Asocijacije
I ja sam štela prikeljit Haarisa ko Gazdu, al sam se onda sjetila da mu je onaj avatar ličio na Harisa, ili je bio animirani Haris.
Nego, kako mogu stavljat tute fotke, ali ne preko url-a, nego sa harda???? Ne mere se to ??
Nego, kako mogu stavljat tute fotke, ali ne preko url-a, nego sa harda???? Ne mere se to ??
Vrlet nikada ne bi vozio takav gejcikl. Zaboga, lik ima i košaricu. Ima i šešir i neku nefunkcionalnu krpu oko vrata, dok ja nosim mulitfunkcionalne krpe. Također ima plave traperice, dok ja gotovo uopće ne nosim traperice, a ako ih i nosim, nisu plave nego crvene. Onda nosi cipele, a ja sam cipele obukao jednom u životu, za krizmu. Danas me ne bi mogli nagovoriti niti nas krizmu niti na cipele. O sakou neću niti pričati, jer taj debilni odjevni predmet ne zaslužuje ni pisanje o njemu.
Pokazao bih ja vama sad da mi se da naučiti keljiti slike.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
vrrrlet » wrote:
Vrlet nikada ne bi vozio takav gejcikl. Zaboga, lik ima i košaricu. Ima i šešir i neku nefunkcionalnu krpu oko vrata, dok ja nosim mulitfunkcionalne krpe. Također ima plave traperice, dok ja gotovo uopće ne nosim traperice, a ako ih i nosim, nisu plave nego crvene. Onda nosi cipele, a ja sam cipele obukao jednom u životu, za krizmu. Danas me ne bi mogli nagovoriti niti nas krizmu niti na cipele. O sakou neću niti pričati, jer taj debilni odjevni predmet ne zaslužuje ni pisanje o njemu.
Pokazao bih ja vama sad da mi se da naučiti keljiti slike.
da nema te slike, ne bi bilo ni ovako genijalnog posta
Možda je jednako mršav. Zaboga, pa ovaj ima i dugu kosu, ja sam to skinuo s petnaest, muškarci ne nose dugu kosu.
Klonka ne seri, ti znaš da sam ja sofisticiraniji od toga. Meni je flaša u ruksaku, i ima cjevčicu koja ide do usta. Ovaj lik je amater, a ja ozbiljno vozim bicikl i pijem.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
- Beta ženka
I ja zamišljam gazdu kao Harisa, ili kao Borata:
Valjda zbog avatara s brčinama.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka

Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
- Information
-