Gutam s guštom, jebeš ananas!
je, mrtav je više od pol mog života, al nema to sad veze.Morticia » wrote:Zna Ze. Kaze da misli da je riknija i da ga Maynard voli.
a ko je maynard?
čitaj - jel oženjen?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
maynar, iskurste na nebesima?!?!Morticia » wrote:Ze?!
previše se bavim revolucijama, bojim se zubara, ne smeta mi bit polusiromašna, volim svoj poso, a mrzim firmu za koju ga radim, imam kratke noge i na forumu sam umjesto da kafenišem sa znaš-već-kim, a pozvana sam.Ajvi » wrote:Pa dobro, Jevge, koji je tvoj problem?: silajnnaignoru:
Jel ti dost?
koji ze? onaj sta je noga na njemu?Morticia » wrote:Zna Ze. Kaze da misli da je riknija i da ga Maynard voli.
nije. s kim? ..ja vec ne znam s kim. a htio bih znat. svi bi htjeli znat.jevgenija » wrote: previše se bavim revolucijama, bojim se zubara, ne smeta mi bit polusiromašna, volim svoj poso, a mrzim firmu za koju ga radim, imam kratke noge i na forumu sam umjesto da kafenišem sa znaš-već-kim, a pozvana sam.
Jel ti dost?
ne mogu ti to reć. onda bih te morala ubit. a to mi nije u interesu..a unda » wrote: nije. s kim? ..ja vec ne znam s kim. a htio bih znat. svi bi htjeli znat.
Ti je sexksy?jevgenija » wrote:
maynar, iskurste na nebesima?!?!
A ni ne znas tko je.
Ce me zakoljes.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ne,
aj zapali, ko boga te molim, pa tek onda pročitaj ostatak moga posta.
OSTATAK MOGA POSTA:
seksi mi je bill hicks. zanima me tko je maynard. tojest, zanima me jel oženjen.
to me zanima jer me zanima bračno stane svih ljudi koji vole hicksa, neovisno o spolu, izgledu i sličnim tričarijama.
-
- Information
-