Ko je rek'o da je ko moja prijateljica, ti ili vodena?Ajvi » wrote:Vodena, sjebala si kvot.![]()
Gutam s guštom, jebeš ananas!
Joj Melodi, ovo da je ona paranoična to je ostatak kvota od Ajvi, sad sam tek skužila da mi je ostalo.
Sve gledam i gledam kad sam to napisala.
Silajn, čekam.
Još mi se i ruga, moja prijateljica. I koza sam.
Gdje je Mule kad ju trebaaam, osjećam se ko Mulicaaaaaaaa, sjebana sam do kraja. 
Sve gledam i gledam kad sam to napisala.
Silajn, čekam.
Još mi se i ruga, moja prijateljica. I koza sam.
u kurac, kad kažem samo bok, vodena pita jel smrdim, kad kažem samo vodena, ostali bok, onda se ostali dure, a nisam pročitala ni ajvin problem, kako onda da pobrojavam vas ostale?!?!Silajn » wrote:
Ostali ti odzdravljaju
Nego, uvijek je super rješavat tuđe probleme![]()
Možemo ih i izmislit
![]()
![]()
Davanje dijagnoza, jeeeeeee
enivej, ja sam spremna za malo dijagnostike - opletite. Može prvo mene? Ili ipak ajvi, ona ima problem?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
[uote="Ajvi »"]Vodena, sjebala si kvot. 
Jevge, pokati, rekla sam svoj problem. Opet ne čitaš.
Meh, neš ti problema.[/quote]

dobar ti je problem. Onak iskreno - oni su maloljetni, i dok su pod tvojim krovom imaš ih pravo zdravo hranit dok se ne osamostale ili dok ne pozelene od brokule
u drugom slučaju ih premaži žumanjkom kad ti dođe socijalna da dobiju boju i malo se zasjaje, a kasnije opleti po starom
Jevge, pokati, rekla sam svoj problem. Opet ne čitaš.
Meh, neš ti problema.[/quote]
dobar ti je problem. Onak iskreno - oni su maloljetni, i dok su pod tvojim krovom imaš ih pravo zdravo hranit dok se ne osamostale ili dok ne pozelene od brokule
u drugom slučaju ih premaži žumanjkom kad ti dođe socijalna da dobiju boju i malo se zasjaje, a kasnije opleti po starom
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Ma ajvi nema dijagnoza, kako ta žena može čitati more sranja na raznim temama, a da ne popizdi i ne klikne reply pa submit, ja to ne mogu vjerovati
Meni nije problem bio što je moja mama voljela zdravu i kuhanu hranu, mislim da sam stekla makar mrvu dobrih životnih navika iz toga. Da još toga nije bilo, boga pitaj kako bih živjela i hranila se
Šta sam se ja puta tako mogla spasiti anamo onamo
Ajmo vodenoj, jevgeniji i meni dat' dijagnozu
Ali ajmo neke lijepe dijagnoze, poka vam, nemojte mi crnjaka
Meni nije problem bio što je moja mama voljela zdravu i kuhanu hranu, mislim da sam stekla makar mrvu dobrih životnih navika iz toga. Da još toga nije bilo, boga pitaj kako bih živjela i hranila se
Šta sam se ja puta tako mogla spasiti anamo onamo
Ajmo vodenoj, jevgeniji i meni dat' dijagnozu
Ali ajmo neke lijepe dijagnoze, poka vam, nemojte mi crnjaka
Vodena, pa valjda ti smijem reći da si koza. Inače ode sve u pm.
Melody, nije da ne popizdim, ali odgovorim naglas, ne napišem. Rezultat je isti.
Hek, neću. Ona će reći ako bude htjela.
Jevge, ma nije da me inače nije briga što jedu i rade, ali sad sam pretjerala.
E, i pseto je ljubomorno na Onoga. Dobar mu je sve dok mi se ne približi. Moj ebetić.
Melody, nije da ne popizdim, ali odgovorim naglas, ne napišem. Rezultat je isti.
Hek, neću. Ona će reći ako bude htjela.
Jevge, ma nije da me inače nije briga što jedu i rade, ali sad sam pretjerala.
E, i pseto je ljubomorno na Onoga. Dobar mu je sve dok mi se ne približi. Moj ebetić.
-
- Information
-