Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
Melody

Post 04 Nov 2011, 15:00

Lord Byron » wrote: Ne bih brzao s ovim zaključkom o "ovakvom padu posjećenosti", za sada.

Dva razloga: treba pričekati još barem poneki mjesec da bi se vidjelo je li kasnoljetni pad zaustavljen (u rujnu je zabilježen lagani porast, Gemius-podatci za listopad još nisu postavljeni na web); osim toga, rast posjećenosti moguć je na načine koji ne uključuju drastične rezove: mawa pwawa je i tako navikla da se svi istresaju na nju - doma, u školi, svugdje - pa joj takav forumski pristup neće smetati da sweudilj piše cool postowe pozz bokich.
Može biti. We'll wait and see.

Eks

Post 04 Nov 2011, 15:06

jevgenija » wrote: Moj prvi i najdraži PiK (tad sam opsluživala RiD i Religiju) se svodio na ovo: "Moderatorica je hardkor katolkinja koja ne dozvoljava da se kaže da je papa silovatelj male djece".
Tad sam bila glupa ko kurac, pa sam išla na to "elaborirano" odgovarati. Naposlijetku, bila sam u pravu, a pokretačica topika je bila besprimjerno glupa, i ja sam bila uvjerena da ima neku psihičku bolest, jer nisam mogla razumjeti kako sad ona ne konta vrlo jednostavna pravila.
To me jednom za svagda naučilo pameti - em sam nastupila s tim stavom, em sam napravila grešku u procjeni, pa sam prvi takav post ostavila, a kasnije sam brisala, kao, šta koji kurac - jednom si rekla, a kasnije ponavljanje toga je trolanje i spam, u najmanju ruku. To se pretvorilo u gaženje po diskutantici koje je bilo urnebesno smiješno i zabavno, od strane pametnih ljudi koji su kontali pravila, razvuklo se na sedam tisuća stranica gadljivog iživljavanja na curi za koju nitko nije imao pravo perfidno izvlačit dijagnoze. Na drugoj stranici te tarapane sam skužila u šta se to pretvorilo i prestala sudjelovati, na sredini treće me je već oprao drag prijatelj koji je rekao da takvo čoporativno gaženje po nekom nije ni smiješno, ni zabavno, ni poželjno, a ja sam, onako glupava išla reć - "pa prestala sam komentirati, vidim da nije baš lijepo" :facepalm:
Iskreno - ja sam započela, i dala ton cijeloj raspravi, i otvorila igralište svakom jebenom bullyu koji je taj dan bio nadrkan. A da to nije bilo javno, i da nije bilo podložno kritici SVIJU, pa i gomile retarda, izraslo bi u nepisano pravilo - glupi ljudi koji "ne razumiju razliku između klevete/uvrede i kritiziranja papca" jednostavno ne smiju pisat na Religiji jer su im svi postovi spam, uz dodatnu šarmantnu pogodnost - svi ih smiju zvati psihički poremećenima :brukica: :tuzni:
O tome, djelomice, ja pričam. Daleko od toga da se ovdje itko iživljava, ali neki upisi jučer su stvorili nelagodnu atmosferu za pisanje. Na fhru sam vidjela par cipelarenja, u nekima od njih mi je bilo degutantno ih i čitati bez obzira koliko se ja osobno ne slagala s osobom koju se cipelari i u jednom sam to i rekla (primjer Gizele na US-u prošle zime). Otad imam metlu u guzici i JPK ne propušta priliku da mi to kaže jer sam mu uvrijedila omiljenog pisca i tako to. Tu je negdje nastao čvor u mojoj glavi i možda se negdje to jučer primjetilo, kad je Šmokljan rekao da se obračunavam s projekcijama. Nisu projekcije nego stvari koje sam vidjela. Vidjela sam kako se masa može ponijeti sa svojim tobože pametnijim i kulerskijim stavom i cipelariti nekoga koga smatraju budalom, do iznemoglosti. A što se osoba više opire, to im je zabavnije. I da sam ja bila tad moderator i da moderatori nisu cipelarili dotičnu, ja bi im dala kartone. Možda se zato ne razumijemo. Neki od vas manje štete vide u kolektivnom ismijavanju nego u kartoniranju. Karton će netko preboljeti, a grupno virtualno silovanje baš i neće. Ja forum doživljavam ozbiljno, zaista. I cijeli VL. I ne mislim da samo zato što je netko pametan i duhovit ima pravo srati po ljudima nekažnjeno.

A budući da nitko nije dovoljno voljan da osudi budalu sankcijom ignoriranja ili verbalne pljuske, onda se svodi na iživljavače i promatrače. Srećom, pa su svi ti "glupaci" o kojima se priča dovoljno žilavi i tvrdoglavi da ih se baš ne ubije u pojam. Mislim, to nema veze s mojim mišljenjem o nekome. Ja se s tom istom osobom sutra mogu posvađati na mrtvo ime, ali ako je skupina cipelari, reagirat ću. Ili ako vidim da ide u tom smjeru. Da, možda jesam preventivno reagirala jer me već neko vrijeme muči pitanje- što će biti kad prva budala kroči ovdje? Ja ne bih voljela sudjelovati u nečemu što opisuješ. I draže mi je vidjeti karton od 100 bodova nego da skupina nekoga cipelari.

To što kažeš, ti si počela. Lijepo je što vidiš da si pogriješila. Ali po jučerašnjoj intonaciji kojom je šmokljan otvorio igralište, nisam primjetila da je to ovdje baš nepoželjno. Nepoželjan je svaki spomen kartona, ali se na stvaranje nelagodnih uvjeta nekome da uopće ovdje piše, odmahuje rukom u ime viših ciljeva.

Ne vidim rješenje. Mislim da ovdje ima jako puno pametnih ljudi, i kvalitetnih ljudi, ali ne bi bilo prvi put da vidim da su se i takvi poveli za nekakvim otvaranjima igrališta.
Ne govorim ovo da ikoga optužujem, nedajbože napadam, samo komentiram naglas i razjašnjavam i sebi neke svoje reakcije.
Lord Byron

Post 04 Nov 2011, 15:10

ex_anais » wrote: Ja forum doživljavam ozbiljno, zaista.
Forum i jest ozbiljan. Forum su ljudi koji postoje tu negdje oko nas, vrlo stvarni.
Eks

Post 04 Nov 2011, 15:13

Lord Byron » wrote: Forum i jest ozbiljan. Forum su ljudi koji postoje tu negdje oko nas, vrlo stvarni.
Nekad mislim da se to zaboravlja. I da kad netko oplete po nekom nicku ne misli da mu je možda time u najmanju ruku upropastio dan. Ili da taj netko ima nekakve svoje probleme i da mu najmanje treba da s dva klika dođe do ismijavanja na svoj račun. A neki se tobože ne uzimaju jako ozbiljno pa im je ultimativna uvreda "što se shvaćaš tako ozbiljno" i onda kad uvrijediš takvoga tek onda je on "stvaran čovjek" i njegovi osjećaji su povrijeđeni. A dok je on opletao po nekome i glumio da se ne shvaća ozbiljno dotle je sve bilo ok.
A.P.
Cactus

Post 04 Nov 2011, 15:16

Lord Byron » wrote: "Želim mnogima da budu moderatori na forum.haeru u post-oćuinternet eri."
Ti si u to upisao/iz toga iščitao neku patnju i pišanje krvi.

Ako nekom poželiš da bude moderator, sasvim sigurno želiš reći da si lio krv i znoj po tipkovnici i njemu želiš da iskusi to kako bi vidio koliko je teška moderatorska korica kruva, te kako bi prestao srat po topiku na trkeljanju. Prosto je nemoguće da želiš nekome reći da drugačiju perspektivu imaš kao forumaš i kao moderator.

jevgenija » wrote: I na tom ti fala :facepalm: :bicedobro: :rofl: :zubo:
Nema na čemu, i drugi put! :grli:

Lord Byron » wrote:Ukratko: dugo, dugo vremena se dobar dio hijerarhije okupljao po načelu similis simili..., i sad imaš pat-poziciju u kojoj jednostavno ne možeš ništa: ti ljudi nisu u stanju "smanjiti moderaturu za 50%" kako glasi jedna od zamisli, jer bi to tražilo promjenu cijelog majndseta :zubo:. Ne možeš ni maknuti sve te ljude jer nisam siguran da možeš lako i brzo naći toliko zamjena. Nije nebitno: trebaju ti zamjene koje će taj posao fakat raditi volonterski, ne želeći "naplatu" u mogućnosti zaplotnjaštva, arogancije, vrijeđanja i tako to.

Napisao sam: kilograme nakupljene mjesecima, ne možeš skinuti u jedno popodne.
Tako je.

I onda odeš kad ti dopizdi.

Ne razvlačiš im crijeva ovuda dok ne ostanu milimetarski komadići, ne misliš da je svaki banirani korisnik koji je otvorio topik na KZB-u žrtva strašnog žrvnja anderlonovih i sašovih poslušnika, ne pišeš patetične pasivnoagresivne optužbe ovuda na račun moderatora, koji i ovdje pišu, i općenito ne budeš ljigav. (ovo ne ide tebe osobno bajrone, nego općenito)

Ako emotivno niste u stanju MJESECIMA odmaknut se od internetskog foruma koji vam se toliko gadi i toliko je odvratan, kao i oni koji na njemu rade, nego još čekate svako slovo na PŽK-u da bi lešinarili, onda imate jebeno gadan i ozbiljan problem . Ne znam jel s mazohizmom, ili je neka patologija, ne ulazim u dijagnosticiranje, ali definitivno je više od "meni je ovo zanimljiv fenomen". Djeluje ko da kompenzirate/projicirate nešto iz RL-a. Mislim, ja imam svoje probleme, nesigurnosti i išjuze, al ovo je već nemoguće za shvatiti, čak i da imate ego veličine isusa.

Jebote, imam dojam da mi je bilo lakše prekinut višegodišnju, i divnu i nekoć dobru vezu, nego što je vama odlogirat se s forum.hr-a i ne vraćat se mazohistički na jebeni PŽK i analizirati svaku prokletu pizdariju koja tamo završi s apriori stavom da su užasni moderatori opet nešto zajebali i nekom nanijeli tešku duševnu bol, svaki neprijatelj vodstva forum.hr-a naš je prijatelj1!1
Ko vrtić.
Serite vi koliko hoćete o tome što sam ja ili netko radio, o tisućama i milijunima postova i vremena koje ste tamo ostavili, al realno to tako izgleda.

Ovo ovdje počinje prelazit granice "ventiliranja", samo što se meni ne da pisat fino kao što to radi Melody, ili anais, ili Morticia. I serendanje po ovom topiku ne da se približava ponašanju onih koje tako ne volite s onog mjesta o kojem se ne govori, nego je još i gore, budući da se većina vas koja ne prestaje rastezat PŽK ovuda smatra daleko superiornijima i inteligentnijima od polovice te grozne bagre, i sigurno bi bili bolji moderatori od onih koji nemaju pojma i saćte vi njima reć šta i kako treba (bajrone, u ovom sam smislu rekla da ljudima želim da budu moderatori u praksi, ne samo teoriji).

Ne želim nešto posebno raspravljat o ovom što sam napisala, ali dobra količina ljudi s kojima sam komunicirala misli ovo, a i neki s kojima nisam pišu vam po topiku to isto.

Jebo vas više jebeni forum da vas jebo.
Živili!

p.s. Da mi se netko nije usudio reći da štitim ili branim saša ili neke pizdunske (i njegove) poteze, postove, činjenicu da su moderatori lički međedi i slično.
Lord Byron

Post 04 Nov 2011, 15:20

ex_anais » wrote:
Nekad mislim da se to zaboravlja.
Dugo, dugo sam također mislio da se to zaboravlja. Međutim, sve više mi se čini da ljudi taj mehanizam primjenjuju i u svakodnevici: olako upadanje u ozbiljnu agresivnost i "ružnoću", nakon kojeg se bez problema jednako tako brzo i olako sve vraća u "sve pet" stanje.

Možda je tako fakat lakše, bolje, iskrenije, nešto... ne znam. Ali, to je nešto što imaš ili nemaš, što možeš ili ne možeš proizvoditi, s čim možeš ili ne možeš komunicirati. Ironično, povlačenje iz takve komunikacije gromoglasno se označava pasivnom agresivnošću.
Eks

Post 04 Nov 2011, 15:23

Lord Byron » wrote: Dugo, dugo sam također mislio da se to zaboravlja. Međutim, sve više mi se čini da ljudi taj mehanizam primjenjuju i u svakodnevici: olako upadanje u ozbiljnu agresivnost i "ružnoću", nakon kojeg se bez problema jednako tako brzo i olako sve vraća u "sve pet" stanje.

Možda je tako fakat lakše, bolje, iskrenije, nešto... ne znam. Ali, to je nešto što imaš ili nemaš, što možeš ili ne možeš proizvoditi, s čim možeš ili ne možeš komunicirati. Ironično, povlačenje iz takve komunikacije gromoglasno se označava pasivnom agresivnošću.
Ja se mogu zajebavati nakon svađe, ali meni nije sve pet. Nije mi ni od jučer sve pet ovdje i imam gorki okus i neke stvari mi nikako nisu jasne. Najviše mi nije jasno potezanje neopravdanosti moje reakcije. I ovo nije prvi put da mi nije sve pet tu. Ali što sad, sjesti i plakati? :D Ne valja idealizirati nikoga i nijedno mjesto, a meni se to često desi.
Lord Byron

Post 04 Nov 2011, 15:28

A.P. » wrote: Ako emotivno niste u stanju MJESECIMA odmaknut se od internetskog foruma koji vam se toliko gadi i toliko je odvratan, kao i oni koji na njemu rade, nego još čekate svako slovo na PŽK-u da bi lešinarili, onda imate jebeno gadan i ozbiljan problem . Ne znam jel s mazohizmom, ili je neka patologija, ne ulazim u dijagnosticiranje, ali definitivno je više od "meni je ovo zanimljiv fenomen". Djeluje ko da kompenzirate/projicirate nešto iz RL-a.
Nikad i nigdje nisam napisao ni da mi se fhr gadi ni da mi je odvratan; pogotovo nisam rekao ni pomislio da bih bio bolji od polovice (samo polovice? :tuzni:) moderatora. Ako te veseli, slobodno živi u uvjerenju i tvrdnjama da kompenziram, projiciram, nemam život, imam problema sa centimetražom i stanovitom disfunkcijom, ego mi je veličine Isusa i svih apostola... Bila bi laž napisati da mi nije stalo do tuđih mišljenja - ali, ne svačijih mišljenja.

Meni si replyala, i jasno naznačila što se ne odnosi na mene.
dimnjak

Post 04 Nov 2011, 15:29

A.P. » wrote:Ako emotivno niste u stanju MJESECIMA odmaknut se od internetskog foruma koji vam se toliko gadi i toliko je odvratan, kao i oni koji na njemu rade, nego još čekate svako slovo na PŽK-u da bi lešinarili, onda imate jebeno gadan i ozbiljan problem . Ne znam jel s mazohizmom, ili je neka patologija, ne ulazim u dijagnosticiranje, ali definitivno je više od "meni je ovo zanimljiv fenomen". Djeluje ko da kompenzirate/projicirate nešto iz RL-a. Mislim, ja imam svoje probleme, nesigurnosti i išjuze, al ovo je već nemoguće za shvatiti, čak i da imate ego veličine isusa.

Jebote, imam dojam da mi je bilo lakše prekinut višegodišnju, i divnu i nekoć dobru vezu, nego što je vama odlogirat se s forum.hr-a i ne vraćat se mazohistički na jebeni PŽK i analizirati svaku prokletu pizdariju koja tamo završi s apriori stavom da su užasni moderatori opet nešto zajebali i nekom nanijeli tešku duševnu bol, svaki neprijatelj vodstva forum.hr-a naš je prijatelj1!1
Ko vrtić.
Serite vi koliko hoćete o tome što sam ja ili netko radio, o tisućama i milijunima postova i vremena koje ste tamo ostavili, al realno to tako izgleda.
jer nisu prekrizili taj forum. svjesno ili ne, postoji nada o povratku. sjeta na lijepe dane i masta da ce ti dani opet doci.
kad shvatis da to nije to i da (nakon svega) to nece nikad vise to niti biti, prestane te biti briga. i onda vise nikad ne kliknes na taj forum. mozda onda kad ti gugl izbaci link za trazeni pojam, odes i pogledas ga, bez ikakve zelje za znanjem kako je sada i ko sta sada pise i radi.

prosla sam sve faze. nekoliko puta. tako da ih mogu razumijeti.
kao i tebe koja im vristis: koji ce vam klinac to, stetite samo sebi i svojoj zen vertikali :D
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 839 times
Been thanked: 1613 times
Post 04 Nov 2011, 15:33

A.P. » wrote:
(...) Jebo vas više jebeni forum da vas jebo.
Živili!
Nisam se namjeravao miješati, ali ovakvu ću poruku toplo pozdraviti. :zubo:

Meni se doista živo jebe za kartone s "onog" foruma. Za linkove s "onog" foruma. Za moderatore s "onog" foruma. Dobro je rekla Jevgenija, ono je bilo čisto trolanje. Upitno je jedino kako nekima već nije dopizdilo stalno nizanje dosadnih srcedrapateljnih postova pod krinkom istjerivanja pravde.

I ne jebite me s onim - ako ti se ne sviđa, ne čitaj. Jer glatko mogu uzvratiti sličnom "mudrom": ako vam treba pomoć, potražite je. Samo ne davite više, pobogu. Dosadili ste i bogu i vragu.
Potpisi su za budale.
Lord Byron

Post 04 Nov 2011, 15:36

Po čemu se komentiranje zbivanja na fhr-u razlikuje od komentiranja predizborne kampanje, komentiranja zbivanja u HNL-u ili bilo čega sličnog? Ozbiljno ne razumijem.
Eks

Post 04 Nov 2011, 15:37

dimnjak » wrote: jer nisu prekrizili taj forum. svjesno ili ne, postoji nada o povratku. sjeta na lijepe dane i masta da ce ti dani opet doci.
kad shvatis da to nije to i da (nakon svega) to nece nikad vise to niti biti, prestane te biti briga. i onda vise nikad ne kliknes na taj forum. mozda onda kad ti gugl izbaci link za trazeni pojam, odes i pogledas ga, bez ikakve zelje za znanjem kako je sada i ko sta sada pise i radi.

prosla sam sve faze. nekoliko puta. tako da ih mogu razumijeti.
kao i tebe koja im vristis: koji ce vam klinac to, stetite samo sebi i svojoj zen vertikali :D
Ja to razumijem. Donekle. Ne mogu se poistovjetiti jer unatoč mojih skoro pet tisuća postova (možda je to i malo u odnosu na neke, istina) i prosjeku postova 10 dnevno, nisam razvila toliku povezanost s tim mjestom. Razlog zašto mi je najviše bilo žao što se tamo događaju sranja i razlog zašto mi je bilo drago doći ovdje su ljudi. Samo ljudi. Zato mi možda fali poneka kockica da razumijem neke izljeve emocija ovdje. Možda nisam osoba od nekih revolucija. Ne znam. Ali neke stvari jesu prešle mjeru. Onog trena kad se po treći, četvrti put počelo povlačiti tobože nevino, nick po nick ljudi koji su eto tamo moderatori, meni je postalo gadljivo. Jer mi se to kosi s onim- bitni su ljudi. To mi se kosi sa svim zbog čega sam i došla ovamo. Ne zato da me se tamo ne permabanira, jebe mi se, nego zato što sam htjela i dalje komunicirati i raspravljati s nekim forumašima. Zato jer mi se učinilo da je forum kakvog sam poznavala naglo nestao. Jer su ga činili- ljudi.

I iz neke lojalnosti, nazovi to smiješnim, nisam pisala tamo. Ne zato što se bojim kartona, jer gle, živo me boli k što si je netko umislio ovo ili ono. Da nisam neke stvari emotivno doživjela komotno bih nastavila pisati tamo. Ali ja sam razumjela o čemu ljudi ovdje pričaju. Onda su mi dani razlozi da sve manje i manje razumijem i da konačno dođem skoro do potpunog nerazumijevanja i želucobolje. Smučilo mi se. Smučila mi se cijela revolucija jer kao i svaka, uvijek završi u rađenju štete. Ono jučer je meni bilo nanošenje štete, svjesno, namjerno i gledanje toga sa strane i odmahivanje rukom. Kao ovi što su Gadafija vukli po cesti, jebala ih revolucija. Nisko. I nikako mi nije bilo jasno, i sad mi nije jasno kako to nitko ne vidi. I upitala sam se jesam li ja to možda duboko u sebi pristalica nekakve tamnošnje diktature ili sam potpuno skrenula. Ali nije. Nešto u ovom što se radi duboko ne štima.
Stitch
Head Honcho
Post 04 Nov 2011, 15:39

Lord Byron » wrote:Po čemu se komentiranje zbivanja na fhr-u razlikuje od komentiranja predizborne kampanje, komentiranja zbivanja u HNL-u ili bilo čega sličnog? Ozbiljno ne razumijem.
Možda po tome što se tobožnjim "komentiranjem" namjerno izazivaju sukobi između trkeljaša? Možda po tome što je "nevino" komentiranje prikladnije na drugome mjestu?
Potpisi su za budale.
Lord Byron

Post 04 Nov 2011, 15:40

Hekatonhir » wrote:
Možda po tome što se tobožnjim "komentiranjem" namjerno izazivaju sukobi između trkeljaša?
Ovo je ružna optužba. Upućuješ je meni?
dimnjak

Post 04 Nov 2011, 15:40

juzina. ozbiljno. :)
Melody

Post 04 Nov 2011, 15:41

dimnjak » wrote:juzina. ozbiljno. :)
Da, da.
Eks

Post 04 Nov 2011, 15:42

Ne, nije južina.

Mislim da pokretač jučerašnjeg sranja može biti jako sretan. Svaka čast. :s

I jebale me moje plahte. Nije stvar da se ne razumije nego se ne želi razumijeti. Svatko iz svojih razloga.
klonka

Post 04 Nov 2011, 15:42

Lord Byron » wrote:Po čemu se komentiranje zbivanja na fhr-u razlikuje od komentiranja predizborne kampanje, komentiranja zbivanja u HNL-u ili bilo čega sličnog? Ozbiljno ne razumijem.
Ditto. I molila bih, ako možete bez psiholoških tumačenja profila raspravljača. Za svaki sljedeći tražim kopiju diplome da ste ovlašteni to raditi.

Osobno me vrijeđaju insinuacije o nesvjesnoj želji za povratkom. :Seremsenafrojda: A da imam želju još prigovarati, imam. I ostavite razloge meni. Hvala.
gonj špadi
aisling

Post 04 Nov 2011, 15:45

Imam jako puno toga za reći. Pa krenem i brišem.

Jebiga.
Happy Easter!
dimnjak

Post 04 Nov 2011, 15:48

klonka » wrote: Ditto. I molila bih, ako možete bez psiholoških tumačenja profila raspravljača. Za svaki sljedeći tražim kopiju diplome da ste ovlašteni to raditi.

Osobno me vrijeđaju insinuacije o nesvjesnoj želji za povratkom. :Seremsenafrojda: A da imam želju još prigovarati, imam. I ostavite razloge meni. Hvala.
nisam uopce imala namjeru vrjedjati.
zelju imas jer imas jos neke nerazrjesene emocije. ko i u vezi. odnosno nakon nje. ne kuzim zasto to nije normalno i smatra se uvredljivim? i zasto se ne moze napraviti razlika u emocionalnoj upletenosti raznih sudionika kroz period bivanja u vezi. pardon, forumiranju na doticnom forumu? :ne zna:

nadam se da te i ovo ne vrijedja :o
jevgenija

Post 04 Nov 2011, 15:50

Moram priznati da imam malo problem s ovim "ako me ne kužiš/ne postupaš ko ja/nešto treće - nisi dobra osoba"
Kad prespavam, mogu čak i zagrist govno i ispričati se doista iskrenko, kao i uočiti neke svoje greške od prije spavanja (recimo, ova paralela s cipelarenjem mi je pomogla), ali odbijam raspravljati s apriori stavom "namjerno se ne kuži".

Nije mene moja mama rodila da me se trpa u kojekakve koševe. U dovoljno njih se i sama strpam, hvala lijepa.
Znam oko čega ja sama grintam, i znam zašto grintam, pa se svejedno ne služim takvim trikovima kako bih dokazala da sam u pravu. pljuc.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Stitch
Head Honcho
Post 04 Nov 2011, 15:51

Lord Byron » wrote: Ovo je ružna optužba. Upućuješ je meni?
Ne. Ali vrati se desetak stranica pa provjeri do čega "komentiranje" može dovesti.

Ono, nemojmo se praviti ludi. Raščišćavanje starih računa na forumima oduvijek se obavljalo PM-ovima. To je stvar pristojnosti. Nije bilo prozivanja ljudi ni obračuna. Jer većinu takve stvari ne zanimaju. O tome govorim.
Potpisi su za budale.
Eks

Post 04 Nov 2011, 15:52

jevgenija » wrote:Moram priznati da imam malo problem s ovim "ako me ne kužiš/ne postupaš ko ja/nešto treće - nisi dobra osoba"
Kad prespavam, mogu čak i zagrist govno i ispričati se doista iskrenko, kao i uočiti neke svoje greške od prije spavanja (recimo, ova paralela s cipelarenjem mi je pomogla), ali odbijam raspravljati s apriori stavom "namjerno se ne kuži".

Nije mene moja mama rodila da me se trpa u kojekakve koševe. U dovoljno njih se i sama strpam, hvala lijepa.
Znam oko čega ja sama grintam, i znam zašto grintam, pa se svejedno ne služim takvim trikovima kako bih dokazala da sam u pravu. pljuc.
Ne služim se nikakvim trikovima. Kakvi koševi? Moram i ja trančirati nick po nick? Ne, hvala.
A ovo "nevino" jučerašnje pokretanje "a vidi što je ova sad napravila, svi su oni isti" nije trpanje u koš? Daj. O tome pričam i reakcijama i ne reakcijama na to.
I to pljucanje ostavi za nekog drugog, sa mnom nećeš tako razgovarati.
A.P.
Cactus

Post 04 Nov 2011, 15:57

E da zaboravila sam jednu važnu stvar napisat u svojoj plahti: jako se dobro zna da ovaj forum čitaju "odande". Sve ono što sam napisala odnosi se na javno trančiranje ljudi i PŽK-a ovdje. Na peemovima, fejspucima, đmejl grupama i isusima pišite šta oćete, al ovo je neukus i ništa bolje od "njih".

Mandarine su super.
klonka

Post 04 Nov 2011, 15:58

dimnjak » wrote: nisam uopce imala namjeru vrjedjati.
zelju imas jer imas jos neke nerazrjesene emocije. ko i u vezi. odnosno nakon nje. ne kuzim zasto to nije normalno i smatra se uvredljivim? i zasto se ne moze napraviti razlika u emocionalnoj upletenosti raznih sudionika kroz period bivanja u vezi. pardon, forumiranju na doticnom forumu? :ne zna:

nadam se da te i ovo ne vrijedja :o
Znam da ti nije namjera vrijeđati, ali vrijeđaš nesvjesno, neznanjem, da ne kažem štogod drugo.

Idem kuhati ručak. Kasnije ću napisati traktat.
gonj špadi
  • Information