Vodena » wrote:
.. Ja sam jedna od onih blesača koje komentiraju bez čitanja i poznavanja materije. ..
pa na tome forumovi i opstojavaju..da ne kazem..svijet.
ne brini se, to je sasvim, ali sasvim normalno. pozeljno stovise.
Vodena » wrote:
.. Ja sam jedna od onih blesača koje komentiraju bez čitanja i poznavanja materije. ..
Jednom, sad mi to već izgleda davno, netko pametan me u tako nekoj situaciji razorućao elementarnim pitanjem: "A zašto?". Poslije sam shvatio da odgovor na to pitanje čini čuda.Ajvi » wrote:Postala sam kao oni militantni bivši pušači ili mesojedi.
Odricanje od (viška) hrane i vježbanje je često dobar način da čovjek budr zdrav. Teorije o traženju dubljih razloga najčešće su glazba za kolesterolne uši koje ne žele ni vježbati ni kontrolirati prehranu.Vodena » wrote:Mislim da ona želi da sve bude pod kontrolom, a krenula je sa hranom i vježbanjem. Odricanja često nisu dobar način da čovjek bude zadovoljan. Razlog sigurno nosimo u sebi.
Pikica je žensko!!! Kakav pišo????
Mislim da si i ti odgovorila na pitanje "zašto ti vježbaš?", a ne na (postavljeno) "zašto tjeraš i druge?".
Sudeći po tome, preostale godine ću provesti k'o kiseli ker očiju mutnihLord Byron » wrote:
Vježbanje je prava stvar. U nekim godinama (a tu si negdje) i vježbanje i prehrana su određivanje načina na koji ćeš proživjeti preostale godine.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests