klonka » wrote:Da, nekolicina je. Nisu uzela u obzir da ti je populacija ograničena time što se radi isključivo o ljudima koji zovu službu za korisnike. To je prvo. Drugo, sigurna sam da su i ljudi iz ostalih regija postavljali kretenična pitanja, ali nisi ih imala na piku pa nisi uspjela potvrditi prethodno stvorene stereotipe. Drugim riječima, izmaknuli su ti iz fokusa.
Uopće nije bitno jesi li ih nazvala glupanima i neradnicima ili smrdljivim ustašama. Uopćavala si i izrugivala se na iznimno ružan način.
Iznenadila bi se kakav široki spektar zove, od godina, zanimanja do stupnja obrazovanja.
Naravno da je bilo nevjerojatno bahatih kao i ljubaznih (iako u manjini) ljudi i iz ostalih regija.
Iz Dalmacije je najrjeđe pozivatelj bio ljubazan i čim bi se netko od nas javio, krenula bi dernjava.
Jebi ga, na kraju su ljudi, kad bi vidjeli 021 pozivni (ako bi zvao s fiksnog), prvo komentirali "o, ne" pa ono, udahni-izdahni i onda se javi.
Mislim, možeš misliti i da lažem - ja iskreno od toga nemam ništa, osim navlačenja sveopćeg forumskog bijesa na sebe.
Ali to su moja iskustva koja sam tu iznijela, a mogla sam komentirati samo u RL, no zajebi političku korektnost i finoću, na forumu su svi savršeni i dobrice i nitko im se nikad nije zamjerio, i svi vole pedere, Srbe, Dalmatince, Slovence i crnce. A kad vidiš neka ta divna tolerantna bića u RL, iznenadiš se.