Humor na internetu (videoklipovi)
Sviđa mi se i hrabrost, pretpostavljam. Ne boji se nastupa, uživa u smijehu publike.
To je i meni poticaj — starost je činjenica koju ne mogu negirati, imam 78 godina, reumu i probleme s vidom. Ali nisam senilan, čujem relativno dobro i sam obavljam sve sitne popravke. Zašto se i ja ne bih prepustio zadovoljstvima koja me raduju? Volim npr. voziti bicikl po lokalnim cestama, uživati u prirodi, udisati svježi zrak. Svi se boje da će me „zatepsti“ auto ili kamion, da će mi pozliti pa ću pasti i slomiti ruku, a možda i nešto gore — ali nema smisla tako živjeti. Da se zaključam u kuću? To neću.
To je i meni poticaj — starost je činjenica koju ne mogu negirati, imam 78 godina, reumu i probleme s vidom. Ali nisam senilan, čujem relativno dobro i sam obavljam sve sitne popravke. Zašto se i ja ne bih prepustio zadovoljstvima koja me raduju? Volim npr. voziti bicikl po lokalnim cestama, uživati u prirodi, udisati svježi zrak. Svi se boje da će me „zatepsti“ auto ili kamion, da će mi pozliti pa ću pasti i slomiti ruku, a možda i nešto gore — ali nema smisla tako živjeti. Da se zaključam u kuću? To neću.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 640 times
U pravu si. Boj se vuka, boj mu se traga - pa nikad u šumu. Život u vječnom strahu nije život, pogotovo od nečega što se može, ali i ne mora nikada dogoditi. Nastradati, napokon, možeš i u kupaonici - kažu da se najviše nesreća upravo tamo događa. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-