si mu se zbog čega zamjerio pa da najebeš. Baka je stvari šestorice ili sedmorice tih bratića koji su zaglavili negdje u Bosni - odjeću, razne sitnice, fotografije - zakopala u vrtu. Doslovce sve što se moglo pogrešno protumačiti.judolino » wrote:Znači, partizani su strijeljali sve rođake pripadnika Crne legije? Zanimljiva teorija.
E to je, nažalost, istina. Zato ja uvijek pustim ženu da glasa prva, pitam za koga je glasala, a ja onda za kontru.Hekatonhir » wrote:Nisu strijeljali sve, ali bilo je dovoljno da te tkogod prijavi Ozni jer si mu se zbog čega zamjerio pa da najebeš. Baka je stvari šestorice ili sedmorice tih bratića koji su zaglavili negdje u Bosni - odjeću, razne sitnice, fotografije - zakopala u vrtu. Doslovce sve što se moglo pogrešno protumačiti.
Ljudi su se tih godina strašno bojali, vladala je opća paranoja.
Da, tamo je stvarno zvjerski velik. Prestrašiš se.judolino » wrote:Nego, bio sam u nekom restaču u Supermarket Cityju ili u blizini, nisam siguran, gdje poslužuju najveći zagrebački odrezak na svijetu (osim ako neki zemo nije otvorio restač u Texasu).
Nažderao sam se ko krme, tako da sam odbio prijedlog da si pokvarim ručak Tuđmanovom hižom...
Nije li to Ribič? Znam da je na nekakvom raskršću malo izvan Supermarket Cityja. Uz potok.judolino » wrote:Emer, jel se sjećaš kak se taj restač zove?
Tako je!Emericzy » wrote: Nije li to Ribič? Znam da je na nekakvom raskršću malo izvan Supermarket Cityja. Uz potok.
Najbolja su friška, tek skinuta s ljuljačke...ElliQuinn » wrote:Hajte vi sa svojim restoranskim temama ća. Pa zar želite pokrenuti glasine da se ovdje jedu mala djeca?
Pravi gurmani pojedu i ljuljačku. A u Ribiču dobiješ i pješčanik gratis.judolino » wrote:Najbolja su friška, tek skinuta s ljuljačke...
Učinilo mi se da piše: Mi smo tek donori sperme. No, ne mijenja značenje.Hekatonhir » wrote:Ma mi tu zapravo ne pišemo ništa. Tema služi zato da Lastan ovamo prebaci suvišne postove.
Mi smo tek dokoni spameri. Poslije idemo u gledalište.
Je, glad je bila. I jia je ko je ča stiga.Nikolajevna » wrote:Eh, moja nona je mog nonota našla u fojbi. I uzela si ga za po doma.
..ma nisu bili za ducea.judolino » wrote:A jesi se raspisao, a mogao si jednostavno reći: bili su za Ducea!
Users browsing this forum: Baidu [Spider], ClaudeBot, Meta AI Crawler and 0 guests