Silajn » wrote:Ehem, znam da je pitanje neugodno, ali stvarno imam moralni problemčić, Naime, u kontekstu razloga zbog kojih smo ovdje, nije li (a jebiga, izgovorit ću) licemjerno da ovdje postaju i moderatori s forum.hr-a? Naime, bivanje moderatorom tamo implicira slaganje s uređivačkom politikom. Znam da Tupelo znate, vjerojatno i u RL, ali doći će i neki drugi moderator ovdje, a ja ne vidim kako i zašto bi se promijenio; i onda, što je moguće, postane i moderator ovdje. Ja to neću. Paušalno ukazujem povjerenje ljudima ovdje, ali isto tako paušalno uskraćujem povjerenje modovima s fhr-a.
Zašto bi to bilo licemjerno? Nije ovaj forum osnovan jedino za one koji više ne žele pisati na forum.hru, pobogu. A neš ti brige, da će htjeti bit' moderatori i na ovom pdf-u, aj nemoj me jebat'
Ja se ne slažem s uređivačkom politikom, nisam tamo na forumu, ali zbilja ne znam kako i po osnovi čega ti nekom možeš dovoditi u pitanje registriranje na ovom forumu i to tragom, ni manje ni više, nego
moralnog problema.
Pa kako se to razlikuje, onda, od politike Forum.hr, odnosno ZgSasha, od kojeg si "prebjegla"?