UĐITE! (službeni chat)

Razgovor ugodni, divan natenane
Eks

Post 21 Sep 2011, 14:51

Nica » wrote:Pokič. :o

Registrirala sam se nešto ranije danas, ali sam u roku od nekoliko sekundi uspjela zaboraviti lozinku. :kava: Pa mi je admin morao slati drugu. Sad idem pokušati saznati kako ostati registrirana.

Nego, vidjeh "uniđite" pa sam unišla. :confused: Pišem forumske smajlije, ne znam vrijede li ovdje. :kava:

Ne znam ni o čemu trkeljate, ne pada mi na pamet čitati zaostatke. Nemojte mi dati ban. :moli:
:cheer: :grli:

Sad idem čitati zaostatke, morala sam se tu zaustaviti. :cerek:

Mulica

Post 21 Sep 2011, 15:05

idem kući :lux:

pit tablete :lux:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Melody

Post 21 Sep 2011, 15:41

Silajn » wrote:Ehem, znam da je pitanje neugodno, ali stvarno imam moralni problemčić, Naime, u kontekstu razloga zbog kojih smo ovdje, nije li (a jebiga, izgovorit ću) licemjerno da ovdje postaju i moderatori s forum.hr-a? Naime, bivanje moderatorom tamo implicira slaganje s uređivačkom politikom. Znam da Tupelo znate, vjerojatno i u RL, ali doći će i neki drugi moderator ovdje, a ja ne vidim kako i zašto bi se promijenio; i onda, što je moguće, postane i moderator ovdje. Ja to neću. Paušalno ukazujem povjerenje ljudima ovdje, ali isto tako paušalno uskraćujem povjerenje modovima s fhr-a.
Zašto bi to bilo licemjerno? Nije ovaj forum osnovan jedino za one koji više ne žele pisati na forum.hru, pobogu. A neš ti brige, da će htjeti bit' moderatori i na ovom pdf-u, aj nemoj me jebat' :rofl:
Ja se ne slažem s uređivačkom politikom, nisam tamo na forumu, ali zbilja ne znam kako i po osnovi čega ti nekom možeš dovoditi u pitanje registriranje na ovom forumu i to tragom, ni manje ni više, nego moralnog problema.
Pa kako se to razlikuje, onda, od politike Forum.hr, odnosno ZgSasha, od kojeg si "prebjegla"? :D
Morticia

Post 21 Sep 2011, 15:46

Ljudi, odoh kući i takomiboga, danas se više ne ulogiravam. :o

Ako bude neke frke, tipa cijeli sajt vam padne na glavu jevgenija ima telefonski broj na koji se može javiti.
Al' ne garantiram da će se itko javiti. :E

:rofl: :rofl:

:w
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
baja

Post 21 Sep 2011, 15:47

ja jedva čekam da prestanemo pričati o f.hr jerbo mi, zasad, ovaj forum izgleda kao karmine za upokojeni :D

ciao Morti, pozdravi Bubamarčicu :cerek:
mo'š i muža :D
Morticia

Post 21 Sep 2011, 15:49

I za kraj evo vam malo modificiranog Miše. :zubo:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nemam pojma

Post 21 Sep 2011, 15:54

Mogu li ovdje ostaviti post ovakvog sadržaja :misli::

:gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah:
Silajn

Post 21 Sep 2011, 16:36

Melody » wrote:Zašto bi to bilo licemjerno? Nije ovaj forum osnovan jedino za one koji više ne žele pisati na forum.hru, pobogu. A neš ti brige, da će htjeti bit' moderatori i na ovom pdf-u, aj nemoj me jebat' :rofl:
Ja se ne slažem s uređivačkom politikom, nisam tamo na forumu, ali zbilja ne znam kako i po osnovi čega ti nekom možeš dovoditi u pitanje registriranje na ovom forumu i to tragom, ni manje ni više, nego moralnog problema.
Pa kako se to razlikuje, onda, od politike Forum.hr, odnosno ZgSasha, od kojeg si "prebjegla"? :D
Tjah. Moj moralni problem. MOJ. Sad opet čitat post kojim sam opisala SVOJ moralni problem :D :D Da ti skratim: pitala sam se je li moralno od mene željeti da ekipa koja se prebaci sim više ne moderira tam. To je bila ideja :zubo:
Eks

Post 21 Sep 2011, 16:40

Silajn » wrote:Tjah. Moj moralni problem. MOJ. Sad opet čitat post kojim sam opisala SVOJ moralni problem :D :D Da ti skratim: pitala sam se je li moralno od mene željeti da ekipa koja se prebaci sim više ne moderira tam. To je bila ideja :zubo:
A zašto bi? To je kao da tražiš od prijatelja da se ne druži s osobom koju ti ne podnosiš. Sebično je. Ili da da otkaz na mjestu koje se kosi s tvojim moralnim principima?
Takvu vrstu tobožnje lojalnosti ne volim.
Jel ovo forum samo za one koji su zauvijek okrenuli leđa forum.hru? Mislim da ipak nije.
Silajn

Post 21 Sep 2011, 16:47

ex_anais » wrote:A zašto bi? To je kao da tražiš od prijatelja da se ne druži s osobom koju ti ne podnosiš. Sebično je. Ili da da otkaz na mjestu koje se kosi s tvojim moralnim principima?
Takvu vrstu tobožnje lojalnosti ne volim.
Jel ovo forum samo za one koji su zauvijek okrenuli leđa forum.hru? Mislim da ipak nije.
Ne, jebote, kaj moram crtat? Ne forum.hru, nego uredništvu forum.hra.
I ne, ne tražim od prijatelja da se ne druži s osobom koju ne podnosim. Odem iz tog trokuta. Uz nečiji posao me veže manje emocija i obično je lako shvatit zašto netko radi gdje radi.
Monsignor.m

Post 21 Sep 2011, 16:48

Mustique » wrote:Čitam ovo upucavanje i fali mi pm barenje :(.
Upucavao sam se ja njoj i tamo, al džabe mi je, džabe... :(
Eks

Post 21 Sep 2011, 16:49

Silajn » wrote:Ne, jebote, kaj moram crtat? Ne forum.hru, nego uredništvu forum.hra.
I ne, ne tražim od prijatelja da se ne druži s osobom koju ne podnosim. Odem iz tog trokuta. Uz nečiji posao me veže manje emocija i obično je lako shvatit zašto netko radi gdje radi.
Ne, ne moraš crtati. Nije Zg Sash došao ovdje osobno (ne vjerujem da je ono on) nego su došle osobe koje ovdje imaju drage osobe i ne vidim zašto ih treba zbog toga prozivati.
Zašto bi netko morao dati otkaz moderaturi tamo da bi mogao pisati ovdje? Ne, zbilja ne razumijem.
Silajn

Post 21 Sep 2011, 16:52

ex_anais » wrote:Ne, ne moraš crtati. Nije Zg Sash došao ovdje osobno (ne vjerujem da je ono on) nego su došle osobe koje ovdje imaju drage osobe i ne vidim zašto ih treba zbog toga prozivati.
Zašto bi netko morao dati otkaz moderaturi tamo da bi mogao pisati ovdje? Ne, zbilja ne razumijem.
Što ja mogu onda :ne zna:
Eks

Post 21 Sep 2011, 16:53

Silajn » wrote:Što ja mogu onda :ne zna:
A ništa. Kužim, ali ne razumijem. Točnije, ne podržavam takvu vrstu revolucije i nadam se da se ovdje neće provoditi.
Melody

Post 21 Sep 2011, 17:06

Silajn » wrote:Tjah. Moj moralni problem. MOJ. Sad opet čitat post kojim sam opisala SVOJ moralni problem :D :D Da ti skratim: pitala sam se je li moralno od mene željeti da ekipa koja se prebaci sim više ne moderira tam. To je bila ideja :zubo:
Ne.
Je li ti sad skraćenje mog odgovora odgovara skraćenju tvog pitanja? :zubo:
Silajn

Post 21 Sep 2011, 17:07

Okej, htjela sam znat što mislite.
Zekoslawa

Post 21 Sep 2011, 17:11

Ček, jel baš moramo pitati za partijske knjižice? Ajmo se ne praviti blesavi. Ovo je mali forum, zasad uglavnom za druženje, trkeljanje, barenje i tako to. Forum.hr je forumčina, forumčetina na kojoj postoji milijun podforuma koje ovdje nećeš naći. Da sam ja tamo moderator nekakvog finog podforuma do kojeg mi je iznimno stalo i da iza tog svog moderiranja nemam kao motiv želju za vlašću nego želju da uređujem drago mi mjesto, bilo bi mi teško to ostaviti. Tko zna, možda bih vrhušku najradije provrtila rđavim čavlom posred čela, možda je ne smatram ni toliko lošom, možda me boli kurac, možda... možda sam u šumi. Mogućnosti je pun kurac i osamsto.

Ljudi, imajte milosti. Od jednoumlja smo pobjegli, nemojmo mu se vraćati.

Napomena: Tek osvrt, kužim što Silajn hoće reći. I nije da si to pitanje ne postavljamo svi mi, samo onda malo razmislimo, pa zaključimo da nije vrijedno spomena.
Perzefona

Post 21 Sep 2011, 17:14

Silajn » wrote:Okej, htjela sam znat što mislite.
Ovdje su Nica, Tupelo, Herp i Bliss. Sve ih volim jako. Prve tri osobno, uživo poznajem i divne su. Možda upoznam i Bliss, bilo bi mi drago.

And that's all I have to say about that. :forrest gump:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Silajn

Post 21 Sep 2011, 17:16

Zekoslawa » wrote: I nije da si to pitanje ne postavljamo svi mi, samo onda malo razmislimo, pa zaključimo da nije vrijedno spomena.
Tako dakle....:zubo:
Zekoslawa

Post 21 Sep 2011, 17:21

Silajn » wrote:Tako dakle....:zubo:
Jes' predvidiva... :D
Silajn

Post 21 Sep 2011, 17:23

Zekoslawa » wrote: Jes' predvidiva... :D

A znaaaaam :visi:

E da, jel itko od vas ljubičastih zna proxy adresu? Treba mi za šmokljana, nitko mi odgovara na pitanjima i odgovorima :moli:
Lord Byron

Post 21 Sep 2011, 17:26

Zekoslawa » wrote:Tek osvrt, kužim što Silajn hoće reći.
Ne znam jesam li jasan, a stalo mi je: cijenim spremnost na javno ispisivanje rečenica za koje se unaprijed zna da nisu "politički korektne". Još bih više cijenio "malo razmišljanja" i logičan zaključak koji se nameće :).
Zekoslawa

Post 21 Sep 2011, 17:31

A bogami nisi jasan. :D
kukuriku

Post 21 Sep 2011, 17:34

Zekoslawa » wrote:A bogami nisi jasan. :D
hvala bogu. već sam mislila da sam gluplja no inače. :briše znoj s čela:
Nek(v)arljiva.
Lord Byron

Post 21 Sep 2011, 17:36

Mislim da je Silajn znala da je ono što ispisuje "politički nekorektno". Mogla je zadržati za sebe i jamrati sebi (i kome već oko sebe :D) u cušpajz, a mogla je izići s tim "prema van". Ovo drugo je, na izvjestan način, hrabrija opcija.
  • Information