Tema za ustaše i partizane (kopija)

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Apr 2012, 19:36

ex anais » wrote:Zato jer je prvo više manje benigno, u tračerskom stilu, nešto kao oni vicevi koje sam spominjala Beti, a ovo drugo je postavljanje dijagnoze na neki način, izražavanje svog šovinizma, mržnje i gluposti. Ja na te tri stavke uvijek reagiram ma o kojim se i čijim šovinistima radilo.
..kako to..vise manje? otkad je tracanje bezazleno? :zubo: ..zasto ne bi bilo viceva o genocidnosti? ustvari, mislim da je nesto i bilo.

i kad vec pricamo o genocidnosti, koliko dugo ili ucestalo u povijesti nekog naroda mogu nastati incidenti, a da bi za taj narod mogli rec da je genocidan.
ili, koliko dugo jedan narod treba bit lijen, a da bi bio proglasen benigno lijenim, tj da ne bi benigno samo od sebe nestao? :kokice:

dakle, budimo dosljedni, a ne benigno tracerski zlobni i recimo..nema genocindnosti, nema lijenosti, nema gostoljubivosti, nema radisnosti i sto sve vec ne koristimo u personifikaciji nekog naroda. ustalom, nema ni religioznosti nekog naroda, narocito onih naroda koji religiju poistovjecuju sa sobom, tj nacijom. ili cemo govoriti da je narod koji je pretezno religiozan, neracionalan (mozda cak i u ekonomskom smislu..nepotreban, besmislen), a znamo sto znaci kad neko ima teskoca s razmisljanjem. :kokice:

Beta ženka

Post 18 Apr 2012, 19:42

Tata ti je traktorist. Ja sam odgovarala u istom tonu, a kome to nije jasno - pa, jasno je i zašto. Na kraju samo ti i tebi slični dokazujete to što pokušavate osporiti. QED :kava:

Ovo je išlo judolinu.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Eks

Post 18 Apr 2012, 19:45

Ma gle, unda, nije stvar u tome. Sve možemo relativizirati. Ali postoje neke ljudske granice. Ja sam recimo odrasla u izrazito ksenofobičnom gradu gdje je Srbin uvreda, a četnik češća riječ i jezik sam polomila kad mi je više dopizdilo to slušati da objasnim da nije bitno tko je tko. Prezirem ustaše, reagirala sam mali milijun puta na njihove bljuvotine. Mislim da mi to daje legitimitet da reagiram i na četničke bljuvotine. Također, vrijeđa me kad se takvi predstavljaju kao ljubitelji bratstva i jedinstva i Jugoslaveni jer to s jugoslavenstvom nema veze. Da ne kažem da su takvi i uništili Jugoslaviju, ali nećemo o tome sad. Samo, ja ne bih živjela u državi gdje su Beta Ženka i Aristocat Jugoslavenke, to bi mi vrijeđalo pamet i iritiralo želudac.

Dakle, ako ja počistim svoje dvorište, ako nebrojeno puta reagiram na odvratne fašističke stavove, ako često gledam serije sa srpskim titlovima jer obično brže izbace prijevod, a ja sam lijena gledati bez titlova, ako ne pravim ama baš nikakvu razliku između ljudi, kako da ne reagiram kad mi osobe koje dvije čiste nemaju s jugoslavenstvom spočitavaju da ih diskriminiram. Ne diskriminiram ja njih po nacionalnosti nego po opredjeljenju. Za mene je opredjeljenje ustaša i opredjeljenje četnik dokaz ili posvemašnje zatucanosti i gluposti ili luđačke mržnje.

U mom rječniku "vi ste genocidan narod" je iskazivanje mržnje i gluposti. To govori najveći šljam. A da reagiram samo na hrvatski šljam ne znam, bila bih licemjer.
Beta ženka

Post 18 Apr 2012, 19:50

Draga, samo šljamu i prikrivenom ksenofobu je ono benigna šala, a ti se peri i dalje, pokazala si dovoljno svojeg divnog karaktera, i previše. :puke:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 18 Apr 2012, 20:09

Beta ženka » wrote:Tata ti je traktorist. Ja sam odgovarala u istom tonu, a kome to nije jasno - pa, jasno je i zašto. Na kraju samo ti i tebi slični dokazujete to što pokušavate osporiti. QED :kava:

Ovo je išlo judolinu.
Ne, nije išlo judolinu, nego njemu i njemu sličnima.

Ovo kaj si napisala exici nije ti trebalo. O meni možeš pisati što god želiš, ali ako nastaviš forumaše zvati šljamom, poslat ću te na hlađenje.

Da ne bude nismo znali: ako si već tak nadrkana, istresaj se na meni. Istresanje na druge takvim rječnikom neću tolerirati.
Beta ženka

Post 18 Apr 2012, 20:21

opet čitamo selektivno?
Trkeljanje se stvarno srozalo. Šteta, imalo je potencijala.
ombia

Post 18 Apr 2012, 20:30

Beta pa nece te valjda bas judolino banati, kako sam rece nema nikakvu administrativnu funckiju ovdje.
I da, ovako izgleda forum koji se ne moderira.
Pa su neki izbjegli natrag jer im je moderiranje draze. :E
Eks

Post 18 Apr 2012, 20:33

Što se mene tiče, nema potrebe da je itko banira. Bar ne zbog mene. :ne zna:
ombia

Post 18 Apr 2012, 20:35

Takva prijetnja od osobe koja se svojevoljno povukla iz administracije podsjeca na deja vu. Los deja vu.
Onda je valjda pravednije dobiti karton tko je zasluzio nego da ti gazda voruma prijeti.
Eks

Post 18 Apr 2012, 20:37

Ovdje nema tehničke opcije kartona.
ombia

Post 18 Apr 2012, 20:39

ex anais » wrote:Ovdje nema tehničke opcije kartona.
Pa necemo se sad natezati. Neki ekvivalent toga. Oni polusatni banovi sta vec. nebitno.
Ili ti mislis da je normalno da vlasnik iz sjene uopce to koristi kao argumentaciju u diskusiji?!?

Ne kuzim Betu se moze zvati ovako i onako al ona ne smije druge forumase nazivati u istom fazonu.
Eks

Post 18 Apr 2012, 20:40

Da se ide retrogradno dijeliti warninge vjerujem da bi se itekako skupilo za ban, ne?
ombia

Post 18 Apr 2012, 20:42

ex anais » wrote:Da se ide retrogradno dijeliti warninge vjerujem da bi se itekako skupilo za ban, ne?
Gle meni je posve svejedno jel to ban, karton, warning ili k. palac. Al moderiranje nije. Pa onda svako malo zavrsi da jedna strana drugu gadja govnima. I da se nateze tko je prvi poceo. Grdo je za gledati.
Eks

Post 18 Apr 2012, 20:44

ombia » wrote:Gle meni je posve svejedno jel to ban, karton, warning ili k. palac. Al moderiranje nije. Pa onda svako malo zavrsi da jedna strana drugu gadja govnima. I da se nateze tko je prvi poceo. Grdo je za gledati.
Ja sam rekla da se taj dio može obrisati, ako moderator želi. Lastan je to izdvojio u ovu temu. Ne znam kojim biranim rječnikom se može obratiti nekome na onakvu pljuvačinu. :ne zna:
Pretjerala sam, da, ali nisam se mogla u trenu sjetiti ijedne prikladnije riječi za izjave o genocidnosti. Još uvijek ne mogu.
ombia

Post 18 Apr 2012, 20:46

A jebiga. Kad se dozvoljava trolanje na svakoj jebenoj temi onda svako malo i eskalira. Nije ono da iznenadi.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 18 Apr 2012, 20:55

ombia » wrote:Takva prijetnja od osobe koja se svojevoljno povukla iz administracije podsjeca na deja vu. Los deja vu.
Onda je valjda pravednije dobiti karton tko je zasluzio nego da ti gazda voruma prijeti.
Mojne tisra, pliz.
Nije ni Staljin osobno slao Ruse u Sibir.
I kaj sad, zato kaj sam gazda trebao bih biti slijep na sranja po forumu? Koja je to logika?
Ovaj pdf ima svog moderatora u čiji se posao ne petljam, ali svakako ću mu ukazati na sranja ako se budu ponavljala.
Ne volim kad se iz zajebancije dođe do vrijeđanja.
Ali, s druge strane, ovo je tema za ustaše i partizane. Ne znam bi li trebalo dodati i četnike, pa da si onda do mile volje jedni drugima najebemo kevi & matera.
Što se mene tiče, vrijeđajmo jedni druge, ali ne podnosim generalizacije tipa genocidnih Hrvata, ako nisu izrečene u zajebanciji.
Na kraju krajeva, četnici i ustaše su prvi put počeli sprovoditi svoje genocidne planove iste, 1945. godine. I onda im je Tito isprašio tur.
Dosta sranja, majku mu božju!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 18 Apr 2012, 21:00

ombia » wrote:Pa necemo se sad natezati. Neki ekvivalent toga. Oni polusatni banovi sta vec. nebitno.
Ili ti mislis da je normalno da vlasnik iz sjene uopce to koristi kao argumentaciju u diskusiji?!?

Ne kuzim Betu se moze zvati ovako i onako al ona ne smije druge forumase nazivati u istom fazonu.
Ombia, dižeš mi tlak.
Daj malo pogledaj moj post pri vrhu stranice i pročitaj ga ponovno.
Ne koristim prijetnju banom kao argument u diskusiji. Napisao sam da mi možete jebati mater do mile volje ako vam je baš stalo do toga, ali ne mogu dopustiti neukusno vrijeđanje drugih forumaša i govor mržnje.
Jel ti sad jasno?
ombia

Post 18 Apr 2012, 21:10

judolino » wrote: Ombia, dižeš mi tlak.
Daj malo pogledaj moj post pri vrhu stranice i pročitaj ga ponovno.
Ne koristim prijetnju banom kao argument u diskusiji. Napisao sam da mi možete jebati mater do mile volje ako vam je baš stalo do toga, ali ne mogu dopustiti neukusno vrijeđanje drugih forumaša i govor mržnje.
Jel ti sad jasno?
Pa i ti si meni digao tlak. Nes ti dostignuca. :zubo:
Jos sam se trudila napisati blaze nego sto sam namjeravala.
Nije mi ni prije ovog posta bilo nejasno.
No koji kurac imas nekome prijetiti (u bilo kojem kontekstu)?
Pa jesi sam napisao da imas osoblje i da nisi neki aktivan faktor, osim onaj pozadinski vlasnicki.
Jadno je uopce takve argumente potezati u diskusiji.
Ma kako to plementim motivima opravdavao.
Razlika tebe i mene na ovoj temi je sto tebe smeta jednostrano vrijedjanje (Betino), a mene smeta obostrano.
Toliko.
Ima ex pravo, najbolje da se ovo sve pobrise.
Tea Tree

Post 18 Apr 2012, 21:58

Image Image
Tea Tree

Post 18 Apr 2012, 21:59

Image
ombia

Post 18 Apr 2012, 22:01

o boze kakvi fenomenalni smajlici :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 18 Apr 2012, 22:15

ombia » wrote:Pa i ti si meni digao tlak. Nes ti dostignuca. :zubo:
Pa jesi sam napisao da imas osoblje i da nisi neki aktivan faktor, osim onaj pozadinski vlasnicki.
Razlika tebe i mene na ovoj temi je sto tebe smeta jednostrano vrijedjanje (Betino), a mene smeta obostrano.
Toliko.
Već drugi put pišeš istu glupost - ja svoj položaj NISAM koristio kao argument u diskusiji.
Ponavljam: neću tolerirati govor mržnje.
Amen.
ombia

Post 18 Apr 2012, 22:27

Amen.
Beta ženka

Post 18 Apr 2012, 22:32

ombia » wrote:Pa i ti si meni digao tlak. Nes ti dostignuca. :zubo:
Toliko.
Meni smeta što su se digle kuke i motike na moju ZAJEBANCIJU, a u istom provokatorskom tonu (da, jebote, što je najgore, prozvala sam i jedan i drugi narod, idem se prijaviti srpskom lobiju jer sam uvrijedila i sama sebe, jaoj mama :mama: ) kako se inače uživo častim s prijateljima koji su u faking HSP-u pa poslije pijemo zajedno, ali se sve prije toga tolerira i ignorira - jer jebi ga, ovdje je normalno derati po Srbima bez pardona, a kad se odgovori u revijalnom tonu, onda odjednom kuknjava (bokte, k'o sad u petak kad su se HČSP-ovci skrili u mišju rupu nakon najava protuprosvjeda, odjednom su mučenici Isusovi, nevini k'o sama Bogorodica :rofl: ). A do tada su verbalni proljevi bili dopušteni. Toliko o Rvatima (naravno, onima koji su se prepoznali) koji su kozmopoliti i trude se to pokazati, samo treba čitati na ovoj temi.
Emericzy

Post 18 Apr 2012, 22:33

Beta ženka » wrote:Čine loše stvari, ali misle samo najbolje? :misli:
Kao i u komunista, njihov je put u pakao bio popločan dobrim namjerama. Kao i u komunista, početak im je bio dobar i koristan. U nacista, međutim, ideje, planovi i namjere -- ništa od toga nikad nije bilo ni minimalno dobro. Oni su začeti u zlu, postojali su u zlu i u njemu su i skončali.
  • Information